kız olsam senle ne işim olur demesi seni arkadaş olarak görmediğnin kanıtı işte daha ne kanıt arıyosun aşık adam sanaSon cevabıma yorum yapar mısınız kızlar lütfen bu ne anlamıyorum
kızlar kusura bakmayın işlerim dolayısıyla konuya çok cevap veremedim..
Yeni gelişmelerden bahsedeyim:)Yorum sizin ..
Ben çocuğa darıldım ve bu yorumları okuduktan sonra 2-3 gün aramayayım bakayım ne yapıyo dedim 1 gün zor dayandı hemen aradı hastaydın ne yaptın iyi misin dedi..
Sonra bugün de aradı ben gelip sen de kalacağım dedi..Ben bunu kötüye yormak istemedin evde TV olmadığı için gelip TV izlemek istiyor sanırım dedim.Tabi ona öyle şey olmaz insanlar ne der dedim zaten böyle yorumlar yapıyorlar dedim.Sonra da kız olsan daha çok takılırdık dedim..Evime gelip kalabilirdin de dedim..O da kız olsam senle ne işim olur dedi..Sonra da istemezsen isteme benle takılmak isteyen çok kız var dedi şakayla ve teli kapadı.
Bu sözler aşık bir adamın sözleri gibi değil, daha çok bir çakalın sözleri gibi sanki
Arkadaş(?!)ına karşı dikkatli ol derim
kızlar kusura bakmayın işlerim dolayısıyla konuya çok cevap veremedim..
Yeni gelişmelerden bahsedeyim:)Yorum sizin ..
Ben çocuğa darıldım ve bu yorumları okuduktan sonra 2-3 gün aramayayım bakayım ne yapıyo dedim 1 gün zor dayandı hemen aradı hastaydın ne yaptın iyi misin dedi..
Sonra bugün de aradı ben gelip sen de kalacağım dedi..Ben bunu kötüye yormak istemedin evde TV olmadığı için gelip TV izlemek istiyor sanırım dedim.Tabi ona öyle şey olmaz insanlar ne der dedim zaten böyle yorumlar yapıyorlar dedim.Sonra da kız olsan daha çok takılırdık dedim..Evime gelip kalabilirdin de dedim..O da kız olsam senle ne işim olur dedi..Sonra da istemezsen isteme benle takılmak isteyen çok kız var dedi şakayla ve teli kapadı.
merhaba arkadaşlar bu konu da sizden ricam bana ne düşünüyorsanız onu yazın lütfen yardımlarınıza ihtiyacım var ne olurr..
Arkadaşlar atanalı yaklaşık bir yıl oldu.Daireden bir erkek arkadaşla bayağı bir zıtlaşmanın ardından aşırı samimi olduk.Samimiyet önce yemekle çay içmeyle başladı.Ardından hergün aramalar başladı.Daha sonra beraber alışverişe çıkmalar ..Eve alacağımız halıya makinaya kadar beraber almaya başladık..Daha sonra aynı apartmana taşındık beraber yemek yapıp yemeler başladı..Bir gün bile aramadan durmadık birbirimizi ayağım üşüyünce çorabını bile verdi..Ama bunlar sanki hep kardeşlik çerçevesindeydi.Birbirimize evlenmeyi düşündüğümüz kişileri anlattık ..O bana ben ona ...Çok fazla eleştirirdi beni sık sık tartışırdık ama sürmezdi..Hergün mutlaka konuşurduk..Ütüsünü yapardım bulaşığını yıkardım.Alışveriş edeceği zaman beni arardı .Kıymayı nasıl alayım diye? Hastalanınca arardı meyve olarak ne yersin diye? Birden uyandım sanki çevremdekilerin lafıyla Allah aşkına bu nasıl arkadaşlık dediler...Komşulardan bazıları evlenin evi birlerştirin tek kira verin deyince yok o benim kardeşim dedim git Allah aşkına bu nasıl arkadaşlık kardeşlik çok yakınsınız dediler .Annem bile söylenmeye başladı .Sizce çocuk da bana karşı bişey olabilir mi olduysa bu kadar zaman da ben nasıl anlamadım .Ama bu yakınlık nedir?..Lütfen yardımcı olun..
merhaba arkadaşlar bu konu da sizden ricam bana ne düşünüyorsanız onu yazın lütfen yardımlarınıza ihtiyacım var ne olurr..
Arkadaşlar atanalı yaklaşık bir yıl oldu.Daireden bir erkek arkadaşla bayağı bir zıtlaşmanın ardından aşırı samimi olduk.Samimiyet önce yemekle çay içmeyle başladı.Ardından hergün aramalar başladı.Daha sonra beraber alışverişe çıkmalar ..Eve alacağımız halıya makinaya kadar beraber almaya başladık..Daha sonra aynı apartmana taşındık beraber yemek yapıp yemeler başladı..Bir gün bile aramadan durmadık birbirimizi ayağım üşüyünce çorabını bile verdi..Ama bunlar sanki hep kardeşlik çerçevesindeydi.Birbirimize evlenmeyi düşündüğümüz kişileri anlattık ..O bana ben ona ...Çok fazla eleştirirdi beni sık sık tartışırdık ama sürmezdi..Hergün mutlaka konuşurduk..Ütüsünü yapardım bulaşığını yıkardım.Alışveriş edeceği zaman beni arardı .Kıymayı nasıl alayım diye? Hastalanınca arardı meyve olarak ne yersin diye? Birden uyandım sanki çevremdekilerin lafıyla Allah aşkına bu nasıl arkadaşlık dediler...Komşulardan bazıları evlenin evi birlerştirin tek kira verin deyince yok o benim kardeşim dedim git Allah aşkına bu nasıl arkadaşlık kardeşlik çok yakınsınız dediler .Annem bile söylenmeye başladı .Sizce çocuk da bana karşı bi
eğer size karşı yoğun duygular beslediyse bunca zamandır anlamamanız imkansız ki mutlaka aranızda bi yakınlaşma bi kıvılcım olurdu mesela hiç mi eliniz eline değmedi zaten arada bi çekim varsa o an o hissi yaşardınız
belki de gerçekten arkadaşsınızdır.bazen kız ve erkek iki kızdan ya da iki erkekten çok daha yakın arkadaş olabilirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?