Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi tabi gülünOkul hayatım boyunca 3 kere anatomi dersi gördüm yumurtalık yağlanmasını ilk defa duyuyorum. Kusura bakmada katıla katıla gülesim geldi![]()
![]()
![]()
Aynen sanırsın kendisi zayıf..Densiz densiz yorumlar . Kendisi de düşük çenesinden babane olamıcak sanırım
Aynen onun yüzün den eşimle sorun yaşıyorumBakın bu akşam burada kaçıncı kv konusu oldu bende dahil, başlığa hitaben ne yapacağız bende bilmiyorum hiç iyi şeyler olmayacak
Herhalde astroloji alanındaç özellikle gezegenler arası bi kıpraşım, manyetik itiş falan oluyorda kvleremi yansıyor bu? Herkeşşşler çok gergin :)Bakın bu akşam burada kaçıncı kv konusu oldu bende dahil, başlığa hitaben ne yapacağız bende bilmiyorum hiç iyi şeyler olmayacak
Sesimi çıkartamadım ama çok üzüldümBen orda sanırım kadını fena bozarım. Ona neymiş yumurtalarimdan. Millet evlendik diye saygı kuralları elden birakmamali.
Yanında çok mu konuşuldu çocuk mevzusu? Hani kendince bi sebep aramışAynen onun yüzün den eşimle sorun yaşıyorum
Benim kvDe gezegenlere gitsede bir daha gelmeseHerhalde astroloji alanındaç özellikle gezegenler arası bi kıpraşım, manyetik itiş falan oluyorda kvleremi yansıyor bu? Herkeşşşler çok gergin :)
Herseyde içimizde ya görsen iki ay öncede senin hamilelik hormonların gelişmemiştir diyordu..İc islerinize karistirmayin. Hamile kalmak vs bunlar sizin bileceginiz seyler. Korunmayi biraktiginizi vs biliyor ki boyle bir laf etmis.
Ya aslinda oğlu da bende istiyoruz biliyor doğal olarakYanında çok mu konuşuldu çocuk mevzusu? Hani kendince bi sebep aramış
Retro var asko ondan hırsızlık elektronik bozulması arabaları sürtme ve densizlik kavga gürültü hep ondanHerhalde astroloji alanındaç özellikle gezegenler arası bi kıpraşım, manyetik itiş falan oluyorda kvleremi yansıyor bu? Herkeşşşler çok gergin :)
Göndersen ne olacak canı sıkılır geri gelirBenim kvDe gezegenlere gitsede bir daha gelmese![]()
Benimki orayı da karıştırır uzaylıları bulur deli falan ederBenim kvDe gezegenlere gitsede bir daha gelmese![]()
Of keşke bende öyle olsaydıYalnız cidden herkese çok gergin kvden dolayı ben görmüyorum rahatım ayda bir gitmek ne güzelmiş beee![]()