- 31 Ekim 2013
- 21.506
- 72.324
- 798
- 41
farkındayım
görümcemin dediği'sen bu cocukların babası sayılırsın'
cümlesinde sence neden bahsediliyor o halde
saçmasapan konusuyorlar ben bunu demek istiyorum ciddiye alacak birşey yok.
boş konusuyorlar sen kafanatakıyorsun
o halde ben de kurayım kafamda yeğenler benim kocamdan mı diye , yapma allah askına.
o densiz konusuyor farkında değil misin.
Yoo hicde abartı değil çok gereksiz bi muhabbetEvet bir daha bu konu geçerse uyarmaya karar verdim.. demek ki ben abartmamışın :)
farkındayım
görümcemin dediği'sen bu cocukların babası sayılırsın'
cümlesinde sence neden bahsediliyor o halde
saçmasapan konusuyorlar ben bunu demek istiyorum ciddiye alacak birşey yok.
boş konusuyorlar sen kafanatakıyorsun
o halde ben de kurayım kafamda yeğenler benim kocamdan mı diye , yapma allah askına.
o densiz konusuyor farkında değil misin.
Saçmalık,ailesi hiç dememiş mi bu kıza dayı senin akraban asla öyle şey olamaz diye?
Bunu anlatmaları aşırı saçma.
Benim kızım 5.5 yaşında dayısıyla birbirlerine aşırı düşkünler ama kalkıpta dayimla evleneceğim dese,anlatırım dayısıyla evlenemeyeceğini,sebeplerini vs.
Kalkıpta bunu övünerek anlatmam yani.
Ailesinde bitiyor herşey .
Kızda gelmiş 18 yaşına hala mı dayım da dayım diyor,oda ayrı saçmalık.
Haklısınız kesinlikle.
Peki sen beni anlamadınYa ne alakası var güzelim?
Kafama takıyor olsaydım 4 senedir ilk defa takıldım bu mevzuya,şimdiye kadar evimde kalmazdı bu kız o zaman. Ben bunu saplantı haline getirmedim ki günümüzde 18 yaşında bir kızın dayısıyla evlenmekten bahsetmesine ve kızımı kıskandığını söylemesine takıldım. Takıldığım mevzu da kıskanması değil,evlilik geçmesi! Bu kız evliliğin ne olduğunun bilincinde. Cinsel ilişkinin de bilincinde. Kimse de dayısı için sen bizim babamızsın kızlarımın babasısın demiyor ayrıca. O ayrı bir konu.
Kızın da bu şakayı yaptığına şahit oldum ama. Yani belki de öyle dememiş olabilir diye de düşündüm düşünmedim değil. Ama peki kızı demese bile 45 yaşında bir kadın bunu söylüyor o zaman daha saçma :) yani o kızın kafasına bu yaşta bunları kendisi sokar diye düşünüyorum.
ben sağlıklı demiyorum zaten , kaba yazacağım ; ' salak ve cahil ' oldukları için konusuyorlar bunuVe ayrıca dayı diyip geçme ben küçükken anneannemin kocası tarafından tacize uğramış biriyim.
Akraba diyip geçmemek lazım böyle durumlarda. Eşim için asla aklımda bir soru işareti yok ama genel olarak şuan o kadar pislik varken insan bu durumda uyarmalı! Kız çocuğu bu ya. Benim endişelendiğim eşim değil ki,yine o kız! Benim de kız kardeşim var ve empati yapıyorum. Pedagog veya psikologlara sorsan sağlıksız bir durum olduğunu a
İşte bu durumda uyarmadığından dolayı kız bunun normal birşey olduğunu düşünüyor anlaşılan. Yoksa o mevzuyu konuşmaktan utanır. Anne gerçekten önemli görümceme de annesi belli ki birşey öğretmemiş.
ben 9-10 yaşlarındayken babamın dayısının oğlunun eşi bizi ziyarete gelmişti
bir de oğlu vardı benden heralde 5-6 yaş büyük çok da yakışıklı bir çocuktu
annesi bana büyü seni oğluma alacağım demişti çocuk aklımla çok hoşuma gitmişti kızarıp bozarmıştım da annem "o benim abim olmaz öyle şey desene kızım" deyip öyle bir bakış atmıştı ki anlamıştım aslında ne kadar yanlış bir düşünce olduğunu
ki bu kardeşin nasıl kızının bu düşüncelerine dur demezsin
ayyy allahım sen büyük konuşturma beni benim de kızım var ama çok şaşkınım ne olursa olsun bu ensest bi düşünce konu sahibi lütfen kırılma bana ama sinir oldum görümcene
bir şekilde eşinle paylaş bu durumu ve kızı psikoloğa götürmeye ikna edin
22 yaşında hala bunu yüzüme söyleyen ve hasetinden çatır çutur patur kütür çatlayan bir görümce kızına da ben sahibim
Ne yapılır bilmiyorum ben duymamazlıktan geliyorum.
ben sağlıklı demiyorum zaten , kaba yazacağım ; ' salak ve cahil ' oldukları için konusuyorlar bunu
Hadi çocukken gülüp geçmişler ,üzerinde durmamışlar diyeceğim ama 18 yaşına gelmiş amiyane tabirle eşşek kadar kız biride çıkıp demiyor ki "kızım ayıp böyle konuşma artık,dayınla evlenemezsin bu yanlış,artık bunu dile getirme" diye,bunu demedikleri gibi birde yüzsüz yüzsüz anlatıyorlar pes.Ve ayrıca dayı diyip geçme ben küçükken anneannemin kocası tarafından tacize uğramış biriyim.
Akraba diyip geçmemek lazım böyle durumlarda. Eşim için asla aklımda bir soru işareti yok ama genel olarak şuan o kadar pislik varken insan bu durumda uyarmalı! Kız çocuğu bu ya. Benim endişelendiğim eşim değil ki,yine o kız! Benim de kız kardeşim var ve empati yapıyorum.
Bence sağlıksız.
İşte bu durumda uyarmadığından dolayı kız bunun normal birşey olduğunu düşünüyor anlaşılan. Yoksa o mevzuyu konuşmaktan utanır. Anne gerçekten önemli görümceme de annesi belli ki birşey öğretmemiş.
Peki sen beni anlamadın
Ben bahsi geçen konuşmalar doğru demiyorum, gereksiz saçmasapan konusuluyor diyorum ; ancak görümcen bunu diyorsa ve eşin de garipsemiyorsa sen de sorun cıkmaması adına susacaksın.
Bunu mevzu haline getirsen , dayısına hayran oldugu için öyle dedik sen neler düşünmüşsün diyecek, gercekten de o niyetle söylüyor
Heralde dayısı ile kızını evlendirecek hali yok.
Doğru demiyorum bak, boş ve saçma diyorum .
Onlar yüzeysel düşünüyor sen gibi derine inmiyor . Fark bu.
Hadi kız beyin gelişimini tamamlayamamış diyeceğim de,o anneyle de pek mümkün görünmüyor ki bu iş,ateşe körükle gidiyor kadın,damat adayı ele gitti der gibi,iğrenç tek kelimeyle,ha şakaysa da! herşeyin şakası olmaz önce bunu öğrensinBenim kızım da öyle birşey derse bende uyarırım.
Dayısı da var. Tamam düşkün olur o ayrı çok sever ama bu yaşta bu konu çok çirkin ya..
Hadi çocukken gülüp geçmişler ,üzerinde durmamışlar diyeceğim ama 18 yaşına gelmiş amiyane tabirle eşşek kadar kız biride çıkıp demiyor ki "kızım ayıp böyle konuşma artık,dayınla evlenemezsin bu yanlış,artık bunu dile getirme" diye,bunu demedikleri gibi birde yüzsüz yüzsüz anlatıyorlar pes.
Cehalet midir bilemem ama görümceniz sizi sinir etmek için ısrarla söylüyor da olabilir. Siz birşey derseniz "amaaan şaka yapıyoruz ne kadar büyüttün"demesi muhtemel. Öylede güzel geri vites yaparlar eminim.
Hadi kız beyin gelişimini tamamlayamamış diyeceğim de,o anneyle de pek mümkün görünmüyor ki bu iş,ateşe körükle gidiyor kadın,damat adayı ele gitti der gibi,iğrenç tek kelimeyle,ha şakaysa da! herşeyin şakası olmaz önce bunu öğrensin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?