Okul hayatım boyunca 3 kere anatomi dersi gördüm yumurtalık yağlanmasını ilk defa duyuyorum. Kusura bakmada katıla katıla gülesim geldi
Aynen onun yüzün den eşimle sorun yaşıyorum
8 aylık evliyim 3 ay korunduk ve bıraktım boyum 1.70 kilom 87 balık etmiyim yani ama bu akşam bize çaya geldi ve çok kilolusun ve hamile kalamıyorsun yumurtaliklarin yağlanmıştır dedi ben tabi cok bozuldum kendini tut dedi moralim çok bozuk bu konuda önerileriniz nedir ??
Zayıfla diyorsunuz sonuna kadar haklısınız lakin pkolu olduğumu başta belirttim ve kilo vermek o kadar kolay değil yine de hepinize teskkur ederim güzel yorumlarınız için
Bebek istemiyoruz zaten diyin8 aylık evliyim 3 ay korunduk ve bıraktım boyum 1.70 kilom 87 balık etmiyim yani ama bu akşam bize çaya geldi ve çok kilolusun ve hamile kalamıyorsun yumurtaliklarin yağlanmıştır dedi ben tabi cok bozuldum kendini tut dedi moralim çok bozuk bu konuda önerileriniz nedir ??
Zayıfla diyorsunuz sonuna kadar haklısınız lakin pkolu olduğumu başta belirttim ve kilo vermek o kadar kolay değil yine de hepinize teskkur ederim güzel yorumlarınız için
Tıp literatürüne yeni bir terim katmış.yumurtaliklarin yağlanmıştır
Inanın bende bazen oturup düşünüyorum neden böyle vicdansız oluyor bilmiyorum kiinsanlar neden bu kadar eşşek
8 aylık evliyim 3 ay korunduk ve bıraktım boyum 1.70 kilom 87 balık etmiyim yani ama bu akşam bize çaya geldi ve çok kilolusun ve hamile kalamıyorsun yumurtaliklarin yağlanmıştır dedi ben tabi cok bozuldum kendini tut dedi moralim çok bozuk bu konuda önerileriniz nedir ??
Bosver takma zayıf olsan buseferde zayıfsın ondan derdı ben boyle guzelım boyle sevıyorum kadın dedıgın balık etlı olur de. Cocuguda allah nasıp ederse olur etmezse zaten olmaz allahın ısıne karısmayın deEvlilikten sagutmaya yemin atmış sanki beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?