- Konu Sahibi nedesembilemedimsimdi
-
Ben de hareketi görmesem belki bu kadar alınmazdım ama çok itici geldi o davranısı.. :/
çıplak gezin. erkekler kendini eğitsin. doğru yoldasınız.Merhaba arkadaşlar
3 aydır görüştüğüm biri var. Bugün basit bi konudan tartışma yaşadık ve o an bana "ya yeter çok fazla laf ettin resmen so...n çıkardın so...n çıkardın" dedi. Hem de pis bi el hareketi yaptı o an. Anlarsınız ya.... şok oldum kalktım masadan tartışmalı bi şekilde bitti gün. hatta onun arabasıyla gitmiştik ama ben cok sinirlendim diye binmedim yuruyerek döndüm eve. Bana küfür eden birinin arabasına bincek halim yok dedim.
1 saat sonra aradı ben sana küfür etmedim yerin dibine soktun beni anlamında söyledim elimle de yerin altına soktun hareketi yaptım" dedi. Bana hiç inandırıcı gelmedi ama Kur'an'a yemin etti. Ben her türlü bitiricem ilişkiyi çünkü çok basit konudan bu kadar sinirlenen biriyle anlasamam.
Ama küfür konusunu ben mi yanlış anladım acaba? Siz ne diyorsunuz?
Edit: sansürleyince anlaşılmamışsoktun çıkarttın demişti el hareketi yaparak. El hareketini görmesem "laf soktun" dediğini sanardım ama belaltı imalı bi söyleyiş olduğunu düşündüm hareketi gördügümde.
Tartışma konusu da ben göbeği açık giyinmstim o da bana kadinlarin gobegini acmasindan hoslamiyorum erkekler bakiyo dedi. Ben de kadinlrin kendini kapamsindansa erkekler kendini egitmeli dedim. Genel bi tartismaydi
Bisey deyimmi o bence dönemsel bir durumNereye soktun dediğine göre değişir bu. O değil de bu soğukta göbeği açık nasıl giyiniyorsunuz? Üşümüyorsaniz sırrı nedir? Ben evde paçalarımı çorabıma sokarak oturuyorum hep imrenmisimdir usumeyenlere
çıplak gezin. erkekler kendini eğitsin. doğru yoldasınız.
niye bıraksın ki.. erkekler bişi yapar diye mi? erkekler kendini eğitsin banane diye düşünmüştür.ıyy her türlü geri kafalı bi adam.
göbeği açık giyme der ama yanındaki bi kadına böyle bi pis laf eder. onu geçtim eve yalnız dönmene izin vermesi bile ne kadar ezik olduğunun göstergesi. herşeye rağmen centilmen bir erkek seni evine bırakmalıydı evinden aldığı gibi. isterseniz kavga edip ayrılıyor olun.
bu adamdan sevgili olmaz. yürü git de.
niye bıraksın ki.. erkekler bişi yapar diye mi? erkekler kendini eğitsin banane diye düşünmüştür.
Lahana gibi giyiniyorum evden cıkiyorum araba evin onunde zaten .Bi 5 dk arabada zangırdıyorum .Rahatlayinca calıştirip gidiyorum .Bu hafta sistit olmuşum.Hahah ilahı kızlar ya. Normlde üşümüyorum çünkü evdeki otoparktan arabaya binip avmde kapalı otoparkta iniyorum. Yani gobegi acik giydigimde nerdeyse hic disari cikmadan gidip gelmiş oluyorum. Ama bugün sinirlenince eve yürüyerek döndüm tabi üsüdüm
çıplak gezin. erkekler kendini eğitsin. doğru yoldasınız.
ben göbeğim var yine de göbeği açık giyiyorum kış günü bile. seviyorum çünkü. burda laf sokan kadınların hepsini kınadım.kimse bana ve başka kadınlara ne giyeceğini söyleyemez. haddinizi bilin. genel konuşuyorum isteyen üstüne alınsın. erkekler bitti bi de siz çıkıyorsunuz başımıza
Argo konusmus tam kufur degil. Bunun icin birakilmaz ama gorus farkliliklariniz var bu ilerde sorun olabilir. Yani giyinme vs konularda. Bir de kavganizdan bagimsiz olsrsk gobegi acik nasil ciktin bacim bu sogukta. Nedir bunun yilu ben su an evde kafamda berem ustumde yünlü ceketim hafif usuyerek yaziyorum. Ne iciyorsun pekmez mi surup mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?