Kıyafetle alakası yok.insanın içi pis olmasın.haberlerde vardı 80 yaşındaki kadına tecavüze yeltenip öldürmüş bi sapık.80 ya 80.
Hava kararınca dışarı çıkmıyorum ben.etraf sapık dolu.
benımde basıma aynı sey gelmıstıKızlar bu gün önemli bir yemeğe katılıyordum giyindim süslendim topuklularımı giydim eteğimi giydim ama sanmayın ki kısacık mini gayet düzgün yerli yerinde başka bir şey çağrıştırmıyor bunu söylüyorum ki malesef bazılarımız kötü düşüncelere kapılıyor. Gittim yedik yemeğimizi ayrılırken evimle orası toplasan 15 dk yürüyüş mesafesi dedim gidiyim saatte en fazla 11 eve gidiyorum tıpış tıpış peşime adam takıldı ama gerçekten nasıl bir düşünceleri olabilir adam yaşlanmış senin işin ne ya gencecik kızım takip ediyorsun ben duruyorum başka yere sapıyorum oda peşimden geliyor sonra durdum belki dedim paranoyaklık yapıyorum adamda durdu bekledi bekledi azıcık ilerledi beni bekliyor besbelli evimin yolunda bön bön bakıyor diyorum ne yapsam ne şanslıyım ki yanımızda ki adamda bizi izliyormuş geldi yanıma sizi rahatsız mı ediyor. dedim hemen güvenilmez şimdi. biraz konuştuk. Ben sizi yolun başından beri izliyorum. Polisi arayacaktım falan derken geldik bizim evin önüne adamada güvendim nedense bıraktı beni teşekkür ettim. Adamcağızda bizim mahalledenmiş. Saolsun o olmasa ne olurdu diye kara kara düşünüyorum. Hayır gerçekten bu durumda ne yapabilirim bilmiyorum. Ya yaşlı başlı adam kızı olsa aynı yaştayız. Bu nedir böle nasıl bir rezillik bu gün yaşandı olay az önce aklıma geldi gitmiyor bir sinirlendim. Zayıf bir kız gibi durmak istemiyorum. Ama gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum.
Bide cevapa bak bunları dizeceksin yan yana sıradan taramalıylakesinlikle katılıyorum
bizim orada 2006 yada 2007 ydi bir tane kıza tecavüz edildi(hoş aynı yıl bizim oraya yakın yerde 2 tecavüz vakası daha olduda sadece bizim duyduğumuz neyse )... kız pantolanlaydı saat 10 du ve caddeye 15 metre ve 2-3 metre ilerisinde kahvehane vardı sadece3-4 dakka içinde olmuş herşey kahve den biri çıkıp baksa çok rahat görecek
ama işte kadınsan güvenli dediğin yer olmuyor maalesef kıyafete vs. bakılmıyor...
2007 yılında ramazan ayında makyajsızım (genelde yapmam) kıyafetim kot üstüm bol dökümlü gündüz vaktiydi kesinlikle daha ikindi ya oldu ya olmadı
adam laf attı utan Allah sız ramazandan utan dedim... pantolon giymişin sen utan asıl dediramazan da böyle giyinirsen atarım bende dedi tabi durup onunla laf yetiştirmedim yürümeye devam ettim onlara göre pantolon bile şehvet unsuru hayvanlar
Ahh keske biseye yarasa..Taciz olaylarinda bile ifade Alinip birakiliyor.Tecavuzlerde de bir kilif bulunuyor..Sikayet edin.. mobese kameralarini incelesinler.. muhakkak etrafta kamera vardir.. sahidinizde var.. terbiyesiz adam ceksin cezasini .. soylarida tukenmiyorki pisliklerin..
Saolun teyzede güvende değil yazık yabenımde basıma aynı sey gelmıstı
ben hıc farketmemısım meger bı teyze gormus benı yanıma geldı senınle yurumek ıstıyorum su adam senı takıp edıyor benımde kızım var allah korusun dedı :) evıme kadar eslık ettı ama teyze tek kaldıgındada ben huzursuz olmustum
allahtan kotulerden daha fazla ıyı ınsanlar var :)
cok gecmıs olsun...
şikayetçi olursan ifade alıp bırakamazlar, adli olur . tecavüzlerde kılıf bulunan vakalar haberlere daha cok yansıyor ama durum hep bu şekilde deil,Ahh keske biseye yarasa..Taciz olaylarinda bile ifade Alinip birakiliyor.Tecavuzlerde de bir kilif bulunuyor..
Konu sahibi, gecmis olsun.Gec vakitte yalniz yurumemek aklima ilk gelen
İşte bu aradığım tepki tam olarak bubide hep kadının sinmesi üzerine, gece gec çıkma , taksiyle dön şeklinde yorumlar gelmiş. arkadaslar biz deil onlar değişmeli, aksine sokakta daha cok kadın olmalı ,biz çıkmayınca bitecek mi sanıosunuz evinde, ailesinin içinde bile bu durumları yaşayanlar var, alacağınız önlemler işe yaramaktan cok taciz yasayacagınız alanı daraltacaktır. bu kadar korkmayın azcık da adalete güvenin
Çok üzüldüm. Ne yapabilirim bilmiyorum. Şikayet etsem ailemden çekiyorum. Neden bilmiyorum. Onlar daha çok üzülüp sinirleniyorlar. Azda olsa cesur olup adamı süründürmem gerek ama bende o nerdeeeBen 8. Sınıftayken bi dersle alakalı proje için okulda kaldık. Arkadaşlarımın evleri okula çok yakındı benimki uzak. Evime toplu taşıma aracı falanda yok. Uzun bomboş bi yol vardı, önce o yolu bitirmem gerekiyordu bi toplu taşıma aracına binebilmem için.
Okuldan çıktık arkadaşlarım evlerine gittiler bende başladım yürümeye. Düşününki daha 13 yaşındayım. 8. Sınıfa giden birinin aklı ne kadar neye erer. Daha yolun başında peşime bi adam takıldı. Pis pis izliyor gülüyor bakıyor asla unutamam o tipini yüzünü bakışını.
Yol uzun, bomboş. Ne yapacağımı bilemiyorum derken bi an kayboldu adam. Bi tane park var o bomboş yolun kenarında, in cin top oynuyor parkta. Bi baktım eli bi yerinde sapığın güle güle beni izliyor. Tabi o görüntüden sonra başladım koşmaya. Tam caddeye yaklaştım adam dur diye bağırdı arkamdan. Nasıl korktuğumu neler hissettiğimi anlatamam. Eve kendimi zor attım.
Benim için resmen bi travmadır bu olay. Bugünkü aklım olsa hayatta ama hayatta peşini bırakmazdım o adamın. Şikayet ederdim, elimden ne geliyorsa yapardım, sürünsün hayvan.
O yüzden sakın yanına bırakma. Şikayet et. Elinden geleni ardına koyma. Böyle sapıkların sokakta elini kolunu sallaya sallaya gezmelerine dayanamıyorum.
Dönüp ağzının payını verseydin ya... o an tepki vermeyince iyice azıyolar işte.. özgüvenleri geliyo.. bizler de suçKızlar bu gün önemli bir yemeğe katılıyordum giyindim süslendim topuklularımı giydim eteğimi giydim ama sanmayın ki kısacık mini gayet düzgün yerli yerinde başka bir şey çağrıştırmıyor bunu söylüyorum ki malesef bazılarımız kötü düşüncelere kapılıyor. Gittim yedik yemeğimizi ayrılırken evimle orası toplasan 15 dk yürüyüş mesafesi dedim gidiyim saatte en fazla 11 eve gidiyorum tıpış tıpış peşime adam takıldı ama gerçekten nasıl bir düşünceleri olabilir adam yaşlanmış senin işin ne ya gencecik kızım takip ediyorsun ben duruyorum başka yere sapıyorum oda peşimden geliyor sonra durdum belki dedim paranoyaklık yapıyorum adamda durdu bekledi bekledi azıcık ilerledi beni bekliyor besbelli evimin yolunda bön bön bakıyor diyorum ne yapsam ne şanslıyım ki yanımızda ki adamda bizi izliyormuş geldi yanıma sizi rahatsız mı ediyor. dedim hemen güvenilmez şimdi. biraz konuştuk. Ben sizi yolun başından beri izliyorum. Polisi arayacaktım falan derken geldik bizim evin önüne adamada güvendim nedense bıraktı beni teşekkür ettim. Adamcağızda bizim mahalledenmiş. Saolsun o olmasa ne olurdu diye kara kara düşünüyorum. Hayır gerçekten bu durumda ne yapabilirim bilmiyorum. Ya yaşlı başlı adam kızı olsa aynı yaştayız. Bu nedir böle nasıl bir rezillik bu gün yaşandı olay az önce aklıma geldi gitmiyor bir sinirlendim. Zayıf bir kız gibi durmak istemiyorum. Ama gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?