- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.296
- 598
- Konu Sahibi kevserrrrr
-
çok iticiv we güven sarsıcı bir davranış.kızlar merhaba , 1,5 aydır bakıcımız var 1600tl para veriyorum . 1500 anlaşmıştık ama yol parası isteyince 1600 oldu .
dün akşam iş ten çıktım evde elimi yüzümü yıkarken . daha yüzüm köpüklüyken bana bir şeyler söyledi . ...sunu bu alsam haram olur mu ?gibi. yüzümü yıkadım anlamadım dedim . akşam giderken oğlum Nusret e ekmek arası bir şeyler alsam haram olur mu dedi .bende şaşırdım oğlu 35 yaşında 1 ay sonra düğünü var koca adam yani . bende o anın şaşkınlığıyla al dedim bi durum mu var bu akşam gibi konuştum . bu akşam için demediğini bundan sonra akşamları eve giderken ekmek arası bir şeyler alacağını haram olmaz demi diye açıkladı . bende şaşkın bir şekilde al dedim .
ama şaşkınım buna niye tenezzül ediyor ki . neyin yolunu yapıyor. oğlu gümrükte çalışıyor. kızı öğretmen , gelinine Trabzon set aldım diye hava atıyor. ama evdeki yarım ekmeğe ve içine koyacağı şeylere tenezzül ediyor.
bu sebepten soğudum kadın dan . haksız mıyım . sen zaten gün içinde istediğini ye kullan demişim .bize yemek yapmıyor zaten .evimde sadece kahvaltılıklar ve meyve var .
haksız mıyım kızlar . hani ihtiyacı olsa . sadaka diye ben veririm amam istemesi beni çok iğreti etti
bursa dayım sigorta yok :) sabah 8 akşam 6 üstelikte kayınvalidemde yanında oda yardımcı çocuk bakımına
yok desem almayacakmıydı ki . bence o niyetine girmiş . zaten olurda yakalanırsam sormuştum demek için konuştu.
benimde eşim alışveriş manyağı sanki kıtlık çıkacak . tabi kadında oh bunlara yağıyor dedi. ama ben şurada bakıcıdan bana kalan 850tl için çalışıyorum . oda evde olana göz diktiyse . vay halime
Ayy ben de bursadayim ve yakin zamanda bakici aramam gerekecek. İnsallah hepsi boyle degildir. O trabzon seti boyle boyle aliyorlar insanlar demek kibursa dayım sigorta yok :) sabah 8 akşam 6 üstelikte kayınvalidemde yanında oda yardımcı çocuk bakımına
kızlar merhaba , 1,5 aydır bakıcımız var 1600tl para veriyorum . 1500 anlaşmıştık ama yol parası isteyince 1600 oldu .
dün akşam iş ten çıktım evde elimi yüzümü yıkarken . daha yüzüm köpüklüyken bana bir şeyler söyledi . ...sunu bu alsam haram olur mu ?gibi. yüzümü yıkadım anlamadım dedim . akşam giderken oğlum Nusret e ekmek arası bir şeyler alsam haram olur mu dedi .bende şaşırdım oğlu 35 yaşında 1 ay sonra düğünü var koca adam yani . bende o anın şaşkınlığıyla al dedim bi durum mu var bu akşam gibi konuştum . bu akşam için demediğini bundan sonra akşamları eve giderken ekmek arası bir şeyler alacağını haram olmaz demi diye açıkladı . bende şaşkın bir şekilde al dedim .
ama şaşkınım buna niye tenezzül ediyor ki . neyin yolunu yapıyor. oğlu gümrükte çalışıyor. kızı öğretmen , gelinine Trabzon set aldım diye hava atıyor. ama evdeki yarım ekmeğe ve içine koyacağı şeylere tenezzül ediyor.
bu sebepten soğudum kadın dan . haksız mıyım . sen zaten gün içinde istediğini ye kullan demişim .bize yemek yapmıyor zaten .evimde sadece kahvaltılıklar ve meyve var .
haksız mıyım kızlar . hani ihtiyacı olsa . sadaka diye ben veririm amam istemesi beni çok iğreti etti
Yemegini bile yapardim ama bursada degilim saka bir yana O zaman siz bakici yardimi alabilirsiniz bursada baslamistibursa dayım sigorta yok :) sabah 8 akşam 6 üstelikte kayınvalidemde yanında oda yardımcı çocuk bakımına
Bende egedeyim burdada o aralarOrası hangi şehir? Bu kadın Günde kaç saat bebeğinize bakıyor? 1600 liraya üniversite mezunu bir rus' u ya da 500 daha fazla verip ajanslardan birini oturtur, yabancı dil ve asillik öğrenmesini sağlarım çocuğun. Böyle dilencilik öğreneceğine... burası kuşadası, o tip kadınlara 700-900 arası ödeniyor burada. Ora nere?
Ayy ben de bursadayim ve yakin zamanda bakici aramam gerekecek. İnsallah hepsi boyle degildir. O trabzon seti boyle boyle aliyorlar insanlar demek ki
kreş şuan çin olmaz yeme sorunu var çünkü katı gıda yiyemiyor. gözü gönlü tok . insan kaldımı ki . çok canım sıklıdı . bundan önceki bakıcının da kocasıyla oğlu eve gelmek istedi diye olmadı . bir önceki de çocuk ağzından yemeği çıkardı diye kızdı hem de benim yanımda oda öyle gitti . of hep bir şey oluyor. bu sefer buldum demiştim .Konu sahibi verdiğiniz maaş çok öncelikle.
Üstelik kayınvalidenizde yardım ediyormuş.
Bence diğer isteyeceği şeylerin yolunu yapmaya başlamış bakıcınız.
Verdiğiniz ücretle eğer bebeğiniz kreş yaşındaysa kreşe ya da daha gözü gönlü tok bir bakıcı ayarlayabilirsiniz.
nesı çok asgarı ucret 1400 zaten1600 tl aliyo sizden ücret olarak çok değil mi.
Tam bır beleşçi valla bır kaç ay bak memnun kalmazsan yol ver.çocuk bakımını nasıl yapıyor?kızlar merhaba , 1,5 aydır bakıcımız var 1600tl para veriyorum . 1500 anlaşmıştık ama yol parası isteyince 1600 oldu .
gerçekten gelir misin :) evet 1300tl amam ben çok zor durumda kaldım . o nedenle bulamayınca 1500 dedim . sonra yol parası istediben gelirim bakmaya sen gönder onu :) bende bursalıyım benim arkadaşlarım var içlerinden en yüksek maaş vereni 1300 tl asgari ücret. çok geldi bana maaşı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?