Bu nasıl söylenir ?

Düğünden önce bozulmasından korkuyor bir de birden bire evlendin hiç haberimiz yoktu gibisinden de çekiniyor
Nikahı aile arasında yaptık, düğün yapacağız, hepiniz davetlimsiniz diyecek olay kapanacak, sonuçta iyi kötü çalışma arkadaşları ve evlilik saklamasını gerektirecek birşey değil, birşeyler bozulacaksa bozulur zaten, o kadar ince eleyip sık dokumaya gerek yok ki.

Çekiniyorum söylemeye iş sahibine diyor bir de birdenbire evlendin hiç haberimiz yoktu vs durumu olursa diye
Ay soyleseymis evlenmeden o zaman aradan 2 ay gecmis simdi niye dert ediyor. Kargo nasil yeni soyismiyle geldiyse
Simdi bile gec kalmis ne var devlet sirri mi cevresine is arkadaslarina soylesin
Hadi bosananlari anliyoruz da millete dert anlatmakla ugrasmak istemiyorlar sizin görûmce çok illegal takiliyor sanirim

görümcen neyin bozulmasından korkuyor allasen evlenmiş işte.
Düğünü resmî saymaya başladı insanlar, nikahı yok hükmünde sayıyorlar, konu sahibesi üstünüze alınmayın genel diyorum yanlış anlaşılmasın sakın.

Aslolan nikahtır aslında koskoca belediye veriyor eline nikah cüzdanını bana verilen yetkiye dayanarak sizi karı-koca ilan ettim diyor adam, daha ne olsun :)))

Işte bunu ne şekilde yapacağım durup dururken garip olmaz mı ben evlendim diye çıkmak diye düşünüyor

İşte Düğüne kadar bi aksilik çıkar falan diye korkuyor
Tutun ki aksilik çıktı, boşanmak zorunda kalacak, bu seferde boşanma evraklarıyla ilgili resmî evrak gelse işyerine, arkadaşları da görse kusura bakmayın arkadaşlar size söylememiştim ben evlendim şimdi de boşanıyorum mu diyecek, saklanacak bir durum yok, iyice arası soğumadan söylesin bence ama tabii iş arkadaşlarını önemsemiyorsa söylemesine gerek yok, evlendin mi diye sorarlarsa laf arasında evlendim der geçer.

Yok biraz asosyal bir yapısı var ondan herhal :) çekiniyor yahu

Aynen öyle düğün olmadı Nişan olmadı hiç haberimiz yokken evlendiniz vs durumu Olmasın diye öyle yapıyorlar

geçende vardı bu minvald bir konu.
düğn denen eğlenceyle evlendiğini sanıyor insanlar..

geçende vardı bu minvald bir konu.
düğn denen eğlenceyle evlendiğini sanıyor insanlar..

Işte bunu ne şekilde yapacağım durup dururken garip olmaz mı ben evlendim diye çıkmak diye düşünüyor
Şöyle diyecek, bu kızın nişanlı olduğu biliniyordu değil mi? Arkadaşlar bahara düğünüm var şimdiden söylüyorum ki kimselere söz vermeyin, şu tarihte benimlesiniz, illa ki nikah günü aldın mı diye soran olur, nikahı kıydık ama aile arasında o yüzden size buyurun gelin diyemedim diyecek.

Söylemesi gerektiğini düşünüyor o da öyle düşündüğü için de bu kendisinde gerginlik yaratıyor

geçende vardı bu minvalde bir konu.
düğün denen eğlenceyle evlendiğini sanıyor insanlar..

ne aksiliği? nazarı diyorsan dünya üstünde ilk evlenen onlar değil merak etmesin.
karı kocalar artık otursunlar evlerinde.
çocuk demiyormu biz karı kocayız niye evimizde yaşamıyoruz diye?
Hayır tayin durumu için nikah Yaptılar düğünden sonra birlikte yasayacaklar

Yok hayır işte sorun da orada zaten nişanlı oldupunu falan da kimse bilmiyor Nişan yapmak istememişlerdi onun yerine bir söz kestiler sonra da nikah Nişanı kimse Bilmediği için sorun yaşıyor zaten

Daha da beteri var, ben doğum izni gelene kadar hamileliğini kimseye söylemeyen birini duymuştum

Ama hak verdim, pat diye arkadaşlar ben 10 gün önce nikah yaptım buarada haberiniz olsun denmez.

Ya alsın bir paket çikolata filan dağıtsın nikahım oldu diye, ne ara oldu hiç haberimiz yok diyenlere söyler erkene çekmemiz gerekti nikahı düğünü şu zaman yapacağız diye, ya da davetiyeyi biran önce bastırıp dağıtsın, sonrasında soran olursa nikahı önce yaptık der

Yok hayır işte sorun da orada zaten nişanlı oldupunu falan da kimse bilmiyor Nişan yapmak istememişlerdi onun yerine bir söz kestiler sonra da nikah Nişanı kimse Bilmediği için sorun yaşıyor zaten
Sizin görümce ketum çıktı:) hiç mi yüzük takmadı, hiç mi heyecanını bir arkadaşıyla paylaşmadı?
İşyerinde samimi olduğu biri vardır mutlaka, kaç kişi çalışıyorlar bilmiyorum lakin her insanın işyerinde kendini diğerlerinden çok daha yakın hissettiği bir arkadaşı vardır, ona çıtlatsın, mizacımı biliyorsunuz çekingenim, nikahı kıydık ama düğün olacağından aile arasında oldu, bahara düğünüm var, hepinizi davet etmek istiyorum ama x sende ne ağzı sıkı çıktın söylemedin derler diye çekiniyorum desin, devamı gelir bana kalırsa.

Daha Düğüne 6 ay var davetiye için erken olur da o yeni kimlik çıkınca gidip vermeyi düşünüyordu ama işte devletten resmi evrak gelince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…