Bu nasıl arkadaşlık çözemedim:((

Biz de böyle başlamıştık, şimdi 5 seneliğiz

Arkadaş ayağı bilmem ne ayağı derler ya o hesap.

ay ya yorumları bi okuyim dedim gülmekten öldüm yaaa biz kadınlar yok muyuz...erkeklerin iliğini biliriz iliğinii...

kızlar kusura bakmayın işlerim dolayısıyla konuya çok cevap veremedim..
Yeni gelişmelerden bahsedeyim:)Yorum sizin ..
Ben çocuğa darıldım ve bu yorumları okuduktan sonra 2-3 gün aramayayım bakayım ne yapıyo dedim 1 gün zor dayandı hemen aradı hastaydın ne yaptın iyi misin dedi..
Sonra bugün de aradı ben gelip sen de kalacağım dedi..Ben bunu kötüye yormak istemedin evde TV olmadığı için gelip TV izlemek istiyor sanırım dedim.Tabi ona öyle şey olmaz insanlar ne der dedim zaten böyle yorumlar yapıyorlar dedim.Sonra da kız olsan daha çok takılırdık dedim..Evime gelip kalabilirdin de dedim..O da kız olsam senle ne işim olur dedi..Sonra da istemezsen isteme benle takılmak isteyen çok kız var dedi şakayla ve teli kapadı.

vaaaayyy yavrum vaaayyyy..... cevaba bak... kızım varya bence de artık anlamadıysan biz daha sana ne diyek... kız olsam senle ne işim olurdu demek erkeğim işte görmüyor musun sana aşığım demek ... zaten belli bu kadar yakınlığın sonu da hadi hayırlısı canım varya burdaki bi arkadaş yorumunda belirtmiş ya hani... ağzını şöyle ara diye... birisi var bi görüşsem mi acaba.... fikirleri şöyleymiş uygun geldi bana falan filan uydur işte... şu önümüzdeki günlerde bi dene bakalım bu yöntemi acep ne diyecek...gör bak o zaman kesin daha açık edecek kendini kanımca ...

erkekler bazen umulmadık derecede çekerler kendilerini cesaret edemezler.... belki de senin ne tepki vereceğini kestiremedi.. sevgili olmayı geç belki arkadaş olarak da koparır benle bağını diye korktu açılmak için ... bu zamana kadar ondan açılmamıştır fikrindeyim

Eğer O çorabı giydiysen sen aşıksin arkadaşş

Bu sözler aşık bir adamın sözleri gibi değil, daha çok bir çakalın sözleri gibi sanki

Arkadaş(?!)ına karşı dikkatli ol derim

Bu sözler aşık bir adamın sözleri gibi değil, daha çok bir çakalın sözleri gibi sanki

Arkadaş(?!)ına karşı dikkatli ol derim

bana da öyle geldi sanki ama kestiremez ki insan ahhh ahh bi tanıyabilsek şurda bahsedilen insanları ona göre yorum yapabilsek nerde o teknoloji seven erkek daha dikkatli konuşur çünkü sevdiği kadını bir yerde tanrıçası gibi görür ben böyle gördüm sevmeyen takılmak zamn geçirmek isteyen bir erkek havası sezdim gibi gibi ama dedğim gibi bu sözleri söylerken ses tonu nasıldı,yüzyüzeyken hareketleri nasıl bunlar çok çok önemli ayrıntılar ve benle takılmak isteyen çok kız var derken neyi kasdetti seni kıskandırmak mı istedi yoksa seninle takılmak istiyorum ama yok dersen başkası çok var mı demk istedi

Son düzenleme:

Hayırlı olsun ne diyelim ki. Kendince naz bile yapmış sana baksana.

Sana tavsiyem eğer bu insan aklındaysa ve işin ucu bir yere bağlansın istiyorsan çabala ve bir yön ver. Ha yok kesinlikle düşünmem dersen uzaklaştır. Bu durum insanı biraz yorar, hayatında o varken gerçek bir sevgilinin olması imkansızlaşır.

bana cok mantıksız gelmıyor arkadas olmanız.uzun yıllara dayanmayınca bıraz garıp kacıyor galıba.acıkca sorsanız olan bıtenı daha ıyı gıbı geldı.benımde bu kadar samımı oldugum arkadasım var ama ortaokuldan buyana tanısırız aılecek nıkah sahıdımdır esımde cok sever kendısını.herseyımızı konusuruz eglenırız gulerız ask acısı cekınce destek oluruz.kımsede sana asık yada sen ona dmedı yalnız onuda belırteyım.demekkı sızın arkadaslıgınızda ınsanların ılgısını ceken bıseyler var

Bir Türk atasözü der ki : ateşle barut yan yana durmaz :) siz iyi durmuşsunuz valla :)

canım sizin kadar olmasa da ünvtedeyken bi erkek arkadaşım vardı çok samimiydik kız arkadaşlarımdan iyi geçiniyordum onunla çokta seviyordum bu arada da sözlüyüm (eşimle) o da bu arkadaşlıktan rahatsız oluyordu bak ben de erkeğim erkekten arkadaş olmaz senin niyetin olmaz ama o farklı olabilir derdi çok tartıştık bu yüzden amma gel gelelim o haklı çıktı arkadaşım bana bildiğin aşıkmış baya bi sıkıntı çektik o zamanlar. o yüzden bence mesafe koy apartmanı değiştir bir de şu açıdan düşünelim onun da içinde sana karşı arkadaşlıktan öte bi şey olmasa bile ilerde seveceğin evlenceğin adam duyacak bütün bu dedikoduları ve hoşuna gitmeyecek bence bu arkadaşlığı da istemeyecek. Benim fikrimi de sorarsan sana karşı var bi şeyler içinde arkadaşlıktan öte bi şey yoksa uzaklaş.

Senin konularını hatırlıyorum ve inan şu konuyu aynı kişinin yazdığına inanamıyorum.

Sen ki rutubetten nem kapan birisin...Bir erkekle bu kadar yakınlığa nasıl girdin anlam veremedim.

Yanlıştır doğrudur,aşktır değildirden ziyade,bu rahatlığı sana aykırı buldum.

bu çocuk senden eşekler gibi hoşlanıyo.. sende boş değilsin dert ettiğine göre :)) baksana biz böyle nolucaz diye sormaktan neden acizsiniz .. iletişimden korkmayın yahuu:)) aynen senin hikayene benzeyen bir arkadaşımla evlilikten döndüm.. şimdide çocukluk arkadaşımla evleniyorum:)) bilmiyorum anlatabildimmi :)) .. ve gerçekten bu arkadaşlık süresinde onu iyi tanıyabilme fırsatı yakaladığın içinde şanslısın.. çünkü 4 görüşmeden sonra başlayan ilişkilerden daha sağlıklıdır bu uzun arkadaşlık süresi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…