Bu nasıl arkadaşlık çözemedim:((

bu ne samimiyet bir insan bir insanın ya sevgilisidir, ya da arkadaşı...
ama sen hangisi olduğu konusunda bile çelişkide kalıyorsun.
bu arada kalmışlık
ne arkadaş, ne sevgilisiniz. birbirinizle biraz daha zaman geçirirseniz, neysenız o şekilde sohber ederseniz
adınız belli olur en azından.

senin olayına çok benzememekle beraber üç olay anlatacagım

1-sevgilisinden ayrıldıgı zamanlar daha cok görüşür oldugum biri olmuştu, her gün hep kendi mesaj atıp arıyordu,sürekli dışarıda görüşürdük saatlerce,ben sevmeye başlamıştım,arada nabzını yokluyordum, sevdiğimi belli etmeye çalışıyordum, ama hiç yüz vermıyordu o konuda, duygularımla oynamadı, ama sürekli görüşmek istiyordu da, bende de umut oluşmuştu yıne de, ama baktım bunun bir yere gidecegı yok, benim aşkım içimde büyüyor, bundaysa tık yok, ben uzaklaşıp kendimi gerı cekmıştım, o da birisini buldu ve vazgectim ben de ama bizde sizinki gibi aşırı samimiyet eve gelme gitme ev işi vs olmadı. ama sevgilisinden ayrıldıgı için o ara benım ilgim hoşuna gitmiş olabilir ve ben çalıştıgım için ben ödüyordum hep hesapları...ama yine de iyi arkadastık,iyi anlaşıyorduk,pişman değilim...

2-bir arkadasım (erkek), kız arkadaşlarıyla evlenmeyı düşünmediğini, faydacı teoriyi benimsediğini, onlara ev işlerini yaptırıp iki güzel söz söyleyip gönderdiğini söylemişti üniversitedeyken. bu kişi iyi egitimli ve muhafazakar biriydi ayrıca...

3-bir kız arkadasım biriyle çıkıyordu, kız daha cok sevıyordu, çocuk kendını hep ağırdan alıyordu, bunu bekletıyordu, hep kız planlar yapıyordu, haftasonu hep evdeydıler, çocugun evinin tüm işini yapıyordu, ütü bulaşık yemek temizlik vs. çocuk buna yanasıyormus da evde biraz... kız sevgısınden emindi cocugun. ben uyarmıstım kızı, ama aşık oldugundan gözu göremedı tabi... sonunda çocuk ben eski sevgılımı hala sevıyorum ve onunla gorusuyorum, seni sevmedim hiç demiş... düşünebiliyor musunuz kızın halini... meger cocuk bundan her manada yararlandıgı için öyle idare etmiş, sever görünmüş işte, hazır kör aşık kız bulmuşken evinin tüm işlerini yaptırmış, öpmüş koklamış, sonra da güle güle demiş...

bu olaylardan bir şeyler cıkarabilirsin belki....

sen de bence artık bu durumdan rahatsız oldugunu belli etmelisin... anladıgım kadarıyla sen içten içe hoşlanmışsın haliyle... çocugun duygularından tam olarak emin ol, aranızda bir şey yoksa ve olmayacaksa, çocuk sana aşık değilse, bence kendını geri çekmelisin, komşular dedikodu yapıyor, adım cıkıyor boştan yere dersin, niye uzaklaştın diye de sorarsa da, çünkü bunun sonu yok,dışarıdan gören sizi çıkıyor sanar ve kimse yaklaşamaz sana da sonra... kankalıgı aşmış, sevgililiğin adı konmamış sizde, eğer aranızda aşk olacaksa da, bir an önce olsun, belirlilik olsun artık...

Son düzenleme:

ben de şu erkeklerın sevmedıklerı halde sever gorunebılmelerını anlaxamıyorum.nasıl bu kadar ıyı rol yapabılıyolar hayret.artık hıc bı erkegın yurekten sevebılecegıne ınanamıyorum

her arkadas gördüğünle böylemisin evine giidp temzlik yemek fılan yapıp yıyormusun neden bu kişiye karsı böyle bence sende farkındasın bu durumuun biraz arkadaslık dısı oldugunun bence. yanlıs anlasılıyo cevremde senınle sürekli vakit geçirmek sevgili gibi görünüyoruz olmayan bişey için adım cıksın istemiyorum diyebilirsin.

kusura bakmayında hata sizde

elalemin adamı daha yeni tanısıyorsunuz bir de
yemeğini yapar ütüsünü ütülerseniz
birbirinizin evine gider gelirseniz

adamın size aşkını ilan etmesini beklemeniz saçma olur
adamın keyfi yerinde
neden ilanı aşk etsin ki

eşiniz mi abiniz mi kardeşiniz mi babanız mı
namahreminiz olan bir erkekle komsularınızın bile uyarısını alıcak kadar bu ne münasebet

siz biraz seviyeyi ayarlarsanız sonra bu nedir bu nasıl arkadaslık diye dert etmenize gerek kalmaz

Bugün artık dayanamadım ve söylemek istedim .Mesaj attım yanındayken iyi ki varsın diye güldü bişey demedi Sonra tekrar attım bir şey söyleyeceğim sana ama söyleyemem dedim.Sonra söyleyeceksen yüzüme söyle dedi..Söylemeyince konu kapandı .Akşam telde tahminin var mı söyleyeceğim şey konusunda dedim.Var desem dedi peşine düşeceksin ..Ne diye dedi konuyu kapadık .Söylemem sana da başka bir insana da dedim .Ben de kalır dedim .SİZCE ANLAMIŞ MIDIR KIZLAR YARDIM LÜTFENNN

çok tuhaf yaa, ama bir o kadarda çok $eker :)

bende bilemedim $imdi seviyormu sevmiyormu, ilginç ilgi duyuyor ama senin onu karde$in gibi gördügünü saniyor bu yüzden çekiniyordur

bu arada sen sürekli kom$ular yanli$ anliyor falan diye söyle hep, belki bikarda öyle bir$ey var der :)

kızlar ALLAH aşkına sizce o mesajlardan bişey anlamışmıdır

canım bence seni temizlik vs için kullanıyor çünkü sen birşey diyeceğim dediğin halde adam oralı bile olmamışeğer gerçekten sevip sevmediğini öğrenmek istiyorsan açıkça söyle senden hoşlanmaya başlıyorum uzak dursak iyi olur de bakalım beyefendi ne cevap verecek ama yüzüne söyleeeeeeee

VAR DESEM PEŞİNE DÜŞECEKSİN vay kelimeye bak çocuk bence senin hoşlandığının farkında ama seni sadece kullanıyor canım açık açık konuş sonrada güzelce hayatından yollaaaaaoh ya adama bak herşeyi önü geliyor yemek,temizlik vs keyfi yerinde tabiki.....böyle arkadaşlık olmaz canım buna adam kullanma derler....seviyorsa adam gibi devam etsin yoksada senin önünü kapatmasın

Bence hiçbir şey yok sana karşı
Senin duyguların çok fazla değişiyor bu kaçıncı kişi ? Çok üzülürsün sonunda ki üzülüyorsunda.
Yazıl günah kendini kullandırma. Bir erkekle bu kadar samimi olman çok doğru değil
İnsanoğlu çiğ süt emmiştir. O evde baş başa nasıl duruyorsun hayret. Sevgilin değil bişeyin değil
İyi güveniyorsun. Sonra adınız çıkar ki çıkmış bile
Adam bariz ev işini yaptıracak hatun bulmuş, sende saf saf hoşlanıyor mu diyorsun
Hoşlanan insan var desem peşine düşeceksin der mi?
Kendini toplaman gerek...

ben ilk sayfalarda kesin hoşlanıyor dedim, son sayfalara doğru var desem peşine düşeceksin fln demesiyle hoşlanmıyor kullanıyor dedim. bence dikkatli olmakta fayda var.sonuçta tüm işleri yapılıyor birlikte vakit geçiriliyor yalnız da değil kullanma ihtimali yüksek..
bu arada saf mısın yazanlar olmuş insanın bazen algıları kapanıyor bana da olmuştu. gayet zaman geçirmeler kavgalar laf sokmalar dertleşmeler derken bir yıl boyunca hiç bişey anlamamıştım ta ki sana söylemek istediğim bir şey var ama söyleyemiyorum diyene kadar halbuki çocuk anlatmaya çalışmış sana çok değer veriyorum seninle konuşmadan bir günüm geçmiyor vs diye çok söylemişti ama anlamayınca anlamıyor insan

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…