Bu kv derdi nedir benimle :(

Şaka gibisiniz. Şimdi ben size gelsem çok şişmansin az ye zayıfla. Hoşunuza gider mi sen kimsin demez misiniz? Kayinvalidenize ne oluyor o kim? Neden ağzınızı acamiyorsunuz kendinizi ezdiriyorsunuz anlamıyorum. Buradaki yorumlar da değişik. Yok biraz kilonuz varmış gebelik için zayıflamanız gerekiyormuş yok kv haklıymış. Konu sahibi zayıflama ile ilgili konu açmamis dikkat ederseniz. Kayinvalidesi densiz terbiyesiz kendisi de sessiz.

Kaynana seni kıskanmış morelini bozmuş o ne yaptığının gayet farkında!
Sende eşim balık etime bayılıyor diyemedin mi?

benim kayınvalidem de her şeye karışmaya çok meyilliydi 5 yılda her lafına bir cevap her lafına bir cevap mum ettim :) tabi kavga gürültüyle değil ki zaten mizaç olarak kavga edemem sürekli sinsice alttan laf sokmalarla :D karıştırtmayın kendinize yok kilon yok boyun kime ne canım , ben olsam derdim anne birazda sırtım ağrıyor buna yorumun ne maşallah doktor gibi kadınsın diye :)

Zayıfla diyorsunuz sonuna kadar haklısınız lakin pkolu olduğumu başta belirttim ve kilo vermek o kadar kolay değil yine de hepinize teskkur ederim güzel yorumlarınız için

Bazı hormonal hastalıklar kiloya ve çocuk yapmada zorluklara neden oluyor, bunu bilmeyen insanımız Malesef çocuğun kilo yüzünden olmadığını düşünerek böyle patavatsızlık edebiliyor. Evet çok üzücü kırıcı dediği, ama cahilliğinden belliki. Yoksa anladığım kadarıyla o da istiyor torun sahibi olmak, aklınca uyarıyor seni. Aslında karışmasa, bu süreci sizlere bıraksa daha güzel olacak. Başka patavatsızlığı, hadsizliği yoksa, bu konuyu eşelemeye devam etmiyorsa uygun bir zamanda uygun bir dille kırıldığınızı ifade edin, yok hep böyle patavatsızsa az görüşün, hasta olursunuz yoksa.

yanlış üslup doğru cevapları öldürüyor işte..

Gercekten kilo verince hamile kaldım diyen insan çok. bu bir kenara..

öyle düşünüyorsa bile bu şekilde söylememliydi.

üslubunu bilmeyen biri mi siz mi aile olduk artık diye çok yüz verdiniz? ayrıca 8 ay da çok erken 3 ay da çok erken..

hele eşinle ilgili içine sinmeyen şeyler varsa çocuk yapmakta acele etmeyin.

Kilo alinca hamile kalamayabiliyon ama.. kilo bazi hastaliklara sebep oldugu icin o hastalik yuzunden kalamiyirsun kalsan da riskli olabiliyo.. mesela seker
Okul hayatım boyunca 3 kere anatomi dersi gördüm yumurtalık yağlanmasını ilk defa duyuyorum. Kusura bakmada katıla katıla gülesim geldi :KK70: :KK70: :KK70:

Aynen onun yüzün den eşimle sorun yaşıyorum

Onun yüzünden eşinizle neden sorun yaşıyorsunuz?

Kv belliki patavatsiz biri. Iyi anına geldiğiniz zaman oluyorsa bu tarz eleştirilerin sizi çok üzdüğünü söyleyin belki daha merhametli olur ya da onun seviyesinde şakayla karisik cevap verin. Galiba o da zayif degilmis, evet anne nasil kilo verilecegini sen biliyosan beraber yapalim de, benim bahanemle sen de kilo vermis olursun ya da en azindan bazi seylerin laf soylemek kadar kolay olmadigini anlarsin de.

8 aylık evliyim 3 ay korunduk ve bıraktım boyum 1.70 kilom 87 balık etmiyim yani ama bu akşam bize çaya geldi ve çok kilolusun ve hamile kalamıyorsun yumurtaliklarin yağlanmıştır dedi ben tabi cok bozuldum kendini tut dedi moralim çok bozuk bu konuda önerileriniz nedir ??

Kusura bakma ama sana soyledikleri haksiz ama yersiz degil. Kayinvalideni herseyden haberdar edersen sonu bu olur. Daha 8 aylik evlisin 3 ay korunmussun 5 ay olmamis ve k.v bunu biliyor.ne gerek var bilmesine. Şuanda evliligimiz oturana kadar cocuk düsünmüyoruz deseydin bu tip mevzulari duymazdin.

Zayıfla diyorsunuz sonuna kadar haklısınız lakin pkolu olduğumu başta belirttim ve kilo vermek o kadar kolay değil yine de hepinize teskkur ederim güzel yorumlarınız için

Canim bendede pko var yillardir. Sana şunu söyliyim
pko=kilo=insilun direnci=tüylenme=hormonal bozukluklar =gebe kalamama ve sonrasinda psikolojik sorunlar. Bunlar kısır bir döngü.. ben yillardir 10 larca doktora gittim hepside kilo ver dedi. Oglumda 105 kg dan 65kg ya düştüm hamile kalabildim. Belki bunlari kendi ailemizden biri soylese batmazda k.v söyleyince bende olsam sinir olurum.

8 aylık evliyim 3 ay korunduk ve bıraktım boyum 1.70 kilom 87 balık etmiyim yani ama bu akşam bize çaya geldi ve çok kilolusun ve hamile kalamıyorsun yumurtaliklarin yağlanmıştır dedi ben tabi cok bozuldum kendini tut dedi moralim çok bozuk bu konuda önerileriniz nedir ??
Bebek istemiyoruz zaten diyin

pko’luysanız zaten kilo vermeden hamile kalabilme ihtimaliniz %1 falan. Önce kiloyu verin hamilelik gelir zaten ardından.

Bütün hepsi aynı kardeşim , bilmedikleri birşey yok kendilerince herşeyi onlar biliyorlar .

Babanin malini mi yiyorum de, konu kapanir.

Back
X