Kızlar bu gün önemli bir yemeğe katılıyordum giyindim süslendim topuklularımı giydim eteğimi giydim ama sanmayın ki kısacık mini gayet düzgün yerli yerinde başka bir şey çağrıştırmıyor bunu söylüyorum ki malesef bazılarımız kötü düşüncelere kapılıyor. Gittim yedik yemeğimizi ayrılırken evimle orası toplasan 15 dk yürüyüş mesafesi dedim gidiyim saatte en fazla 11 eve gidiyorum tıpış tıpış peşime adam takıldı ama gerçekten nasıl bir düşünceleri olabilir adam yaşlanmış senin işin ne ya gencecik kızım takip ediyorsun ben duruyorum başka yere sapıyorum oda peşimden geliyor sonra durdum belki dedim paranoyaklık yapıyorum adamda durdu bekledi bekledi azıcık ilerledi beni bekliyor besbelli evimin yolunda bön bön bakıyor diyorum ne yapsam ne şanslıyım ki yanımızda ki adamda bizi izliyormuş geldi yanıma sizi rahatsız mı ediyor. dedim hemen güvenilmez şimdi. biraz konuştuk. Ben sizi yolun başından beri izliyorum. Polisi arayacaktım falan derken geldik bizim evin önüne adamada güvendim nedense bıraktı beni teşekkür ettim. Adamcağızda bizim mahalledenmiş. Saolsun o olmasa ne olurdu diye kara kara düşünüyorum. Hayır gerçekten bu durumda ne yapabilirim bilmiyorum. Ya yaşlı başlı adam kızı olsa aynı yaştayız. Bu nedir böle nasıl bir rezillik bu gün yaşandı olay az önce aklıma geldi gitmiyor bir sinirlendim. Zayıf bir kız gibi durmak istemiyorum. Ama gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum.