Bu nasıl söylenir ?

Kimligi acilen degistirmeli yoksa cezasi var diye biliyorum. Kadin da bir garip kimlik bile degistirmiyor ama kargosu yeni soyadiyla geliyor. Cins midir nedir te allahim

aynen kimlikte soyisim farklıysa kargoya niye yeni soyadını yazdı acaba? kargocu da dememiş mi kardeş hayırdır bu soyisim ne ayak diye? garip yani bir yandan saklıyor bir yandan kendi elleriyle ifşa ediyor.

Eşim il dışında şu an görümcem de bizde kalıyor o taktı bunu bana da geçti
Her evlenen dünya alemden izin almıyor.
Ev içinde nisan söz yapılmış, nikâhı yapılmış, hatta hiç düğün yapmayacak da olabilirler.
Bundan kime ne?

Sanırsın annesi babasından habersiz kıymış nikâhı nasil söylerim diyor.
Lütfen abartmasın gelin hanim

Kimligi acilen degistirmeli yoksa cezasi var diye biliyorum. Kadin da bir garip kimlik bile degistirmiyor ama kargosu yeni soyadiyla geliyor. Cins midir nedir te allahim
Yeni kimlik için emniyetten rabdevu almış gidecek zaten de gelen evrak resmi bir kurumdan geldiği için yeni soyadla gelmiş

aynen kimlikte soyisim farklıysa kargoya niye yeni soyadını yazdı acaba? kargocu da dememiş mi kardeş hayırdır bu soyisim ne ayak diye? garip yani bir yandan saklıyor bir yandan kendi elleriyle ifşa ediyor.
Devletten gelen resmi bir evrak resmi soyadıyla gelmiş işyerine

Nikahta annesi vardı da babası yoktu öyle pek şaşalı olmadı nikah düğün Yapacakları için Nikaha pek özenmediler zaten akrabalarda bilmiyor

Yapmayın allah aşkına ilk evlenen görümceniz olmadığı gibi son da o değil, söylesin gitsin ne olacak ay ne nazarı.

Yapmayın allah aşkına ilk evlenen görümceniz olmadığı gibi son da o değil, söylesin gitsin ne olacak ay ne nazarı.
Düğünden önce bozulmasından korkuyor bir de birden bire evlendin hiç haberimiz yoktu gibisinden de çekiniyor

Çalıştığı yerin sahibine de çıkıp ben evlendim demeye çekiniyormuş hani nisan falan olmadı mı diye sorarlar diye çekincesi var
Ay soylesin nikah yaptik dugunu baharda yapicaz diye ne var bunda.
Sanki dunyada görülmemis bisey de çözüm bulamayip ikiniz birden dert etmissiniz
Örnekleri tüm dunyada mevcut yani kafa yormaya degmez

Ay soylesin nikah yaptik dugunu baharda yapicaz diye ne var bunda.
Sanki dunyada görülmemis bisey de çözüm bulamayip ikiniz birden dert etmissiniz
Örnekleri tüm dunyada mevcut yani kafa yormaya degmez
Çekiniyorum söylemeye iş sahibine diyor bir de birdenbire evlendin hiç haberimiz yoktu vs durumu olursa diye

Nikahın imamını da kıyarım hükümetini de şarkısını açıp anlamlı anlamlı baksın hepsine. Herkesin hayatına kimse karışamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…