- 21 Haziran 2018
- 2.411
- 5.471
- 108
- Konu Sahibi nedesembilemedimsimdi
-
küfür mü etti acaba?Siz çok çirkin kalpli bir insansınız yorum yapmaya bile değmez
çıplak gezin. erkekler kendini eğitsin. doğru yoldasınız.
ben konu sahibinin sebgilisi olsam göbeğimi de açarım erkekler kendini eğitsin gerizekalılığında bir kadınla normal arkadaş bile olmam.Şikayet ettim bu mesajı çok rahatsız edici. Sonsuzluk banı gibi bir şey varsa şu arkadaşın kafasına fırlatın lütfen.
Konu sahibi bence adam sonradan düşünüp kıvırmış. Yoksa o anda savunmasını yapardı. Ben olsam biraz soğurdum açıkçası.
Azicik yavas ve sakin olsaniz. Konudaki adamdan ne farkiniz kaldiben konu sahibinin sebgilisi olsam göbeğimi de açarım erkekler kendini eğitsin gerizekalılığında bir kadınla normal arkadaş bile olmam.
niye giyiniyor konu sahibi. çıplak gezsin yahu. bakan erkekleri tek tek tespit edip hapse tıktırmak boynumuzun borcu.
istediğin yere şikayet et
kkdan her seferinde senin gibi gerizekalı kadınlar yüzünden kendi isteğimle çıkıyordum zaten..
sen de soyun. bakarlarsa tutuklatırız ahahaa.
evinin kapısını kilitleyip yatmayı biliyosun ama desene o zaman 'hıysızlay kendini eğitsin ben kapımı kapamak soyunda değilim.'
o yemez tabi.
kadın mal mı ayol diyecekler için edit: maddi manevi tüm değerlerin korunması icab eder. eğer değer veriliyorsa tabi.
açma özgürlüğü kadar müşahede yerlerindeki her şeye bakma özgürlüğü de var.
bu konudaki en saf karakter kızın sevgilisi. yazık acıdım çocuğa.
ha bu arada şikayetlerinize bunları da ekleyin.
Bana bak insan ol önceçıplak gezin. erkekler kendini eğitsin. doğru yoldasınız.
ben konu sahibinin sebgilisi olsam göbeğimi de açarım erkekler kendini eğitsin gerizekalılığında bir kadınla normal arkadaş bile olmam.
niye giyiniyor konu sahibi. çıplak gezsin yahu. bakan erkekleri tek tek tespit edip hapse tıktırmak boynumuzun borcu.
istediğin yere şikayet et
kkdan her seferinde senin gibi gerizekalı kadınlar yüzünden kendi isteğimle çıkıyordum zaten..
sen de soyun. bakarlarsa tutuklatırız ahahaa.
evinin kapısını kilitleyip yatmayı biliyosun ama desene o zaman 'hıysızlay kendini eğitsin ben kapımı kapamak soyunda değilim.'
o yemez tabi.
kadın mal mı ayol diyecekler için edit: maddi manevi tüm değerlerin korunması icab eder. eğer değer veriliyorsa tabi.
açma özgürlüğü kadar müşahede yerlerindeki her şeye bakma özgürlüğü de var.
bu konudaki en saf karakter kızın sevgilisi. yazık acıdım çocuğa.
ha bu arada şikayetlerinize bunları da ekleyin.
salak mısın sen? tecavüz mü serbest dedim. bakmak serbest dedim.Yaptığınız kilit-kadın benzetmesi eğitim ve terbiye seviyenizi gösteriyor zaten. Muhtemelen örtülü ve 5 vakit namazında bir kadınsınız ama keşke hoşgörülü olmayı da öğrenseydiniz.
Tecavüze uğrayan kadınlar için "kadının o saatte orda ne işi varmış?"diyen insanlardan hicbir farkınız yok. Allah sizin çevrenizdeki insanlara sabır, size de iyi niyet versin inşallah.
Bu konuya da daha fazla yorum yapıp insanları sinirlendirmeyin lütfen!
salak mısın sen? tecavüz mü serbest dedim. bakmak serbest dedim.
evet açmak da serbesttir bakmak da.
dokunmak yasaktır.
El hareketleri konusunda çok cahil kalmışım ben hiç anlamadım ne olduğunuHahahah biliyorum onu
El hareketi masturbasyon yapar gibiydi o yüzden alındım ben zaten bu lafa.
arkadaşlar ben ne demişim bi bakın.
açmak da serbest bakmak da.
dokunmak demiş miyim? dememişim.
ama siz napmışsınız yetiştirdiğim çocuğun tecavüzcü olacağına kadar iftira atmışsınız.
ben nasıl erkek çocuğu yetiştiriyorum aynen şöyle: oğlum kızlara oyun oynarken bile dokunma maazallah anneleri kadınlar kulübündeki kezbanlardan biri olabilir valla hapse girersin dayak yersin diyorum. anne onlar dokunuyo napıyım diyo. ben de dokunmayın bana diceksin diyorum.
hatta evlenmesini de tavsiye etmediğimi söyledim. gönül bu. allah korusun sizin yetiştirdiğiniz feminazilerden biriyle evlenir filan.
sonra abdestimdeymişim de namazımdaymışım da ulan sanane ben sana dinsiz cenabet diyor muyum?
okuduğunu anlamayan feminaziler kezbanlar yüzünden kk dan soğudum.
kibleyenin de elleri dert görmesin.
Aslında bu konuya bakış açınız doğru ama üslubunuz yanlış inanın iğneleyici yargılayıcı olmadan daha hoşgörülü yaklaşırsak herşey daha güzel olacak. Herşeyarkadaşlar ben ne demişim bi bakın.
ama siz napmışsınız yetiştirdiğim çocuğun tecavüzcü olacağına kadar iftira atmışsınız.
ben nasıl erkek çocuğu yetiştiriyorum aynen şöyle: oğlum kızlara oyun oynarken bile dokunma maazallah anneleri kadınlar kulübündeki kezbanlardan biri olabilir valla hapse girersin dayak yersin diyorum. anne onlar dokunuyo napıyım diyo. ben de dokunmayın bana diceksin diyorum.
hatta evlenmesini de tavsiye etmediğimi söyledim. gönül bu. allah korusun sizin yetiştirdiğiniz feminazilerden biriyle evlenir filan.
sonra abdestimdeymişim de namazımdaymışım da ulan sanane ben sana dinsiz cenabet diyor muyum?
ekşici bir kadınım ama salak depilim sen o yüzden erkek sanmışsındırEksici kokusu aldim püfür püfür hem de. Feminazi ifadelerini onlar kullanir hep. Konulara verdigin cevaplar da pek bir kadinin verebilecegi cevaplar degil gibi.
arkadaşlar ben ne demişim bi bakın.
sana hitaben yazmadım. bugün bana söylenen her şeyi uzun bi cevapta cevapladım. o kişi kendini biliyordur zaten üstüne alınma sen değilsenBen ne zaman sizin çocuğunuza tecavüzcü olur demişim ??? Sadece sizin yetiştirdiğiniz çocuklara üzüldüğümü belirttim çok yalancısınız.
Ayrıca dinsiz cenabet derken??? dinimizde müslüman birine dinsiz diye iftira atmak büyük günah. Bu olay artık benden çıktı hesabını Allah'a verin.
Mune ablacım cevap vermeyeyim diyorum ama bu hanımefendi yalan yanlış şeyler yazmayı bırakmıyor. Eğer yapılabiliyorsa lütfen benim konuma yorum yazmasını engeller misiniz? Teşekkürler.
Oyle olsun bakalim.ekşici bir kadınım ama salak depilim sen o yüzden erkek sanmışsındır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?