- 19 Mart 2015
- 2.114
- 1.832
- 133
Yani çekiniyorsan söyleme, kendin hallet, git savcılığa şikayette bulun. Olsun bitsin.Çok üzüldüm. Ne yapabilirim bilmiyorum. Şikayet etsem ailemden çekiyorum. Neden bilmiyorum. Onlar daha çok üzülüp sinirleniyorlar. Azda olsa cesur olup adamı süründürmem gerek ama bende o nerdeee
Arkadaşlarımdan yardım isteyebilirim aslında onlarda olursa pek çekinmem gider beraber söyleriz olur biter. Onlarsızda yapamıyorum ne olucak böle bu konularda çok çekiniyorum malesefYani çekiniyorsan söyleme, kendin hallet, git savcılığa şikayette bulun. Olsun bitsin.
Bende öyle düşünüyorum ne yapabilirler ki. En fazla şansımı deneyebilirim.şikayet diyen arkadaşlar acaba ne umuyolar? adam karakola gittiği ile alır. hiç bişey çıkmaz.
Neden bilmiyorum ama bağırma işini yapamıyorum. Daha önce denedim bir adam üstüme üstüme geliyordu bağırdım avazım çıktığı kadar insanlar garip garip baktılar adamda gülerek uzaklaştı
Kıyafetle alakası yok.insanın içi pis olmasın.haberlerde vardı 80 yaşındaki kadına tecavüze yeltenip öldürmüş bi sapık.80 ya 80.
Hava kararınca dışarı çıkmıyorum ben.etraf sapık dolu.
Evet bana yardımcı olan adamda öle yapıcaktı daha sonra kendi halletmeye kalktı bekledi adamı o sırada çıktım benEn mantıklısi o an polisi aramak.
Onu bende düşündüm kızı falan vardır diye kötü oldum gece geceEtek giymekle ilgisi yok aslında.
O tamamen kişinin kendi ş.rfsizliği!
Lanet olsun yaa,aşağılık adi yaratıklar bunlar.
Evlerine gidince karısı kızı oğlu anası bacısı neyi varsa utanmadan yüzüne bakıyolardır bir de,kepazeler
Allahım sonumuz ne olucakAilem Dogulu kirsal ufak bir kasabadan, bir gun anneannem otobuste yasli bir kadinla tanismis 70-80 yaslarinda. Kadin anneanneme nasil tecavuze ugradigini anlatmis.
Kadin kirsal alanda tek basina yasiyormus, oglu yasindaki sapiklar yalniz yasadigini anlayinca evine gelmisler. Kadin da yalvarmis anneniz yasindayim demis ama ........boyle bir dunyada yasiyoruz iste.
Helal olsun sizeİnsanlarımız da duyarsızlaştı çünkü. Yardım istesen mal mal bakıyorlar. Görseler bile tepki vermiyorlar.
1 yıl önce otobüste herifin biri liseli, üniformalı genç bir kızı sıkıştırıyordu. Ben de bağırdım herife bana dönüp sana ne dedi adam, ben de sapık dedim. O an tacize uğrayan insan şokla bir şey yapamayabilir, görüp duyuyorsanız mutlaka dalın kızlar. O gün adamın ağzına s...tım ya ölsem gam yemem.
Geçen yılda benim başıma buna benzer bir şey geldi ama ben farketmedim adami başka bir kadın farketti bir carladi adama bir bozdu adami. O kadin ne zaman aklima gelse minnet duyarim. Bunun etekle falan alakasi yok bende normal pantolon vardi vr gündüz vaktiydi.Evet bana yardımcı olan adamda öle yapıcaktı daha sonra kendi halletmeye kalktı bekledi adamı o sırada çıktım ben
Yine de şikayet edebilirsin.
Bunun daha da ileri aşamaları için her zaman çantada biber gazı bulundurabilirsin.
Bir gün parkta otururken bir amca geldi yanıma sohbet etmeye çalıştı. Amca yani ne kadar art niyet beslenir ki.
en son adam ben yalnız yaşıyorum bazen tanıştığım kızlar bana geliyor 50 tl veriyorum işimi görüyor. Gelmek ister misin sende evim hemen şurda dedi
O zaman dedim ki yok ya artık yasliymiş gencmis önemli değil. O organa sahipse tamam benim için. Güven OLMAZ demektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?