Kızı geçtim de annesi angut .
Kızı uyarması gereken yerde bir de ballandıra ballandıra anlatıyor. Eşine söyle ikisine de ayar versin .
Peki sen beni anlamadın
Ben bahsi geçen konuşmalar doğru demiyorum, gereksiz saçmasapan konusuluyor diyorum ; ancak görümcen bunu diyorsa ve eşin de garipsemiyorsa sen de sorun cıkmaması adına susacaksın.
Bunu mevzu haline getirsen , dayısına hayran oldugu için öyle dedik sen neler düşünmüşsün diyecek, gercekten de o niyetle söylüyor
Heralde dayısı ile kızını evlendirecek hali yok.
Doğru demiyorum bak, boş ve saçma diyorum .
Onlar yüzeysel düşünüyor sen gibi derine inmiyor . Fark bu.
Elbette şaka olamaz,yani kendileri şaka olarak adlandırırsa diyorum,eşimin yeğenlerinin böyle birşey dediğini düşünemiyorum bile,bir hastaneye yatırın,kafası iyi değil derim sanırımŞakaysa da çok çirkin ama,ya dayımı kıskanıyorum anne bebekten konuşmayalım demesi pek şaka gibi değil.
Belki de annesi uyduruyor.
Herşeye atlamayı sevmiyorum ama burada söylediğin SUSACAKSIN kısmı oldukça canımı sıktı kusura bakma.
Neden susacak?
Memlekette o kadar ensest ilişkiler yaşanıyorken, henüz üzerinden çok geçmedi hepi topu 4-5 ay önce Murat başoğlu’nun olayı patlak vermişken ve öz abisinin kızı ile ilişki yaşamışken konu sahibi neden SUSACAK??
Olmayacak birşey mi?
Bir düşünsene olurda bir gün bu kız iyice saplantı haline getirip dayısıyla birşeyler yaşamak için türlü oyunlara başvurursa? Veya olurda birşeyler yaşanırsa?
Ortada bir evlilik ve bir bebek var. Bu kızın bu düşünceleri aklından birinin silmesi lazım bu kızın psikolojik destek alması lazım.
Kimimize hayat laylaylom o yüzden bazı olaylar normal karşılanıyor işte!.
Bende kucuk sandim 18 yasinda ergen birkiz.dayisina pek iyi gozle bakmiyor sanirim cok igrenc bence.esinizle konusun ayrica gorumcenizde normal gozukmuyor.buinsanlara asiri baglananlar ruh hastasi adayi gercekten.gorumceniz kizini dizginlemesse bilemiyorum nolur.amahic normal deyil.koskoca kiz sonucta.kardesimi esinden kiskanmak bana cok sacma gelsede kocanizi paylasamiyorlar...
Elbette şaka olamaz,yani kendileri şaka olarak adlandırırsa diyorum,eşimin yeğenlerinin böyle birşey dediğini düşünemiyorum bile,bir hastaneye yatırın,kafası iyi değil derim sanırım
Bak ne kadar güzel bir örnek :)
Dimi var zaten böyle iğrençlikler hemde gayet kanıtlanmış olaylar. Ay düşüncesi bile iğrenç. Tabiki öyle bir hale geleceğini düşünmüyorum ama örnekleri var elbette.
Kesin öyle.Beni sinir etmek için çok uğraşıyor evet.
Yani didik didik her konuya giriyor.
Kedilerimi iş yerinde konuşmuş kızlar da çocuğa nasıl kıyabilir yazık diye tepki vermişler.
Baktı sinirlenmiyorum kızımın ismi için kocası o neymiş nerden bulmuş bu ismi demiş onu anlatıyor :)
Takılmıyorum çünkü çok uğraşıyor bunu fark ediyorum,bende kendi haline bıraktım. Ama bu mevzunun öyle birşey olduğunu düşünmedim. Belki de öyledir :) inşallah öyledir.
Yok yok kesinlikle abartma meselesi değil bu. 18 yaşında bir "yetişkin" bireyin normalde konuşmaması gereken sözler bunlar.Evet bir daha bu konu geçerse uyarmaya karar verdim.. demek ki ben abartmamışın :)
Ay bide hamilesiniz Allah kucaginiza almayi nasip etsin.uzak durun nazar falan deger evinize almayin ben korktum vallahi sizde korkun.bebeginizde gostermeyin cok fesatlar.evinde bisey yemeyin o derece tuhaflar yani..Sorma ya bu görümcem bir türlü paylaşamıyor,hep bir s...k yarışına giriyor.
Hiç oralı olmuyor olmam galiba onu daha da hırslandırıyor gibi.
Bizzat hamile kaldığımda sevinmediğini üzüldüğünü söylemişti :)
Ama onu bile kafama takmadım.
Ya ben kıza da çok iyi davranıyorum annesine de hiç takılıp tepki vermiyorum neden böyle anlamadım bile.18 yas kucuk degil, senide takinti yapmis sanki. Bende dayimi cok severdim 6 yaslarda evlendiginde aglamistim beni unutucak kendi cocuklari olucak diye. Ama yengem cok iyi bi kadin cok severim kendisini, cocuklukmus iste.
Bence daha sert ol.
Esin biliyomu hala bu konularin konusuldugunu?
Ay bide hamilesiniz Allah kucaginiza almayi nasip etsin.uzak durun nazar falan deger evinize almayin ben korktum vallahi sizde korkun.bebeginizde gostermeyin cok fesatlar.evinde bisey yemeyin o derece tuhaflar yani..
eşimin küçük bi kuzeni(14) sen evlenince x ablayla aynı yatakta mı yatıcaksın ? ben gelip sizde kalıcam benimle yat tm mı demiş.. bana bunu anlattı eşim ama cocuk nolcak işe der gibi anlattı bi güzel cemkirdim şimdi kuzenine o cümleleri kurcak yüzü veriyo nede biri o tarz bişey dese gelip bana anlatabiliyo
kesinikle öyle ve sanırım aile yapısıyla da alakalı bizim ailemiz seviyeli mesafelidir eşiminkiler iç içe fazla samimi.Ay pes ya bu ne demek neler düşünüyorlar
Genç kızlardan korkulur..
ama eğitim tabi ki çok eksik kalmış besbelli..
Hayır birde 1 kez söylense bu eskileri hatırlayıp güldüler espri yaptılar diyeceğim ama sürekli sürekli neden vurgulanıyor.Herşeye atlamayı sevmiyorum ama burada söylediğin SUSACAKSIN kısmı oldukça canımı sıktı kusura bakma.
Neden susacak?
Memlekette o kadar ensest ilişkiler yaşanıyorken, henüz üzerinden çok geçmedi hepi topu 4-5 ay önce Murat başoğlu’nun olayı patlak vermişken ve öz abisinin kızı ile ilişki yaşamışken konu sahibi neden SUSACAK??
Olmayacak birşey mi?
Bir düşünsene olurda bir gün bu kız iyice saplantı haline getirip dayısıyla birşeyler yaşamak için türlü oyunlara başvurursa? Veya olurda birşeyler yaşanırsa?
Ortada bir evlilik ve bir bebek var. Bu kızın bu düşünceleri aklından birinin silmesi lazım bu kızın psikolojik destek alması lazım.
Kimimize hayat laylaylom o yüzden bazı olaylar normal karşılanıyor işte!.
kesinikle öyle ve sanırım aile yapısıyla da alakalı bizim ailemiz seviyeli mesafelidir eşiminkiler iç içe fazla samimi.
onlara normal olan bize anormal işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?