Bu nasıl hemşire!!

Hemsireler gebelik takibi yapiyorlar. O sebeple gebe olanlarin muhakkak saglik ocagina durumu bildirmesi lazim.
Aile hekimligi mevzusu iste.

Dogru ama bismillah daha yeni ogrenmisler kadın daha kendine bike gelmeden hooop arayip azarliyor. Ayrica abime de bak çocuğunuzun adini benim adim koyun diye de israr etmiş. Bilmiyorum ya ilgincler işte.

abim aile hekimi ordan biliyorum gebe izlemi yapıyorlar kayıt altına almak zorundalar gebeleri habersiz oldukları kalıyor ondan soruyolar takibini yapmak zorundalar

abim aile hekimi ordan biliyorum gebe izlemi yapıyorlar kayıt altına almak zorundalar gebeleri habersiz oldukları kalıyor ondan soruyolar takibini yapmak zorundalar

Biliyorum takibini yapmalari gerektigini. Ama de bakayim senin nerden hemen haberin oldum kadincagiz daha yeni sevincini yasamadan hemsireden azar isitince şok olmuştu

yengenin iyiliği için söylemiş. Yani bir de aramış bak.
Halkın da biraz bilinçli olup takiplerini yapması lazım ama..
Yapılması gereken iğneler vs var.,Doktorlar bu sağlık ocağı hizmetini göz önüne alarak es geçer bunları.

Tabi canim. Ama kadin daha yeni ogrenmisti. Birden karsisinda azarlayan bir hemsire görünce şok olmuştu. Yoksa yengem her gün hastanede bebek icin

Bu anlatilanlardan hemsirenin Aşağılık kompleksinin oldugu sonucuna nasil vardınız.
Böyle hastayı aşağılayan,
hor gören,çocuk gibi azarlayan hemşirelerin psikolojik durumlarının
iyi olduğunu düşünmüyorum.Normal bir davranış değil.Bana göre doktorların
yanında ezildiğini düşünen hasta ruhlu hemşireler böyle davranır ya da başka başka türden
problemleri olan hemşireler...Hangi meslekte olursa olsun anormal olan insanlarda olduğu gibi.

Ben sağlık kurumunda çalışıyorum .Kimsenin hastaya hakaret etmeye mahremiyetine özen göstermeden muayene tedavi ya da herhangi bir şey yapmasına müsade edilmez.İnternet üzerinden ya da dilekçe ile şikayet edin uyarı cezası alacaktır.Ben hangi internet sitesi diye vermeyeyim ama araştırın başbakanlık şikayet yazın çıkacaktır.

Tepkinizi o anda gösteremediniz mı? Ben simdi devlet hastanesindeyim, bana degil
Ama önündeki iki kadını azarlayın iki tane hastane görevlisini paraladim.

Bende bi karesine bi hemşireye saldirmistim. 1 yasindaki oğlum 39 derece ateali ve avaz avaz agliyo. Sustur sunu be dedi. Zaten canim.burnunda ne Dion sen dedim çok zoruna gitti onca insanin içinde bna bunu demesi. Vallaha allah ne verdiyse girdim ama hemen yutup ayirdilar hala mahkeme miz suruyo. Herkeznicin demiyorum ama nazi hemşireler tam dayaklik. Her hemşire için deiil lafim o gorere

Teşekkür ederim mutlaka şikayet edeceğim iyi oldu internet i öğrendiğim

Sessiz kaldım sinir oldum bi o kadar da rezil kadın bana korunma derken bir çok adam vardı etrafta ve ablalar teyzeler bir çok insan vardı

Olayı farklı bir tarzda analiz etmeniz,yetersiz bilginizle yaptığınız yorumlar Saglik camiasına epey uzak oldugunuzu düşündürdü bana.hemşirenin doktor yanında ezilmesi de ne demek? İkisinin de gorevi farklı. Saglik Ocagi calışması yani Asm Ler koruyucu Saglik hizmetlerini içerir. Hemsire kendi I'sini yapar doktor kendi I'sini. Dr Ilac yazarken kalemini hemşireye tutturmaz. Ya da al su ilacı sen yaz Hemsire demez. Emir de veremez.ast üst iliskisi vardır. Ama bu tüm kurumlarda mevcuttur.o zaman tüm memurlar kompleksli sonucuna mı varacağız. Lütfen mevzuata hakim degilseniz yorum yapmayın. Ayrıca Hemsire de değilim. Sadece yetersiz ve asılsız bilgi kirliliğine karsiyim

Tepkinizi o anda gösteremediniz mı? Ben simdi devlet hastanesindeyim, bana degil
Ama önündeki iki kadını azarlayın iki tane hastane görevlisini paraladim.
Gosteremiyorum tepki sessiz bir insanım kadın azarlar gibi konuştukça sessizce sakin sakin cevap verdim

:) aile sağlığı merkezin de genellikle ebeler oluyor eğer hamilelik takipi yapmazlarsa onlar da kendi doktorlarından azar yiyorlar ama bu tabi yaparken yinede kızmalarını gerektirmez ama bazı hastalarda insanı çileden çıkarıyo bende öyle oluyordu eve geldiğim zaman aileme bile sabrım kalmıyordu ilk hasta siz değilsiniz binlerce hasta var hepsine tek tek açıklama yapıosun yinede bazen hastalarda çok küstah oluyor tabi bazı hemşireler gereksiz de kızıyor hemşireleri de anlamak gerekir tek taraflı olarak değil

Tabi ki anlamak lazım işleri kolay değil ama ben erken gittim ve zor birsey istemedim bişey demeden ıgneyı yapsaydi kapıyı açık birakmasaydi şikayet edecek bi durum kalmazdı.

Sizi bağlamıyor bu hayatta verdiğim kararlar diyeydin, olmadı hırsını alamadıysan şikayet etseydin insanların kişilerin özel hayatlarına burnunu sokmasından gerçekten nefret eder hale geldim

Sizi bağlamıyor bu hayatta verdiğim kararlar diyeydin, olmadı hırsını alamadıysan şikayet etseydin insanların kişilerin özel hayatlarına burnunu sokmasından gerçekten nefret eder hale geldim
Bişey diyemedim ama dilekcemi hazırladım şikayet edeceğim insanlar ne meraklı aklım almıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…