Çeksin cezasını evet ama kadınlar daha kocalarından korunmuyor. Hem bulsak adamı ne cezası verirlerSikayet edin.. mobese kameralarini incelesinler.. muhakkak etrafta kamera vardir.. sahidinizde var.. terbiyesiz adam ceksin cezasini .. soylarida tukenmiyorki pisliklerin..
Eger bu sekilde bu tacizcileri sikayet etmessek onlarda ellerini kollarini sallaya sallaya pisliklerine devam ederler.. ceza konusunu bilemem ama ben bir keresinde dolandiriciyi sikayet etmistim mahkemeye cikarildi.. gerisini bilmiyorum sivil polisler olaya sahit olmustu zaten..Çeksin cezasını evet ama kadınlar daha kocalarından korunmuyor. Hem bulsak adamı ne cezası verirler
Neden bilmiyorum ama bağırma işini yapamıyorum. Daha önce denedim bir adam üstüme üstüme geliyordu bağırdım avazım çıktığı kadar insanlar garip garip baktılar adamda gülerek uzaklaştıBöyle bir durumda asla sesiz kalmayın. Peşinizden mi geliyor avaziniz çıktığı kadar bağırıp herkesi oraya toplayın. Sizi takip ettiğini söyleyin. Sonrada polise bildirin. Biz kadınlar korkup çekindikce aziyor bu sapıklar. Allahın belaları!
Utaniyorsunuz çünkü. .halbuki utanmasi gereken siz değilsiniz..Neden bilmiyorum ama bağırma işini yapamıyorum. Daha önce denedim bir adam üstüme üstüme geliyordu bağırdım avazım çıktığı kadar insanlar garip garip baktılar adamda gülerek uzaklaştı
Cesaretinize hayranım. Ben pısırık gibi ses çıkaramıyorum. Daha önce çıkardım sonuç çok daha kötüydü bağırdım bağırdım çevremdekiler baktılar sadece baktılar garip garip adamda güle güle uzaklaşmıştıböylelerini şikayet etmek gerek korkmadan,biz üniversitedeyken 2 arkadas dısarıdaydık saat 12 flndı.bi araba taciz etti arabaya çagırdılar,takip ettiler.polise gittik plakayı aldık.şikayetçi olduk mahkemeye çıktılar.adamlar 6 ay ceza aldı,yatmadılar tabi ilk cezaları olduğu için bide evlilermiş.başta vicdanen rahatsız oldum abarttıkmı die ama yaşanan tecavüz vakaları vs. gördükçe iyi yaptık diorum.başlarına bişey gelmediğini gördükçe cesaretlenio bunlar.ilerde birinin canını yakacaklardı belki de
katılıorum en kötüsü de korktugunu belli etmek,kaçmak..bide ne acıdır ki bu tarz takip olayları çocukken(8-15) başıma daha çok gelioduBenim başıma benzer bir durum geldiğinde bağırmistim sen beni niye takip ediyorsun diye.Anında toplandı etraftakiler aklınızda olsun korkmayın.
Ne yapıyorsun gerizekalı :/ olmamış değil mi o an düşünemedimNe diye bağırdıniz ki kimse tepki vermedi.
İnsanlar size ne yaptığını anlamadığı için tepki vermemiş olabilirler.Sevgiliniz falan da sanmış olabilirler.Beni neden rahatsız ediyorsun deseydin daha iyi olurdu sanki.Ne yapıyorsun gerizekalı :/ olmamış değil mi o an düşünemedim
Devir teknoloji devri.artık hepimizin telefonunda cameralar var.birinin sizi takip ettiğini anladığınızda eğer bağırmayı
Bu çok daha zor bunun için korkusuz durup onunla konuşmak gerek bağırmayı seçiyorum :/Devir teknoloji devri.artık hepimizin telefonunda cameralar var.birinin sizi takip ettiğini anladığınızda eğer bağırmayı beceremiyorsanız ona belli edecek şekilde cameraya çektiğinizi ve görüntüyü polise bildireceginizi söyleyin. Hatta polisi arayın çekinmeyin. Bu sapıkların artık korkması gerek.bizler savunmasız değiliz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?