Bu nasıl arkadaşlık çözemedim:((

iyide bukadar corabina varana kdr samimi olupta bisey anlamayip hissetmedysen biz nerden bilcez kardea belki cocuk gay tabi gunahini almak gibide olmasinda..bence bi kadn hem kendinin hem karsisindakinin ne hissettgni anlar bilir..yorumlarn hepsini okumadm kizmada bana

tabi ki çocuk sana aşık, bundan başka yorum çıkmaz ama bi erkek de bu kadar sürede açılırdı yani... ilk adımı senden mi bekliyo

yorumlara çok güldüm. Bence adam çakal. Senden birşeyler şeyin kıskandırma moduna geçmiş olabilir. niye durup dururken başka biriyle görüyorsun. Önceden niye görmedin. Sen yine de dikkatli ol. Yoksa bu adam gay mi. Bir erkekle bir kadının arkadaş olabileceğini düşünmüyorum. Hele ki bu kadar yakın.

Arkadaşlar hiçbirşey olmadığını anladım cafede bir kızla otururken gördüm

cnm öpüşmüyordu ya adam oturuyormuş işte nasıllardı sarmaş dolaş falanmı
bnm çok yakın erkek ark.ım oldu hiç sizin gibi olmadık
kusura bkma ama 2nizde durumun farkındasınız ama salağa yatıyorsunuz bnce
salağı deyim olarak kullandım yanlış anlaşılmasın

bir kızla bir erkek arkadaş olabilir elbette ama bir yere kadar.böyle kalkıp birlikte yemek yapmalar falan arkadaşlığın dışına çıkmış gibi.

ama karşılıklı bir duygu bir çekim olsaydı anlaşılırdı gibi geliyor yani öyle bir şey hissetmediysen sadece arkadaş olarak da görüyor olabilir.

belki yalnızlığını senle gidermeye çalışıyordur.ama kız olsam senle ne işim olurdu demesi ilginç.bana da biraz çakal bir tip gibi geldi.öbür taraftan başka bir niyeti olsaydı bunca zaman kardeş kardeş de takılmazdı.

karışık bir tip ya da senin atladığın noktalar var.bunu en iyi senin anlaman lazım.

:) konunuzu okurken gulumseyerek okudum.tamamen ayni olmasa da cokfazla benzer yon var.. bahsettigim kisiyle su an evliyim... biz de birbirinize evlenmek istedigimiz insanlari anlattik.. meger birbirimizi anlatmisiz.. ne diyelim.. nasippp:)

"Bir erkek arkadaşla" kısmını atlamışım okurken, kız arkadaşınızdan bahsediyosunuz sandım.

Bildiğin karı-koca hayatı gibi yaşıyosunuz böle kardeşlikmi olur.
Sizin anlattıklarınızı herkes eşi ve sevgilisiyle yaşar.
Galiba siz farkında değilsiniz ama onun size kardeş gözüyle bakmadığından emin olabilirsiniz.
Ağzını arayın bakalım.Ona bi erkekten hoşlandığınızı anlatın tepkisi ne olucak.

yeni gelişme var mi merak ettim. :) bence de ağzını yoklayın

Son düzenleme:
kızlar bu çocuk bana çok gel-git yaşatacak sanırım anlamıyorum...
Bugün akşamüstü aradı yine gelip sende kalabilir miyim diye? Hayır olmaz dedim insanlar ne derler ?Aramızda bir şey olsa da konuşulsa ya da olabilecek gibi olsa da dedikodu çıksa yine neyse ama biz kardeş derken aramızda bişey olmayacakken dedikodu çıkması hiç hoş olmaz dedim.Hiç sesini çıkarıp bişey demedi..Sonra ısrar etti geleyim mi diye hayır dedim ..Birazdan bana gel dedi.Gittim kalk kendine yemek koy ye dedi yorgunum dedim .O zaman uzan dinlen dedi.Oturuken kal yemek koy dedi tekrar ben de yorgunum ya kalkamıyorum dedim.Senin evlenmiş halini düşünemiyorum dedi sen hiç eşine hizmet etmezsin dedi.Kızdım kırıldım ben de..Sonra yanıma gelip gönlümü almaya çalıştı .Elindeki kalemle saçımla oynamaya başladı ya seni seviyorum ama çok kırılıyorsun falan dedi .Bu nedir Allah aşkına bu nedir

daha anlamadın mı. Adam aşık sende kardeş moduna geçipte çocuğun açılmasını engelleme. Akışına bırak.

Son düzenleme:

Hala bu nedir diyo
Sen hiç Türk filmide mi izlemedin arkadaşım

Ama neden söylemiyor kızlar bugüne kadar neden hiçbir şey söylemedi ve neden beni durmadan eleştiriyor sen evlenemezsin hizmet edemezsin diye bir de evlenmeyi düşünüyorsun diyor sen nasıl evlenmeyi yapacaksın diyor

Bu arkadaşlık değil.
Bana kalırsa ya ciddi bir adım atın, ya da bir daha konuşmayın.
Bir adamla bu kadar samimi olunmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…