Bu nasıl arkadaşlık çözemedim:((

shygirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2009
646
1
96
Eskişehir
merhaba arkadaşlar bu konu da sizden ricam bana ne düşünüyorsanız onu yazın lütfen yardımlarınıza ihtiyacım var ne olurr..
Arkadaşlar atanalı yaklaşık bir yıl oldu.Daireden bir erkek arkadaşla bayağı bir zıtlaşmanın ardından aşırı samimi olduk.Samimiyet önce yemekle çay içmeyle başladı.Ardından hergün aramalar başladı.Daha sonra beraber alışverişe çıkmalar ..Eve alacağımız halıya makinaya kadar beraber almaya başladık..Daha sonra aynı apartmana taşındık beraber yemek yapıp yemeler başladı..Bir gün bile aramadan durmadık birbirimizi ayağım üşüyünce çorabını bile verdi..Ama bunlar sanki hep kardeşlik çerçevesindeydi.Birbirimize evlenmeyi düşündüğümüz kişileri anlattık ..O bana ben ona ...Çok fazla eleştirirdi beni sık sık tartışırdık ama sürmezdi..Hergün mutlaka konuşurduk..Ütüsünü yapardım bulaşığını yıkardım.Alışveriş edeceği zaman beni arardı .Kıymayı nasıl alayım diye? Hastalanınca arardı meyve olarak ne yersin diye? Birden uyandım sanki çevremdekilerin lafıyla Allah aşkına bu nasıl arkadaşlık dediler...Komşulardan bazıları evlenin evi birlerştirin tek kira verin deyince yok o benim kardeşim dedim git Allah aşkına bu nasıl arkadaşlık kardeşlik çok yakınsınız dediler .Annem bile söylenmeye başladı .Sizce çocuk da bana karşı bişey olabilir mi olduysa bu kadar zaman da ben nasıl anlamadım .Ama bu yakınlık nedir?..Lütfen yardımcı olun..

Tek taraflı mı olmuş ki bu yakınlık.Bunu siz çözemediyseniz kim çözebilir?
Arkadaşınızın bi yorumu var mı bu konuda, o ne düşünüyo?

Komsulariniz dogru demis bu nasil arkadaslik yada kardeslik,insan yeri geliyor kendi kardesiyle bu kadar samimi olamiyor,sizin ilk tanismaniz kavgayla baslamis anlasilan ee nedemisler en buyuk asklar kavga ile baslar.

Siz ne hissediyorsunuz gerçekten? Yani siz duygularınızı tarttığınız zaman kardeş gibi mi hissettikleriniz?

Son düzenleme:
aşka doğru hızla koşulmuş ama sonca bağlanamamış eee çevredekilerde doğal olarak eee niye birlikteliğinizi ilan etmediniz hala diye sorar tabisi
siz düpedüz sevgili olmuşsunuz bence bir tek birbirinize itiraf edememişsiniz bence o da yakındır
bekleyelim görelim

olsa iyi olurdu ama sonra düşünüyorum nasıl olacak ki onda bana karşı bişey olsaydı hissetmezmiydim bu kadar zaman da ağzını aradım bir ii kez duyduklarıma şaşırdım ama sonra beğendiği kızlardan bahsedince yok dedim yanlış anlamışım demek ki komşuların söylediklerini söyleyince deseydin ki dedi evlensek o evde mi otururuzz burda mı çok şaşırdım kızmadı yanievlensek dedi ama o gözle bakmadığım için hiçbirşey hissetmiyorum açıkçası o da bana karşı hissetmiyordur belki ama bu nedir anlamadım..Mesela dün tartıştık aramayacağım dedim..Zor bekledi bugün aramış mesela duymadım .Hasta oldum gece uyandır bişi olursa ben seni doktora götürürüm dedi ilginç geliyor bazen de ..Eleştiriyor herşeyimi saçımı makyajımı bilemedim ki..nedir bu

bence elin adamıyla bu kadar samimi olunmaz ama neyse siz bilirsiniz arkadaşlıktan öteye gitmiş bu

valla çok ilginç bi konu... filmlerde olur zannediyordum böyle şeyleri .....canım bi kadının karşıdan gelen ilgiyi anlamaması mümkün diğil yaa.. varsa birşeyler kesin anlardın bence bu zamana dek... ne biliyim insanın bakışından yakalarsın... ama anlaşılacak bir şey yoksa ortada öyle bi konuda yoktur herhalde... gerçekten çok şey paylaşmısşsınız.... dışardan bakıldığında belki o anlam çıkbilir ama bunu yaşayan bilir... yani sen bilirsin mutlaka... öyle bi anlama gelen konuşmadır... bakıştır falan oldu mu hiç mesela... olmadıysa eğer bi erkekle bu denli kardeşlik moduna girmen dünyada ilk tir herhalde...

biz nasıl yardımcı olalım ki asıl ben anlamadım, o çocukla yaşadıkların senin aranda, birlikte ne yaşıyorsanız bunu anlayacak kişi de sizsiniz. üçüncü şahıslara sorarsınız mantıklı cevap veremezler. eviniz bbg evi olsa duygularınızı sökecek kadar 7/24 evinizin içini izlesek tamam da. bu duygularla ilgili. dışarıdan bu hikayeyi dinleyen karı-koca hayatı der. ama sizin duygularınızı yine siz bilirsiniz. duygularınızda kardeş gibisinizdir, ama dışarıya farklı yansır. belki de sadece kardeş gibisiniz.

misal benim kardeşim gibi erkek arkadaşım oldu. dışarıdan sevgili bunlar fısıltısı gelse de biz birbirimize hiç o gözle bakmadık. hatta sonra birbirimizi evlendirdik. ben onların yuvasını o benim yuvamı yapmış oldu. onları ben tanıştırdım. yeri geldi o da eşimle benim tartışmalarımızda araya girdi barıştırdı.

kadınla erkek arasında illaki seks, cinsellik, duygular, kalpler, oklar, ihtiraslar, aşklar olmak zorunda değil. arkadaşlık, kardeşlik, insanlık da olabiliyor

Erkekler bir zaman sonra bu dostluk arkadaşlık çizgisinden sapıyorlar.Nasıl oldu da bu bey bu çizgiden şaşmadı çok tuhaf.

Senin sevgilin yokmuydu hani evlenmeyi dusunuyordunuz odasinda oturmustun felan :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…