Bu laf küfür mü?bana küfür mü etti?

Küfür değil.
Göbeği açık konusuna gelince, haksız da değil bence.(yanlış anlama seninde görüşüne saygım var tabi)
Anlaşıyorsanız ayrılmayın, inan ki anlasabilmek önemli.
Göbeği açık giyinmek mutluluk getirmeyecek.

Bilmiyorum ki gobegi acik giyinmekten basladi konu. Erkekler bakiyo kadinlar giymemeli dedi. Ben de erkeklerin kendini egitmesi gerektigini anlattim belki biraz hararetli konusmusumdur ama hic ona karsi konusmadim genel bahsettim hep

Böyle konular genel konuşmayla kalmıyor bir taraf muhakkak üstüne alınıyor, bir de konu erkekler olduğu için ister istemez alınmıştır.
O kişiyle yaşadığınız şeyleri siz biliyorsunuz, bu zamana kadar size bir yanlışını görmediyseniz devam edin fakat bu abartılacak bir konu değil. Bu konuyu konuşurken de neyden rahatsız olduğunuzu belirtin ki dikkat etsin. Birbirinizi tanıma aşamasındasınız normal böyle şeyler bence

Ayy canım ya sil bu cocugu vallahi. Ona neymis ne giyeceksen. Kendini tamamlayamamıs insanlar baskasına es olamıyor böyle. İstediğini giyersin onu ilgilendirmez. Esim bana asla sunu giy cıkar demez bende giyiyoruö göbüşüm açık yakışmış der olmadı üşümez misin hayatım der ne var bunda simdiden sana böyle çemkiren herifi sil siiil

Kufur etmemiş ki. size bu kufur geldiyse el hareketi de normal bi hareketti belki nasil bir hareket olabilir canlanmadi gozumde.
Bunun bi de kopegin poposuna soktun cikardin versiyonu vardir ki onu duysaydiniz duser bayilirdiniz saniyorum

Nereye soktun dediğine göre değişir bu. O değil de bu soğukta göbeği açık nasıl giyiniyorsunuz? Üşümüyorsaniz sırrı nedir? Ben evde paçalarımı çorabıma sokarak oturuyorum hep imrenmisimdir usumeyenlere

O değil de kış günü göbeği açık kıyafetlerle dolasınca üşütüp hasta olmuyormusunuz ben evde giysem üşüyorum.

Hahah ilahı kızlar ya. Normlde üşümüyorum çünkü evdeki otoparktan arabaya binip avmde kapalı otoparkta iniyorum. Yani gobegi acik giydigimde nerdeyse hic disari cikmadan gidip gelmiş oluyorum. Ama bugün sinirlenince eve yürüyerek döndüm tabi üsüdüm
Herseyi gectim üşümüyormusunuz..Belim acılsa sistit oluyorum.Varsa bir sırrı bende bileyim yafff .

O değil de kış günü göbeği açık kıyafetlerle dolasınca üşütüp hasta olmuyormusunuz ben evde giysem üşüyorum.

sımdı ben esıme desem kı
bana laf sokup sokup cıkarıyorsun bıktım sokmandan desem
vay efendım sen bana kufur ettın sokmandan bıktım dedın
dese
ozur dılerım boyle bır ornek vermek zorunda kaldım ama
ben buraya konu acsam esıme boyle dedım esım kavga cıkardı küstü ayrılcakmıs desem
ne dersınız
el hareketı nedır bılmedıgım ıcın sızın abarttıgınızı dusundum
el hareketı onemlı olan

Kufur etmemiş ki. size bu kufur geldiyse el hareketi de normal bi hareketti belki nasil bir hareket olabilir canlanmadi gozumde.
Bunun bi de kopegin poposuna soktun cikardin versiyonu vardir ki onu duysaydiniz duser bayilirdiniz saniyorum

Hahahah biliyorum onu

El hareketi masturbasyon yapar gibiydi o yüzden alındım ben zaten bu lafa.

Laf kelimesini kullanmadı.
Eliyle masturbasyon yapıyormuş gibi bi işaret yaparak sokup sokup çıkardın dedi. Oyüzden alındım ben.

Verdiğiniz örneği küfür addedip flört bitiriyorsanız biz ölmüşüz ağlayanımız yok Neler neler diyoruz valla düşündüm de

Göbeği açık giyme tartışmasına yorum yapmıyorum, istediğinizi giyersiniz.

Ama argo bir söylemden bile bu kadar irrite olacak kadar naifseniz (ki olabilirsiniz de, herkes argo konuşmak/konuşulmak zorunda değil) bence ilerlemeden bitirmeyi düşünün. Çünkü yakınlaştıkça konuşmalar da samimileşir rahatlar. Ben şahsen bu lafı söylerim flörtüme, adam buna alınıp sizin gibi davransa ben ondan sonra adamın yanında TRT spikerine bağlarım kasmaktan.

Laf kelimesini kullanmadı.
Eliyle masturbasyon yapıyormuş gibi bi işaret yaparak sokup sokup çıkardın dedi. Oyüzden alındım ben.
laf kelımesını ben ornek vermek ıcın kullandım
bence kufur etmıs
sokmak kelımesı kufur degıl eger el hareketını yapmasaydı argo konusmus ama sıkıntı degıl derdım el hareketı bıldıgınız kufur
yanı bu aslında kısıye gore de degısebılır
orta parmak gostermek gıbı bana oda kufur gelır sevgılınızın yaptıgı hareket de kufur gelır farkı yok
nah hareketı gıbı bırsey yaptı sandım ben
ay bı tabloyu dusundum de hepsı bırbırınden beter cıdden

Eliyle masturbasyon yaparmis gibi isaret yapti ve sokup cikardin sokup cikardin dedi. Bana küfür gibi geldi valla o hareketin ve bu lafın birleşimi. Trt spikeri olmasın ama asker arkadaşıyla konuşur gibi de konuşmasın bi zahmet ya..

Ben de hareketi görmesem belki bu kadar alınmazdım ama çok itici geldi o davranısı.. :/

Yok diyorum ya siz bu tip şeyleri sevmediğiniz için itici gelmiş olabilir, normaldir, bir şey diyemem. Bizim diyaloglarımızda bundan fazlası ve daha alenileri olduğu için beni rahatsız etmezdi. Okuduğumda bile batmadı yani. Rahatsız olduğunuz bir üsluba da katlanmak zorunda değilsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…