Bu nasıl olabilir ya bunlar nasıl insanlar

Her yerde taciz haberleri var bir tek gençler yapmıyor ki böyle şeyleri ... sokakta bile rahat yürüyemiyorsak artık denecek söz yok biber gazı taşıyın yanınızda.

İnsanlar size ne yaptığını anlamadığı için tepki vermemiş olabilirler.Sevgiliniz falan da sanmış olabilirler.Beni neden rahatsız ediyorsun deseydin daha iyi olurdu sanki.
Evet o an düşünemedim işte aklıma ilk gelen bunlardı son anda farkettim adamı zaten

sapık ne geliosun peşimden deki cevredekiler uyansın.sucluluk psikolojisyle kuyrugunu kıstırıp gider.kalabalıkta yap ama çeşit çeşit adam var

Böyle durumlarda acaba mı dediğimiz noktada gerçekten aslında doğru hissediyoruz. Allah böyle sapık zihniyetlilerden korusun.

Hiç öyle düşünme pısırık değilsindir eminim, insan bazen tutulup kalır o anlarda ama bas çığlığı , avazın çıktığı kadar, hatta küfür et. Şikayet etmek pek sonuç vermiyor, karısını öldüren adamın ceza almadığı bir ülkede, sokakta tacizde bulunan adama verilecek cezayı düşün işte. Ama rezil etmek en azından içini soğutur insanın

Evin 15 dk lık yürüme mesafesinde bile olsa taksiyle git saat geç ounca.Ve yanına yardım etmek niyetiyle gelene dahi güvenme.

Çok geçmiş olsun. Sizi eve bırakan adama da güvenmeyin ama. Sizi tanımak için güven kazanmak için de plan yapmış olabilirler vallahi gram güvenmiyorum kimseye. Çok dikkatli olun. Allah korusun sizi.

zayıflıkla alakası yok
kadının zengini fakiri ayırt etmeksizin
maalesef böyle
yerinizde prenses olsa tek başına sizin yaptığınız dışında birşey yapamazdı

Evin 15 dk lık yürüme mesafesinde bile olsa taksiyle git saat geç ounca.Ve yanına yardım etmek niyetiyle gelene dahi güvenme.
Neden bunu yapmak zorundayım sinirlerim bozuluyor. Hiç hoş değil insan gibi evime gidiyorum işte ne anlamaz herifler var

Çok geçmiş olsun. Sizi eve bırakan adama da güvenmeyin ama. Sizi tanımak için güven kazanmak için de plan yapmış olabilirler vallahi gram güvenmiyorum kimseye. Çok dikkatli olun. Allah korusun sizi.
Başta bende korktum ondan ama ne biliyim işte o anlık güvendim. Şimdi dua ediyorum ona

gece 11 de genç bir kız için olunabilcek bir durum malesef.
malesef diyorum çünkü el kadar bebeklerin taciz edildiği bir dünyadayız. ben şaşırmanıza şaşırdım.
ben saat 9 da evim karşısındaki markete gitmiyorum düşünün

80 80 ya nineden ne istemişler. Nasıl insanlarla beraber yaşıyoruz

Yaz zamanları burası çok işlek olur. Korkum yok gece çıkmaktan ama istediğim gibi gezmek istiyorum. Hayır gezmekte değil yemek çıkışı eve dönüyorum. Bunu yaşamak zorunda mıyım ben elalemin yaşlı pis sapık herifini düşünüyorum acaba torunları kızları var mı diye zor uyudum gece

Neden bunu yapmak zorundayım sinirlerim bozuluyor. Hiç hoş değil insan gibi evime gidiyorum işte ne anlamaz herifler var
Bazen bazı şeyleri yapmak zorundayız.Ben apartmandan evime girene kadar tedirgin oluyorum.Görüyoruz neler yaşanıyor.Araba kullanırken hız yapmıyorsun,kurallara uyuyorsun ama yine de emniyet kemerini takıyorsun.Neden? Başka sürücü kurallara uymadığı için kaza yapmana sebebiyet verir diye.

İnsanlar bas bas bağırıyor.Özgürlüğüm,gece saat geç olsa da dışarıda gezme hakkımı elimden alamazlar.Yahu evet öyle haklılar.Ama dünya böyle.Kötü insanlarda var.O yüzden sen kendi önlemini kendin alacaksın.Duymuşsundur Bağdat caddesi gibi metropol bir yerde gece kızcağızın başına gelenler.Güpe gündüz sokak ortasında kadın öldürülen bir toplumda yaşıyoruz.Başkasını terbiye edemeyeceğimize göre,kendi öz güvenliğimizi önce kendimiz sağlayacağız.

Bazı arkadaşlar bağır demişte,karşındaki erkek bazen öyle çirkef öyle yüzsüz çıkıyor ki,suçlu duruma seni düşürüyor.Bir gün oturduğum evin tam önünde sokakta bir bağrış çığrış,kalabalık...Adamın birini zor zaptediyolar.Bir kızı da oradan uzaklaştırmaya çalışıyorlar.Olay da şu,kız dönmüş demiş ki sen beni ne takip ediyorsun.Ayy adam nasıl bağırıyor.Arabalara vuruyor.Sen bana nasıl öyle dersin seni kim takip ediyor ben yolumdayım.Sen benim haysiyetimle oynayamazsın.......Adamı zor tuttular.

Yani kimin ne olduğunu bilmediğimiz dünyada,yanına yardım amaçlı gelene bile güvenme diyorum.

Sok aleti tasimak lazim vereicen elektrigi kalsin orda ama sonra adam yerine koyuyorlar bunlari ben ona yaniyorum

elbette zorunda değilsin, değiliz. ama napalım kendimizi bir şekilde korumak zorundayız işte.

Çok kötü bir durum. Haklısınız sonuna kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…