- 26 Mayıs 2016
- 1.733
- 2.967
- 48
Evet o an düşünemedim işte aklıma ilk gelen bunlardı son anda farkettim adamı zatenİnsanlar size ne yaptığını anlamadığı için tepki vermemiş olabilirler.Sevgiliniz falan da sanmış olabilirler.Beni neden rahatsız ediyorsun deseydin daha iyi olurdu sanki.
sapık ne geliosun peşimden deki cevredekiler uyansın.sucluluk psikolojisyle kuyrugunu kıstırıp gider.kalabalıkta yap ama çeşit çeşit adam varCesaretinize hayranım. Ben pısırık gibi ses çıkaramıyorum. Daha önce çıkardım sonuç çok daha kötüydü bağırdım bağırdım çevremdekiler baktılar sadece baktılar garip garip adamda güle güle uzaklaşmıştı
Cesaretinize hayranım. Ben pısırık gibi ses çıkaramıyorum. Daha önce çıkardım sonuç çok daha kötüydü bağırdım bağırdım çevremdekiler baktılar sadece baktılar garip garip adamda güle güle uzaklaşmıştı
Evin 15 dk lık yürüme mesafesinde bile olsa taksiyle git saat geç ounca.Ve yanına yardım etmek niyetiyle gelene dahi güvenme.Kızlar bu gün önemli bir yemeğe katılıyordum giyindim süslendim topuklularımı giydim eteğimi giydim ama sanmayın ki kısacık mini gayet düzgün yerli yerinde başka bir şey çağrıştırmıyor bunu söylüyorum ki malesef bazılarımız kötü düşüncelere kapılıyor. Gittim yedik yemeğimizi ayrılırken evimle orası toplasan 15 dk yürüyüş mesafesi dedim gidiyim saatte en fazla 11 eve gidiyorum tıpış tıpış peşime adam takıldı ama gerçekten nasıl bir düşünceleri olabilir adam yaşlanmış senin işin ne ya gencecik kızım takip ediyorsun ben duruyorum başka yere sapıyorum oda peşimden geliyor sonra durdum belki dedim paranoyaklık yapıyorum adamda durdu bekledi bekledi azıcık ilerledi beni bekliyor besbelli evimin yolunda bön bön bakıyor diyorum ne yapsam ne şanslıyım ki yanımızda ki adamda bizi izliyormuş geldi yanıma sizi rahatsız mı ediyor. dedim hemen güvenilmez şimdi. biraz konuştuk. Ben sizi yolun başından beri izliyorum. Polisi arayacaktım falan derken geldik bizim evin önüne adamada güvendim nedense bıraktı beni teşekkür ettim. Adamcağızda bizim mahalledenmiş. Saolsun o olmasa ne olurdu diye kara kara düşünüyorum. Hayır gerçekten bu durumda ne yapabilirim bilmiyorum. Ya yaşlı başlı adam kızı olsa aynı yaştayız. Bu nedir böle nasıl bir rezillik bu gün yaşandı olay az önce aklıma geldi gitmiyor bir sinirlendim. Zayıf bir kız gibi durmak istemiyorum. Ama gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum.
Çok geçmiş olsun. Sizi eve bırakan adama da güvenmeyin ama. Sizi tanımak için güven kazanmak için de plan yapmış olabilirler vallahi gram güvenmiyorum kimseye. Çok dikkatli olun. Allah korusun sizi.Kızlar bu gün önemli bir yemeğe katılıyordum giyindim süslendim topuklularımı giydim eteğimi giydim ama sanmayın ki kısacık mini gayet düzgün yerli yerinde başka bir şey çağrıştırmıyor bunu söylüyorum ki malesef bazılarımız kötü düşüncelere kapılıyor. Gittim yedik yemeğimizi ayrılırken evimle orası toplasan 15 dk yürüyüş mesafesi dedim gidiyim saatte en fazla 11 eve gidiyorum tıpış tıpış peşime adam takıldı ama gerçekten nasıl bir düşünceleri olabilir adam yaşlanmış senin işin ne ya gencecik kızım takip ediyorsun ben duruyorum başka yere sapıyorum oda peşimden geliyor sonra durdum belki dedim paranoyaklık yapıyorum adamda durdu bekledi bekledi azıcık ilerledi beni bekliyor besbelli evimin yolunda bön bön bakıyor diyorum ne yapsam ne şanslıyım ki yanımızda ki adamda bizi izliyormuş geldi yanıma sizi rahatsız mı ediyor. dedim hemen güvenilmez şimdi. biraz konuştuk. Ben sizi yolun başından beri izliyorum. Polisi arayacaktım falan derken geldik bizim evin önüne adamada güvendim nedense bıraktı beni teşekkür ettim. Adamcağızda bizim mahalledenmiş. Saolsun o olmasa ne olurdu diye kara kara düşünüyorum. Hayır gerçekten bu durumda ne yapabilirim bilmiyorum. Ya yaşlı başlı adam kızı olsa aynı yaştayız. Bu nedir böle nasıl bir rezillik bu gün yaşandı olay az önce aklıma geldi gitmiyor bir sinirlendim. Zayıf bir kız gibi durmak istemiyorum. Ama gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum.
Neden bunu yapmak zorundayım sinirlerim bozuluyor. Hiç hoş değil insan gibi evime gidiyorum işte ne anlamaz herifler varEvin 15 dk lık yürüme mesafesinde bile olsa taksiyle git saat geç ounca.Ve yanına yardım etmek niyetiyle gelene dahi güvenme.
Başta bende korktum ondan ama ne biliyim işte o anlık güvendim. Şimdi dua ediyorum onaÇok geçmiş olsun. Sizi eve bırakan adama da güvenmeyin ama. Sizi tanımak için güven kazanmak için de plan yapmış olabilirler vallahi gram güvenmiyorum kimseye. Çok dikkatli olun. Allah korusun sizi.
Güvenme kimseye, okurken korktum. Lütfen çok dikkatli ol.Başta bende korktum ondan ama ne biliyim işte o anlık güvendim. Şimdi dua ediyorum ona
80Kıyafetle alakası yok.insanın içi pis olmasın.haberlerde vardı 80 yaşındaki kadına tecavüze yeltenip öldürmüş bi sapık.80 ya 80.
Hava kararınca dışarı çıkmıyorum ben.etraf sapık dolu.
Yaz zamanları burası çok işlek olur. Korkum yok gece çıkmaktan ama istediğim gibi gezmek istiyorum. Hayır gezmekte değil yemek çıkışı eve dönüyorum. Bunu yaşamak zorunda mıyım ben elalemin yaşlı pis sapık herifini düşünüyorum acaba torunları kızları var mı diye zor uyudum gecegece 11 de genç bir kız için olunabilcek bir durum malesef.
malesef diyorum çünkü el kadar bebeklerin taciz edildiği bir dünyadayız. ben şaşırmanıza şaşırdım.
ben saat 9 da evim karşısındaki markete gitmiyorum düşünün
Bazen bazı şeyleri yapmak zorundayız.Ben apartmandan evime girene kadar tedirgin oluyorum.Görüyoruz neler yaşanıyor.Araba kullanırken hız yapmıyorsun,kurallara uyuyorsun ama yine de emniyet kemerini takıyorsun.Neden? Başka sürücü kurallara uymadığı için kaza yapmana sebebiyet verir diye.Neden bunu yapmak zorundayım sinirlerim bozuluyor. Hiç hoş değil insan gibi evime gidiyorum işte ne anlamaz herifler var
Yaz zamanları burası çok işlek olur. Korkum yok gece çıkmaktan ama istediğim gibi gezmek istiyorum. Hayır gezmekte değil yemek çıkışı eve dönüyorum. Bunu yaşamak zorunda mıyım ben elalemin yaşlı pis sapık herifini düşünüyorum acaba torunları kızları var mı diye zor uyudum gece
Çok kötü bir durum. Haklısınız sonuna kadar.Bazen bazı şeyleri yapmak zorundayız.Ben apartmandan evime girene kadar tedirgin oluyorum.Görüyoruz neler yaşanıyor.Araba kullanırken hız yapmıyorsun,kurallara uyuyorsun ama yine de emniyet kemerini takıyorsun.Neden? Başka sürücü kurallara uymadığı için kaza yapmana sebebiyet verir diye.
İnsanlar bas bas bağırıyor.Özgürlüğüm,gece saat geç olsa da dışarıda gezme hakkımı elimden alamazlar.Yahu evet öyle haklılar.Ama dünya böyle.Kötü insanlarda var.O yüzden sen kendi önlemini kendin alacaksın.Duymuşsundur Bağdat caddesi gibi metropol bir yerde gece kızcağızın başına gelenler.Güpe gündüz sokak ortasında kadın öldürülen bir toplumda yaşıyoruz.Başkasını terbiye edemeyeceğimize göre,kendi öz güvenliğimizi önce kendimiz sağlayacağız.
Bazı arkadaşlar bağır demişte,karşındaki erkek bazen öyle çirkef öyle yüzsüz çıkıyor ki,suçlu duruma seni düşürüyor.Bir gün oturduğum evin tam önünde sokakta bir bağrış çığrış,kalabalık...Adamın birini zor zaptediyolar.Bir kızı da oradan uzaklaştırmaya çalışıyorlar.Olay da şu,kız dönmüş demiş ki sen beni ne takip ediyorsun.Ayy adam nasıl bağırıyor.Arabalara vuruyor.Sen bana nasıl öyle dersin seni kim takip ediyor ben yolumdayım.Sen benim haysiyetimle oynayamazsın.......Adamı zor tuttular.
Yani kimin ne olduğunu bilmediğimiz dünyada,yanına yardım amaçlı gelene bile güvenme diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?