bu ne şimdi bakıcı

Ozaman şöyle de.

'Akşamları buradan yiyecek alabilirsin ama 300tl maaşından düşerim. Çünkü buradan almasan marketten alacaksın ve yine o parayı vereceksin.'

Ekmek arasına tenezzül ediyor,çok ayıp.Durumu olmasa hadi neyse,çok menfaatçiymiş,başka bakıcı bulurdum ben olsam.

Bebege bakmak kolay mı ? bence bır ınsanı yetısrırmek bebek te olsa dunyanın en zor seyı.Bır kere sorumlukluk var sahsen bebege bakan ben olsam en ucak hasta olsa vıcdan azabı cekerım

Neden bakıcı... Adam gibi bi kreşe versen bundan daha az ödersin hem de uzman ellerde olur

Bebege bakmak kolay mı ? bence bır ınsanı yetısrırmek bebek te olsa dunyanın en zor seyı.Bır kere sorumlukluk var sahsen bebege bakan ben olsam en ucak hasta olsa vıcdan azabı cekerım
Bebeğe bakmak kolay demedim. Ben türkiye' deki ücret ortalamasını yazdım, vicdanen bir hesaplaşmaya girmedim. Siz dilediğiniz kişiye, dilediğiniz ücreti verebilirsiniz. Beni bağlayan bir şey yok.

İsteme şeklide bir garip. Alsam haram mı demek ölsem aklıma gelmez. Ne garip bir konuşma isteme şekli. Karşı tarafa sevaba giriyorsun bak izlenimi mi vermek istemiş acaba? Bilemedim.

Bebeğe bakmak kolay demedim. Ben türkiye' deki ücret ortalamasını yazdım, vicdanen bir hesaplaşmaya girmedim. Siz dilediğiniz kişiye, dilediğiniz ücreti verebilirsiniz. Beni bağlayan bir şey yok.
bu arada Allah bebegınızı saglıkla kucagınıza vermeyı nasıp etsın:) sağlıkla mutlulukla buyusun.Vatanınına mılletıne hayorlı bır evlat olsun ıns.

pekı asgarı ucret 1400 ıse bakıcı ne yapsın o da ev gecındırıyor.
Allah aşkına çocuk gelişimi mezunumu dil biliyormu çocuğa ne katabilir .çok bence çocuk bakmasa evde oturacak 35 yaşındaki evdeki oğlu ne yapıyo. Ne temizlik yapıyomuş ne yemek üstüne bide yüzsüzlük yapıyo.

Maaş alıyor, maddi olarak sıkışık değil ama evden ekmek arası istemesi garip değil mi? İki gün sonra abartabilir ve yolunu yapmış olabilir, vereceğin tepkiyi görmek için.
"O gün aniden sorunca şaşkınlıkla ne diyeceğimi bilemedim, evet dedim ama neden böyle bir şey yapıyorsun sıkıntınız mı var?" diyerek lafını açıp düzgünce sorabilirsin, mantıklı bir açıklaması yoksa da hayır diyebilirsin. Bir ekmek seni batırmaz ama insanların böyle yüzsüz alışkanlıklar edinmesi hoş değil, çocuğunu emanet ediyorsun bu kadına sen.

Suistimal ediliyorsanız yollarınızı ayırın. İzin alması bir derece iyi aslında burada yine bir hanım izin almadan köpeğinin oyuncaklarını bile çocuğuna götüren, açılmamış hediye çikolataları bile yiyen bir bakıcıdan bahsetmişti. İzin alıyorsa haram-helal karıştırmadan bu durumlardan hoşlanmadığınızı belirtebilirsiniz. Bana kalırsa izin de değil aldığı aslında haram mı helal mi diye soruyor ben bunu götürebilir miyim diye. Biraz dindarsanız bunu kullanıyor bamtelinize dokunuyor gibi geldi. Ben böyle bakıcılarla çalışma taraftarı değilim pek, profesyonel gelmiyor bana. Pek tabii size kalmış.

Bursa kosullarinda normal bir ucret bu arkadaslar. Dil mil bilenler cocuk gelisim mezunlari falan 35 yas altinda ve minimum 2000 lira istiyorlar

Takildiginiz yer Bu haram mı? Demesi mi oldu yani ?

Al demek yerıne ben boyle seylerden hoslanmam derdım
Gercekden hıc hos degıl zıhnıyetı guven kırıcı ıyı bı bakıcı bulunca da yolları ayırırdım

Bu gün ekmek arası götürür yarın evde yemek varsa onu istet meyveydi içecekti derken uzar gider bence. Maaşıda gayet iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…