- 9 Ekim 2010
- 2.101
- 728
- 173
Arkadaşlar hiçbirşey olmadığını anladım cafede bir kızla otururken gördüm
Cok guldum ya hahahaahagdikkat et tatlım gazozuna ilaç atmasın
dikkat et tatlım gazozuna ilaç atmasın
kızlar bu çocuk bana çok gel-git yaşatacak sanırım anlamıyorum...
Bugün akşamüstü aradı yine gelip sende kalabilir miyim diye? Hayır olmaz dedim insanlar ne derler ?Aramızda bir şey olsa da konuşulsa ya da olabilecek gibi olsa da dedikodu çıksa yine neyse ama biz kardeş derken aramızda bişey olmayacakken dedikodu çıkması hiç hoş olmaz dedim.Hiç sesini çıkarıp bişey demedi..Sonra ısrar etti geleyim mi diye hayır dedim ..Birazdan bana gel dedi.Gittim kalk kendine yemek koy ye dedi yorgunum dedim .O zaman uzan dinlen dedi.Oturuken kal yemek koy dedi tekrar ben de yorgunum ya kalkamıyorum dedim.Senin evlenmiş halini düşünemiyorum dedi sen hiç eşine hizmet etmezsin dedi.Kızdım kırıldım ben de..Sonra yanıma gelip gönlümü almaya çalıştı .Elindeki kalemle saçımla oynamaya başladı ya seni seviyorum ama çok kırılıyorsun falan dedi .Bu nedir Allah aşkına bu nedir
olsa iyi olurdu ama sonra düşünüyorum nasıl olacak ki onda bana karşı bişey olsaydı hissetmezmiydim bu kadar zaman da ağzını aradım bir ii kez duyduklarıma şaşırdım ama sonra beğendiği kızlardan bahsedince yok dedim yanlış anlamışım demek ki komşuların söylediklerini söyleyince deseydin ki dedi evlensek o evde mi otururuzz burda mıçok şaşırdım kızmadı yani evlensek dedi ama o gözle bakmadığım için hiçbirşey hissetmiyorum açıkçası o da bana karşı hissetmiyordur belki ama bu nedir anlamadım..Mesela dün tartıştık aramayacağım dedim..Zor bekledi bugün aramış mesela duymadım .Hasta oldum gece uyandır bişi olursa ben seni doktora götürürüm dedi ilginç geliyor bazen de ..Eleştiriyor herşeyimi saçımı makyajımı bilemedim ki..nedir bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?