- 11 Şubat 2018
- 536
- 848
- 23
- Konu Sahibi nedesembilemedimsimdi
-
Sansürlü kelime ne?
Aaaaaa hic tahmin edemedim asagada zaten soktun yazmis yukarida sansürlemisSokmak fiili sadece küfür anlamında kullanılmıyor,günlük hayatta da kullanılan bir fiilimiz cümlenin gelişine göre doğru söylüyor olabilir,ayrıca kelimeyi niye sansürlediniz ki
Valla küfür değil gibi geldi bana. Sen onu aşağıladın sanırım, hakaret falan ettin o da bu lafı söyledi.
İşte ona laf sokar gibi söylemiş olabilirsiniz, ya da o üstüne alınmış olabilir. Siz ondan daha mi eğitimlisiniz?Yok aşağılama değil. Göbeği açık giyinmeye karşı olduğunu söylemişti erkekler bakar diye. Ben de kadınların kapatması çözüm değil erkeklerin kendisini eğitmesi gerektiğini söyledim. Genel bi kavgaydı aslında kişiliğine laf etmemistim.
Sokmak cikarmak bir küfür değildir
Evet argoca bu :)Argo diyelim o zaman:)
Şahsınıza küfür etmemiş sadece sinir çıkarmak istemiş, hoş değil tabi ki ama bitirecek kadar da büyük bir şey değil. Sansürlemenize de gerek yoktu bence, isterseniz mesafe koyungözlemleyin, belli ki soğumuşsunuz o hareketten sonra, devam etmek istemiyorsanız bitirirsiniz de abartılacak bir şey yok gibi geldi bana.
Ayrıca basit bir konu demişsiniz de bağıracak kadar basit bir konu değilmiş demek ki. Siz biraz üstüne gitmiş olabilir misiniz
İşte ona laf sokar gibi söylemiş olabilirsiniz, ya da o üstüne alınmış olabilir. Siz ondan daha mi eğitimlisiniz?
Bitecekmiş zaten ne önemi var sokmak kelimesini nasıl küfür olarak algıladınız bn orayı anlamadım pek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?