Işte problem bu işte çok içine kapanık ve ketum biridir asla paylaşmaz hiçbirşeyi :)) aynı benim eşimde öyle :) asla Söylemez :) Yüzük takmıyordu işyerinde de bilen yoktu pek o Yüzden Anladığım kadarıyla paylaşımı da yok pekSizin görümce ketum çıktı:) hiç mi yüzük takmadı, hiç mi heyecanını bir arkadaşıyla paylaşmadı?
İşyerinde samimi olduğu biri vardır mutlaka, kaç kişi çalışıyorlar bilmiyorum lakin her insanın işyerinde kendini diğerlerinden çok daha yakın hissettiği bir arkadaşı vardır, ona çıtlatsın, mizacımı biliyorsunuz çekingenim, nikahı kıydık ama düğün olacağından aile arasında oldu, bahara düğünüm var, hepinizi davet etmek istiyorum ama x sende ne ağzı sıkı çıktın söylemedin derler diye çekiniyorum desin, devamı gelir bana kalırsa.
Çıkmaz sokak :)) ama cidden ketummuş, ben olsam çatlardım, mutlaka derdim bir arkadaşıma.Işte problem bu işte çok içine kapanık ve ketum biridir asla paylaşmaz hiçbirşeyi :)) aynı benim eşimde öyle :) asla Söylemez :) Yüzük takmıyordu işyerinde de bilen yoktu pek o Yüzden Anladığım kadarıyla paylaşımı da yok pek
Benimde aklıma şey geldi whatsapp durum güncellemesinde evleniyorum diye paylaşsa zaten dairede sorar arkadaşları bu nasıl fikir :))Çıkmaz sokak :)) ama cidden ketummuş, ben olsam çatlardım, mutlaka derdim bir arkadaşıma.
Çikolata fikri de güzel aslında, nikah çikolatam deyip dağıtsın, zaten arkadaşlarından birkaçı soracaktır o zaman söyler, baharda düğün var bekliyorum'u da laf arasında araya sıkıştırıverir olur biter, bahara kadar bir şekilde evraktı, şuydu buydu diye ortaya çıkar çünkü.
Selamınızı ilettim :) evet cidden bğyok problem :)Buradan görümceye selamAllah bir yastıkta kocatsın, mutluluklar dileriz ama bu kadar çekingen olmayın
Benimde aklıma şey geldi whatsapp durum güncellemesinde evleniyorum diye paylaşsa zaten dairede sorar arkadaşları bu nasıl fikir :))
Selamınızı ilettim :) evet cidden bğyok problem :)
Evet Haklısınız kesinlikle size Katılıyorum bende söyledim abisi de yani eşimde her zaman söylüyor ama söylemekle aşabileceği bir durum değil çok içine kapanık ve korkak biriBu da olur bence, görenler soracaktır mutlaka, çekingen görümceniz diyemeyecek çünkü:))
Gerçekten sorun, umarım kızmıyordur veya kızmıyorsunuzdur ama bu kadar içine kapanıklık, çekingen ve asosyal olmak ileri de evliliğinde de sorunlara neden olur, damat bey aktif arkadaş çevresi geniş biriyse sürekli arkadaş toplantıları olur, ailece görüşmek isteyeceği kişiler olur, biraz atsın üzerinden bu çekingenliği, onu da geçtim evlisiniz biliyorsunuz evlilikte eşler birbiriyle ilgili sorunları konuşmalıdır, eşinin söylediği birşeyden incinse söylemeye çekinir içine atar, yapmasın böyle, tamam herkesle de samimi olmasın ama biraz sosyallik lazım.
Sadece evlilikte değil hayatın ger Alanında iş hayatında da heryerde sorunBu da olur bence, görenler soracaktır mutlaka, çekingen görümceniz diyemeyecek çünkü:))
Gerçekten sorun, umarım kızmıyordur veya kızmıyorsunuzdur ama bu kadar içine kapanıklık, çekingen ve asosyal olmak ileri de evliliğinde de sorunlara neden olur, damat bey aktif arkadaş çevresi geniş biriyse sürekli arkadaş toplantıları olur, ailece görüşmek isteyeceği kişiler olur, biraz atsın üzerinden bu çekingenliği, onu da geçtim evlisiniz biliyorsunuz evlilikte eşler birbiriyle ilgili sorunları konuşmalıdır, eşinin söylediği birşeyden incinse söylemeye çekinir içine atar, yapmasın böyle, tamam herkesle de samimi olmasın ama biraz sosyallik lazım.
Sosyal biriyle arkadaşlık mı yapsa acaba? Çekingen insanlara denk geldim ama görümceniz gibisine ilk defa denk geliyorum, yerine göre ketumumdur lakin evlenmek gibi birşeyi kimseden saklayamazdım, ağzımda bakla ıslanmazdı:))) şaşırdığım nokta çalışma hayatı olmasa, evde oturuyor olsa biraz anlaşılır içine kapanıklığı ama çalışan biri, hep çalışanlar daha sosyaldir diye düşünürdüm, bir istisnaya denk geldim şu an:)Evet Haklısınız kesinlikle size Katılıyorum bende söyledim abisi de yani eşimde her zaman söylüyor ama söylemekle aşabileceği bir durum değil çok içine kapanık ve korkak biri
Onunki hem ondan hem de çekingenliğimdenAaa ne yabaniii biri diyecektimki aklima geldikızlar ne bozulacak evlenmiş etmis diyorsunuz ama benim tanidigimin başına geldi. Özel bir günde nikah kıyıldı 4 ay sonra düğün olacaktı hersey hazırdı ama evlenecek kişinin cocugu varmış ve onceden evli olduğu ortaya çıkmış dugun iptal oldu valla
ÇekingenliğindenAaa ne yabaniii biri diyecektimki aklima geldikızlar ne bozulacak evlenmiş etmis diyorsunuz ama benim tanidigimin başına geldi. Özel bir günde nikah kıyıldı 4 ay sonra düğün olacaktı hersey hazırdı ama evlenecek kişinin cocugu varmış ve onceden evli olduğu ortaya çıkmış dugun iptal oldu valla
Kaç Yıldır Çalışıyor kız ama Çekingen yani içine kapanık Fazlasıyla aşamıyor hiç kendini o büyük sorun onun için kayıp yani sosyal insanlarla genelde arkadaşlık yapamıyor günlerdir nasıl söylerim ya öğrenirlerse diye tedirgin oluyorSosyal biriyle arkadaşlık mı yapsa acaba? Çekingen insanlara denk geldim ama görümceniz gibisine ilk defa denk geliyorum, yerine göre ketumumdur lakin evlenmek gibi birşeyi kimseden saklayamazdım, ağzımda bakla ıslanmazdı:))) şaşırdığım nokta çalışma hayatı olmasa, evde oturuyor olsa biraz anlaşılır içine kapanıklığı ama çalışan biri, hep çalışanlar daha sosyaldir diye düşünürdüm, bir istisnaya denk geldim şu an:)
Kaç Yıldır Çalışıyor kız ama Çekingen yani içine kapanık Fazlasıyla aşamıyor hiç kendini o büyük sorun onun için kayıp yani sosyal insanlarla genelde arkadaşlık yapamıyor günlerdir nasıl söylerim ya öğrenirlerse diye tedirgin oluyor
Ben görümceminkinin Özgüven eksikliğinden kaynaklandığını düşünüyorum bir de toplumun baskısını üzerinde çok hissediyor onun da etkisi var. Tanıdığınız yardım mı almıştı ?Çekingenlik üzerine bir terapi var mıdır bilmiyorum, aslında varsa ve giderse iyi olur, hiç sorun olmayan evliliğini ilan bile sorun oluyor çekingenliği yüzünden, ileri de büyük bir problemle karşılaşsa daha da zorlanır, kendi için harekete geçmesi lazım, çekingenliğini üzerinden atmayı başarsa bugüne kadar niye böyleydim ki bile diyecektir bence :)
Bizlere kolay geliyor belki buradan söylemesi ama şahsen ben gerçekten görümcenizin iyiliği için diyorum, pasif kalmak bir süre sonra üzer çünkü, bir ahbabım çekingendi ama bu kadar değil, konuşmaya utanırdı, atmış üstünden o utangaçlığı, çok başka biri olmuş, onunda hoşuna gitmiş yeni hali, çok mutlu olmuştum onun adına, eskiden konuşmadığımız kadar çok konuşup sohbetin tadını çıkarmıştık.
Evet ama gerçek :))Şaka gibi...
Nikahta az kişi vardı Ondandır :))Gorumceniz iyi bu çekingenlikle nikah memuruna evet diyebilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?