- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.641
- 198
- Konu Sahibi kevserrrrr
-
Ozaman şöyle de.kreş şuan çin olmaz yeme sorunu var çünkü katı gıda yiyemiyor. gözü gönlü tok . insan kaldımı ki . çok canım sıklıdı . bundan önceki bakıcının da kocasıyla oğlu eve gelmek istedi diye olmadı . bir önceki de çocuk ağzından yemeği çıkardı diye kızdı hem de benim yanımda oda öyle gitti . of hep bir şey oluyor. bu sefer buldum demiştim .
pekı asgarı ucret 1400 ıse bakıcı ne yapsın o da ev gecındırıyor.İşten çıkıp çocuğkendisi baksın daha iyi azmı 1600 lira ? 1400 asgari ücret alan bu maaşı nasıl versin. Sizin gücünüz bunu ödemeye yeter ama burası Türkiye hanımefendi.
Bebege bakmak kolay mı ? bence bır ınsanı yetısrırmek bebek te olsa dunyanın en zor seyı.Bır kere sorumlukluk var sahsen bebege bakan ben olsam en ucak hasta olsa vıcdan azabı cekerımMeziyeti sadece bebeği beslemek ve göz kulak olmak olan bakıcı ücret ortalaması genelde 1000 liraya kadar... eğer yabancı dil, temel dersler, okuma yazma vs verecekse bakıcı ücret yükselmeye başlıyor. Yani ülke ortalaması öyle 1000 lira civarı.
Bızım vardı bır tane habersız meyve suyu ıcersı gızlıden sankı yanımızda yapsa kızacagız.Ekmek arasına tenezzül ediyor,çok ayıp.Durumu olmasa hadi neyse,çok menfaatçiymiş,başka bakıcı bulurdum ben olsam.
Bebeğe bakmak kolay demedim. Ben türkiye' deki ücret ortalamasını yazdım, vicdanen bir hesaplaşmaya girmedim. Siz dilediğiniz kişiye, dilediğiniz ücreti verebilirsiniz. Beni bağlayan bir şey yok.Bebege bakmak kolay mı ? bence bır ınsanı yetısrırmek bebek te olsa dunyanın en zor seyı.Bır kere sorumlukluk var sahsen bebege bakan ben olsam en ucak hasta olsa vıcdan azabı cekerım
İstemeden mi alsaydı? İstemiş sen de izin vermişsin. Bu tip şeylerden hoşlanmam burada ye istediğini diyebilirdin.
Bu arada çocuk kaç yaşında? Belli bir yaşın üzerindeyse yok bu haram mı falan diye konuşan bir kadın yerine kreşte durması daha mantıklı sanki...
bu arada Allah bebegınızı saglıkla kucagınıza vermeyı nasıp etsın:) sağlıkla mutlulukla buyusun.Vatanınına mılletıne hayorlı bır evlat olsun ıns.Bebeğe bakmak kolay demedim. Ben türkiye' deki ücret ortalamasını yazdım, vicdanen bir hesaplaşmaya girmedim. Siz dilediğiniz kişiye, dilediğiniz ücreti verebilirsiniz. Beni bağlayan bir şey yok.
Allah aşkına çocuk gelişimi mezunumu dil biliyormu çocuğa ne katabilir .çok bence çocuk bakmasa evde oturacak 35 yaşındaki evdeki oğlu ne yapıyo. Ne temizlik yapıyomuş ne yemek üstüne bide yüzsüzlük yapıyo.pekı asgarı ucret 1400 ıse bakıcı ne yapsın o da ev gecındırıyor.
kızlar merhaba , 1,5 aydır bakıcımız var 1600tl para veriyorum . 1500 anlaşmıştık ama yol parası isteyince 1600 oldu .
dün akşam iş ten çıktım evde elimi yüzümü yıkarken . daha yüzüm köpüklüyken bana bir şeyler söyledi . ...sunu bu alsam haram olur mu ?gibi. yüzümü yıkadım anlamadım dedim . akşam giderken oğlum Nusret e ekmek arası bir şeyler alsam haram olur mu dedi .bende şaşırdım oğlu 35 yaşında 1 ay sonra düğünü var koca adam yani . bende o anın şaşkınlığıyla al dedim bi durum mu var bu akşam gibi konuştum . bu akşam için demediğini bundan sonra akşamları eve giderken ekmek arası bir şeyler alacağını haram olmaz demi diye açıkladı . bende şaşkın bir şekilde al dedim .
ama şaşkınım buna niye tenezzül ediyor ki . neyin yolunu yapıyor. oğlu gümrükte çalışıyor. kızı öğretmen , gelinine Trabzon set aldım diye hava atıyor. ama evdeki yarım ekmeğe ve içine koyacağı şeylere tenezzül ediyor.
bu sebepten soğudum kadın dan . haksız mıyım . sen zaten gün içinde istediğini ye kullan demişim .bize yemek yapmıyor zaten .evimde sadece kahvaltılıklar ve meyve var .
haksız mıyım kızlar . hani ihtiyacı olsa . sadaka diye ben veririm amam istemesi beni çok iğreti etti
Takildiginiz yer Bu haram mı? Demesi mi oldu yani ?İstemeden mi alsaydı? İstemiş sen de izin vermişsin. Bu tip şeylerden hoşlanmam burada ye istediğini diyebilirdin.
Bu arada çocuk kaç yaşında? Belli bir yaşın üzerindeyse yok bu haram mı falan diye konuşan bir kadın yerine kreşte durması daha mantıklı sanki...
Valla ben de ona çok takıldım. Yani sormuyor; alıyorum helal mi edersin yoksa haram mı edersin mi demek istiyor bir türlü anlayamadım. Bu şekilde istenmez ki.Takildiginiz yer Bu haram mı? Demesi mi oldu yani ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?