Bu nasıl arkadaşlık çözemedim:((

arkadaşlığı geçmişsiniz o belli bence ona deki bizim hakkımızda söylenenler kafamı kurcalıyor acaba biraz daha az mı görüşsek flan de ama tepkilerini güzel takip et mutlaka bi açık verir ne bilim aklıma fazla bişey gelmedi

böyle çok yakın arkadaşlıklarda olabilir kim demiş erkek kız yakın arkadaş olamaz diye ama siz ne hissediyorsunuz onu düşünün belki o sizi sadece arkadaş olarak görüyor

bunu en iyi sen hissedersin...
varsa anlaman lazımdı şimdiye kadar...
belkide gerçekten yakın arkadaş olarak görüyo seni...

tamam karşı tarafın sizden hoşlandığını varsayalım, ancak evlilik için bunlar yeterli mi? siizn duygularınız? mesela bunca zaman bir şey hissetseydiniz ona açılma krşılık bekleme durumu olmazmıydı? şimdi dışardan insanların bir şeyler demesiyle bir şey hissettiğinizi düşünseniz bile bence çok bir şey hissetmiyorsunuz

veee evlendik diye biticek sonu dedim ama hahaha çok güldüm amaa sonuna :) arkadasım delimisin nasıl kardeşlik bu :)))) bariz ortada adam aşık ki sende asıksın sandım ben kardeşim yada arkdşm gbi gördüğüm adamın evine gidip bukadar sammi olmam ben şahsen :) bukadar iyi niyetli olma:)

çorabını mı verdi ürperdim bi an...

ne hissettiği yakında anlaşılır da arkadaş olarak gördüğün birinin ütüsünü, yemeğini yapma bence

haydar dümenin dediği gbi : '' yavrum senı annen kadir gecesınde mi doğurdu?''
valllaa benım bıldıgım arkadaslıklar bu sekıl olmuyo :)

Aslini istersen ben de cozemedim. Disaridan her iki tarafin cikari(yemek+paylasim+ev isi) dogrultusunda hareket ettikleri bir iliskiye benziyor, sadece cinsel paylasma yok. Sanki kari koca hayati yasiyorsunuz ama aslinda yasamiyorsunuz da. Senin ona karsi hislerini bilmiyorum. Hislerine gore, ya dost kalirsiniz ya da sevgili olursunuz. Her iki turlu de iyi cocuga benziyor. Bu zamanda, bel alti dusunmeden boyle davranan cocuk iyidir, iyi.

Eğer siz arkadaşsanız bizim sadece aklımıza geldikçe birbirimizi aradığımız görüştüğümüz kişiler neyimiz oluyor?
Çözemedim :44:

ben bu zamana kadar bir aydan fazla bir erkekle samimi arkadaş olamadım mutlaka ya benden hoşlandığını belli eder ya da aşığım demeye başlardı sizi tebrik ederim nasıl becerdiniz bu kadar uzun süre kardeş gibi milyonda birdir bak ben erkek arkadaşıma nasıl niyetini söylettim kurban bayramında köye gitmiştik bende,dışarıdan öyle derler çok güzelmişim (kendimi hiç beğenmem çoğu insan gibi ) talibim çoktu o yüzden beni isteyenler vardı tabi biz yok dedik karşı tarafa ama sevgilime beni istiyorlar bugün gelecekler felan bizimkiler gönüllü gelen soylu zengin bir aile idi anlattım bunu bir hafta sonra evlenme teklifini aldım tabi bnmkinin niyeti ciddi olmasa ayrılık planları yapardı çoktan . Sende beni isteyen varmış aslında zamanı geldi bende tanışsam olur mu acaba sence nasıl olur felan fulan fikir alır gibi yap anlaşılan aileleri tanımıyorsunuz uzakta oturuyorsunuz değil mi?

Eğer siz arkadaşsanız bizim sadece aklımıza geldikçe birbirimizi aradığımız görüştüğümüz kişiler neyimiz oluyor?
Çözemedim :44:
benm aklıma bi erkek beşten fazla gelmişse ya çok iyi dedikodu malzemesidir çevremden samimi olduğum biriyle ya daaaa aşığımdır anacım başka yolu yok

iyide bu kişiyle bunları yaşarsanız sevgiliniz olduğunda onunla ne yaşıycaksınız yani bunları insan sevgilisiyle yaşar bi tek bence.,siz gerçekten sevgili gibi olmuşsunuz sadece adı yok

Sen de giydin mi:120:

shygirl bi kerede actigin konularin uzerinde durda insanlarin yorumlarina cevap ver,
hep ayni seyi yapiyorsun bi iki kere topluca cevapliyorsun,
bidada ne yaziyorsun ne cevapliyorsun...

yazmadan edemicimmm biz evli olamıza rağmen bu akdar şey yaşamıyoruz ya valla kıymetini bil bu günlerin mumla ararsın bu kardeşlik günlerini

yazmadan edemicimmm biz evli olmamıza rağmen bu kadar şey yaşamıyoruz ya valla kıymetini bil bu günlerin mumla ararsın bu kardeşlik günlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…