Gorumcen de safmidir nedir sen nasıl böyle şey hissedersin yada soylersin demiyormu kızına
Çok sağlıksız bi konuşma olmuş gorumcene söyle bu ne biçim dayı sevgisi diye uyarın
Sevginin de bi sınırı vardır çok tehlikeli 18 yaşında küçük çocukta degil ki kıza da dikkat edin eşinizle de paylasin
Allah askina senin kardesinin koca 18 yasinda oglu jameya ile ben evlencektim, cocuklarini kiskaniyorum dese esin cocuktur mu diyecekti? 16-18 yaşindaki insanlar evliligin ne demek oldugu bilir. Bana gore bu komik veya esprisi yapilcak sey degil.
İnanılmaz çirkin muhabbetler,hadi çocuklar aklı ermezken böyle şeyler söyleyebiliyor,koskoca kız ve anasının söylemesi ne alakaSelam kızlar.. hepinizin kadınlar günü kutlu olsun
bu aralar çok konu açtığımın farkındayım..
ama burası benim bazı şeylere farklı açıdan bakmama yardımcı olan bir yer.
Konu görümcem.
Benim 3 tane görümcem var ama bu başka bişey :)
Birçok kez beni sinir etmek için uğraştığını fark ettim ama hiç bir zaman oralı olup kafama takmadım.
Ama bu başka bişey sanki yada belki ben abartıyor olabilirim size göre..
Dün beni aradı,doğum için konuştuk filan sonrasında geçen konuşmaların çoğu sinir bozucuydu ama çok detaya girmicem zaten ağzının payını verdim..
asıl benim kafama takılan konu şu ki,bunun iki tane kızı var. Biri 18 yaşında,o da dayısını çok seviyor aşırı düşkün.
Ama görümcem her fırsatta küçükken kızım hep dayımla evlenicem derdi diye söyleyip duruyor. Gerek herkesin içinde gerek biz bizeyken.. bunu hiç bir zaman dikkate almadım ta ki son konuşmamızda şunları söyleyene dek “ geçen kızımla oturup bebekten bahsediyorduk,kızım bana anne bebek deme bana ben kıskanıyorum dayımı,onunla ben evlenicektim” demiş ve bunu bana anlatıyor
Bu kızın beni kıskandığını da defalarca gördüm ama takılmadım çocuk diyip geçtim. Aslında kız kardeşimle aynı yaşta ama karakter işte.. bacaklarımın zayıflığına,fiziğime özenip rejime girmiş,şuan baya zayıfladı ama hala ben senin gibi olmak istiyorum diyip duruyor. Olabilir hiç problem değil ama,bu son konu biraz sağlıksız değil mı sizce de?
Biz evleneli 4 sene oldu ama hala bu konunun özellikle kızımın üzerinden geçmesi biraz saçma değil mı?
Görümcemin kızı biraz erkeklere de düşkün bu arada. İlk evlendiğimizde (ikinci haftasında) görümcem bize gönderdi 15 gün kalmaya yaz tatilinde,bana her hafta bir erkekle görüştüğünü hatta çevresinde ki kızların sex yaptığından bahsetmişti. Ablacım sakın öyle şeylere özenme bu çok yanlış diye çok uyarmıştım. O zaman 16 yaşındaydı üstelik. Bu durumda hala dayısı için böyle konuşması doğru birşey mı sizce? Sizce ben bu durumu boş yere mı taktım kafama? Uyarsam mı diye düşünüyorum ama bilemedim size sormak istedim
Bu lafı o kızın dediğinden emin olma bence.. Görümce saçmalıyor olabilir.
Bir daha söylediğinde herkesin içinde "yeter ya sen de kurulu plak gibi yıllardır aynı şeyden bıkmadın. ensest ilişkiyi kastediyorsun ayıp ayıp biraz oku da öğren. küçük çocuk bilmez söyler sen de önünden önünden gidip durma" derdim..
Ben de küçükken dayıma çok düşkünmüşüm. Anneanneme dedeme küsmüşüm evlendirdiler diye. Ama çok da sürmemiş yani..
14 tü evet doğru. Daha o zaman orta okula gidiyordu. Karıştırmışım
İnanılmaz çirkin muhabbetler,hadi çocuklar aklı ermezken böyle şeyler söyleyebiliyor,koskoca kız ve anasının söylemesi ne alaka
Toplumda öyle çirkin örnekler varki, gitgide zihinler mi alışıyor nedir
Ama sen nasıl uyaracaksın ki,aaa o dayısı,ne diyorsun sen yaa deyip seni suçlu çıkarırlar birde
Ensest iliskinin ne manaya geldigini bilmeyen bir aile sanirim.
Kiz oyle seyler sacmalasa bile annesinin buna engel olmasi gerekir.
Gorumce sizi sinir etmek istiyor belliki ama bu kadar da ahlak sinirlari zorlanmaz.
Umursamayin ve mesafeli olun derim.
Hiç masum sözler değil bunlar. Tepkini koy.
Aynı saçmalığı devam ettiremesin.
Benim de kızımın dayısı var,eğer öyle birşey deseydi ta küçükken uyarırdım tekrarlamasın diyeYani nasıl uyarayım diycem ama bence ben uyarayım artık ya. Artık alışamadıysa bir doktora götürün hiç sağlıklı değil diycem.
Ama ben kızımın böyle birşey söyleyeceğini düşünemiyorum gerçekten yanlış olduğunu anlatırım.
Tamam şaka yapılıyor belki hiç ciddiyet bile yoktur Diye düşündüm bu zamana kadar ama bebeği kıskanıyorum ben evlenicektim demiş olmasına anlam veremiyorum.
Libido patlaması mı yaşıyor nedir ? Her hafta bir erkekle görüşmek ve etrafındaki arkdaşlarının sex yaptığından bahsediyor belki de kendiside bu şekilde yaşıyor . Arkadaş çevresi öyleyse onda da birşeyler ararım ben.
Küçük değilki 18 yaşında, sapkın düşüncelere sahip belkide hayal dahi kuruyor. İşin vahim olan kısmı görümce kızına tam destek.
Psikologa götürse kızının durumundan bahsetse belki çözülür ama anası kızından beter.
eşin bu muhabbetleri biliyor mu?Selam kızlar.. hepinizin kadınlar günü kutlu olsun
Konu görümcem.
Birçok kez beni sinir etmek için uğraştığını fark ettim ama hiç bir zaman oralı olup kafama takmadım.
Dün beni aradı,doğum için konuştuk filan sonrasında geçen konuşmaların çoğu sinir bozucuydu ama çok detaya girmicem zaten ağzının payını verdim..
asıl benim kafama takılan konu şu ki,bunun iki tane kızı var. Biri 18 yaşında,o da dayısını çok seviyor aşırı düşkün.
Ama görümcem her fırsatta küçükken kızım hep dayımla evlenicem derdi diye söyleyip duruyor. Gerek herkesin içinde gerek biz bizeyken.. bunu hiç bir zaman dikkate almadım ta ki son konuşmamızda şunları söyleyene dek “ geçen kızımla oturup bebekten bahsediyorduk,kızım bana anne bebek deme bana ben kıskanıyorum dayımı,onunla ben evlenicektim” demiş ve bunu bana anlatıyor
Bu kızın beni kıskandığını da defalarca gördüm ama takılmadım çocuk diyip geçtim. Aslında kız kardeşimle aynı yaşta ama karakter işte.. bacaklarımın zayıflığına,fiziğime özenip rejime girmiş,şuan baya zayıfladı ama hala ben senin gibi olmak istiyorum diyip duruyor. Olabilir hiç problem değil ama,bu son konu biraz sağlıksız değil mı sizce de?
Biz evleneli 4 sene oldu ama hala bu konunun özellikle kızımın üzerinden geçmesi biraz saçma değil mı?
Görümcemin kızı biraz erkeklere de düşkün bu arada. İlk evlendiğimizde (ikinci haftasında) görümcem bize gönderdi 15 gün kalmaya yaz tatilinde,bana her hafta bir erkekle görüştüğünü hatta çevresinde ki kızların sex yaptığından bahsetmişti. Ablacım sakın öyle şeylere özenme bu çok yanlış diye çok uyarmıştım. O zaman 16 yaşındaydı üstelik. Bu durumda hala dayısı için böyle konuşması doğru birşey mı sizce? Sizce ben bu durumu boş yere mı taktım kafama? Uyarsam mı diye düşünüyorum ama bilemedim size sormak istedim
farkındayımGören de ben kafamdan uyduruyorum sanır :) yahu 18 hatta 19 yaşında bir genç kız bu!
Kendisi söylüyormuş bunu.
Yengemi de kıskanıyorum diyor apaçık ayrıca. Ama mevzu bu değil zaten. Ayrıca yaptığın kıyaslama arasında dağlar kadar fark var,evlilikten bahsediliyor farkında mısın?
Benim de kızımın dayısı var,eğer öyle birşey deseydi ta küçükken uyarırdım tekrarlamasın diye
Normal değil. 18 yaş ta bunun ayrımını yapamayacak kadar küçük değil. Annesiyle kızı sacmalamakta nirvana yapmışlar. Midem bulandı resmen.Selam kızlar.. hepinizin kadınlar günü kutlu olsun
Konu görümcem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?