Resmi olarak evlendi kimliklerini falan değişmemiş ama o Yüzden eski soyadını kullanıyor hala fiili olarakta düğünden sonra birlikte yasamaya başlayacaklar şu an hala annesinin evinde. O Yüzden düğünden önce Söylemek istemiyorNe patlak verecek ki,kadin evlenmis,dugunu sonra yapacak. Soyadinin degistigini bildirmek zorunda yoksa sgkdan gorurler zaten ve esas o zaman sorun yasanir
Sorma ya iki Gündür bunu çözmeye çalışıyoruz :))Yani Allah başka dert vermesin.
Kimligi acilen degistirmeli yoksa cezasi var diye biliyorum. Kadin da bir garip kimlik bile degistirmiyor ama kargosu yeni soyadiyla geliyor. Cins midir nedir te allahimResmi olarak evlendi kimliklerini falan değişmemiş ama o Yüzden eski soyadını kullanıyor hala fiili olarakta düğünden sonra birlikte yasamaya başlayacaklar şu an hala annesinin evinde. O Yüzden düğünden önce Söylemek istemiyor
Çalıştığı yerin sahibine de çıkıp ben evlendim demeye çekiniyormuş hani nisan falan olmadı mı diye sorarlar diye çekincesi varcidden her şeye böyle nazar değiyor mu ya? günde kaç yüz kişi evleniyor allasen ne nazarı. bence saklayacak bir şey yok zaten arkadaşları çok yakın değilse onlara ne? sadece yukarda da yazıldığı gibi sgkdan oluşacak bir sorun ihtimaline karşı patrona söylesin.
Âmin :))Sanki yasalara aykırı iş yapmış
Saklaması çok saçma geldi bana
Allah mesut bahtiyar etsin
Ne var bunda ya insanlar tayin icin nikah yapip bi sene sonra dugun yapiyor dert ettiginiz seye bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?