Bu laf küfür mü?bana küfür mü etti?

Ben de hareketi görmesem belki bu kadar alınmazdım ama çok itici geldi o davranısı.. :/

aynen tepkısı fazla olmus en ufak seyde bu tepkı verılırse kocaman ınsanlarsınız sonucta ınsanlar konusa konusa anlasır
hanı ben ortada cıplak gobeklerın yurumesını pek ıstemıyorum sahıl degıl havuz degıl denız degıl kıs gunu gorunce ben usuyorum dese espırılı dılle konussa belkı ustune konusulabılır herkes fıkrını soyler konu kapanır gıder

ama bıldıgınız mudahale var evet tarz olarak bende gobegı acık sevmıyorum yarım kalmıs parası yetmemıs eksık kumas gıbı genel goruntu oldugundan cıplaklık degıl yanı yarım kalmıslık goruntusu takıntım benım . ama bu benım sorunum kımsenın degıl ısteyen ıstedıgını gıyer bu kadar basıt

bunlar aslında bakıs acıları hakkında ıpucu boyle boyle tanırsınız bence puan kaybetmıs ben gobegı acık gıymıyor olmama ragmen basıma gelseydı dırek kredısı eksıydı

çıplak gezin. erkekler kendini eğitsin. doğru yoldasınız.

Okurken anladım kelimeyi.. ahh az bitirim değilim kii (malesef)
Burdaki arkadaslar terbiyeli,keske onlar gibi olsam ama ben cok acayip kufurbazim
Bu dünyada kufur etmeden de nasil rahatlicaz ki
Sandalye bile küfür yemistir zamanında benden
Bence kotu bise soylememis el hareketini de tahmin ettim bildim suanda ama size karakterinize,kişiliğinize yani size yönelik bir durum yok
Argo konusmus ve o anki olay icin beni yerin dibine soktun demis bence biraz abartiyorsunuz

Bisey deyimmi o bence dönemsel bir durum
Bundan 4 sene evvel falan hiç üşümedim nerdeyse aslinda çevremdekilere sorunca bu kış gecen kıştan daha soguk diyorlardi incecik bluzle geziyordum gobek açık degilde
Ama bu sene cok acayip üşüyorum evde aynen pacalarimi coraba da sokuyorum
Belki o zaman kan degerlerim falan mi iyiydi acep

ıyy her türlü geri kafalı bi adam.

göbeği açık giyme der ama yanındaki bi kadına böyle bi pis laf eder. onu geçtim eve yalnız dönmene izin vermesi bile ne kadar ezik olduğunun göstergesi. herşeye rağmen centilmen bir erkek seni evine bırakmalıydı evinden aldığı gibi. isterseniz kavga edip ayrılıyor olun.

bu adamdan sevgili olmaz. yürü git de.

niye bıraksın ki.. erkekler bişi yapar diye mi? erkekler kendini eğitsin banane diye düşünmüştür.

ben göbeğim var yine de göbeği açık giyiyorum kış günü bile. seviyorum çünkü. burda laf sokan kadınların hepsini kınadım. kimse bana ve başka kadınlara ne giyeceğini söyleyemez. haddinizi bilin. genel konuşuyorum isteyen üstüne alınsın. erkekler bitti bi de siz çıkıyorsunuz başımıza

niye bıraksın ki.. erkekler bişi yapar diye mi? erkekler kendini eğitsin banane diye düşünmüştür.

erkeklerle ne alakası var? sözünün ardında durmaktır bu siz bir yere arabanızla birlikte gittiğiniz bi insanı bırakıp o yürüyerek dönerken arabanızla gelebiliyorsanız ben erkeklik kadınlıktan önce insanlığınızı sorgularım.

Lahana gibi giyiniyorum evden cıkiyorum araba evin onunde zaten .Bi 5 dk arabada zangırdıyorum .Rahatlayinca calıştirip gidiyorum .Bu hafta sistit olmuşum.Suratimida sarayım

küfür değide argo konuşmuş, konuşmaktan ziyade el hareketi bana çirkin gelir.
sonradan da bayağı bir kıvırmış, ben onu yerin dibi anlamında diye de yok canım. hepimiz bazı el hareketlerinin ne anlama geldiğini biliriz.
tartışırsınız tamam da evden aldığın insanı eve bırakmak centilmenliktir.

Dansöz gibi kıvırmaya çalışmış ama hiç inandırıcı değil.

O laf aynı sizin anladığınız gibi ve bence argo falan değil bildiğin belaltı küfür.

El hareketiyle desteklemiş bir de.

Argo konusmus tam kufur degil. Bunun icin birakilmaz ama gorus farkliliklariniz var bu ilerde sorun olabilir. Yani giyinme vs konularda. Bir de kavganizdan bagimsiz olsrsk gobegi acik nasil ciktin bacim bu sogukta. Nedir bunun yilu ben su an evde kafamda berem ustumde yünlü ceketim hafif usuyerek yaziyorum. Ne iciyorsun pekmez mi surup mu?

Di mi ya, kadın bile kadına bunu yaparsa, erkekleri nasıl ikna edicez eşit olduğumuza... :/

Ya hahah :)) kan değerim 16.5 belki bu yüzden pek üşümüyorumdur. Ama gobek acık giydiğim günler genelde arabayla gidip gelirim. Evin otoparkından binip avmnin otoparkında inerim o yüzden üşümem. Ama dün sinirlenip yürüyerek döndüm eve tabi ki üşüdüm ben de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…