Eşim il dışında şu an görümcem de bizde kalıyor o taktı bunu bana da geçtiBu konu ikinize birden nasıl dert oldu şoktayım
Çalıştığı yerin sahibine de çıkıp ben evlendim demeye çekiniyormuş hani nisan falan olmadı mı diye sorarlar diye çekincesi var
2 ay evvel oldu nikahı da arkadaslara söylemeye çekiniyorum düğünden önce diyorNazara inanirm tamamda bu fazla abarti değil mi ya?
Sorarlarsa acik acik desin gecen hafta nikahim oldu oyle soylemeye gerek duymadim diye
Kimligi acilen degistirmeli yoksa cezasi var diye biliyorum. Kadin da bir garip kimlik bile degistirmiyor ama kargosu yeni soyadiyla geliyor. Cins midir nedir te allahim
Her evlenen dünya alemden izin almıyor.Eşim il dışında şu an görümcem de bizde kalıyor o taktı bunu bana da geçti
Yeni kimlik için emniyetten rabdevu almış gidecek zaten de gelen evrak resmi bir kurumdan geldiği için yeni soyadla gelmişKimligi acilen degistirmeli yoksa cezasi var diye biliyorum. Kadin da bir garip kimlik bile degistirmiyor ama kargosu yeni soyadiyla geliyor. Cins midir nedir te allahim
Sitede adaşım var merak etmeyin troll Değilim :))İsim aynı
Kendi kendinizi trollemiyorsunuz umarım?
İşte gel de anlatNiye nazar etsinler ki?
Yani mutluluk dilenir geçilir herkes kem gözle size mi bakıyor sanki. Herkesin işi gücü var .
Sanki nikah yapmadan düşün yapmışlar gibi bir hava oluşmuş :))Sanki yasalara aykırı iş yapmış
Saklama nedenleri çok saçma geldi bana
Allah mesut bahtiyar etsin
Devletten gelen resmi bir evrak resmi soyadıyla gelmiş işyerineaynen kimlikte soyisim farklıysa kargoya niye yeni soyadını yazdı acaba? kargocu da dememiş mi kardeş hayırdır bu soyisim ne ayak diye? garip yani bir yandan saklıyor bir yandan kendi elleriyle ifşa ediyor.
Nikahta annesi vardı da babası yoktu öyle pek şaşalı olmadı nikah düğün Yapacakları için Nikaha pek özenmediler zaten akrabalarda bilmiyorHer evlenen dünya alemden izin almıyor.
Ev içinde nisan söz yapılmış, nikâhı yapılmış, hatta hiç düğün yapmayacak da olabilirler.
Bundan kime ne?
Sanırsın annesi babasından habersiz kıymış nikâhı nasil söylerim diyor.
Lütfen abartmasın gelin hanim
Düğünden önce bozulmasından korkuyor bir de birden bire evlendin hiç haberimiz yoktu gibisinden de çekiniyorYapmayın allah aşkına ilk evlenen görümceniz olmadığı gibi son da o değil, söylesin gitsin ne olacak ay ne nazarı.
Ay soylesin nikah yaptik dugunu baharda yapicaz diye ne var bunda.Çalıştığı yerin sahibine de çıkıp ben evlendim demeye çekiniyormuş hani nisan falan olmadı mı diye sorarlar diye çekincesi var
Çekiniyorum söylemeye iş sahibine diyor bir de birdenbire evlendin hiç haberimiz yoktu vs durumu olursa diyeAy soylesin nikah yaptik dugunu baharda yapicaz diye ne var bunda.
Sanki dunyada görülmemis bisey de çözüm bulamayip ikiniz birden dert etmissiniz
Örnekleri tüm dunyada mevcut yani kafa yormaya degmez
aynen kimlikte soyisim farklıysa kargoya niye yeni soyadını yazdı acaba? kargocu da dememiş mi kardeş hayırdır bu soyisim ne ayak diye? garip yani bir yandan saklıyor bir yandan kendi elleriyle ifşa ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?