Anlattıklarınızdan Saygısız eşine değer vermeyen bir tip oluştu gözümde. Abarttığınızı düşünmüyorum sürekli zengin olma hayali peşinde koşanlardan da zengin olan hiç görmedim genelde ellerindekinden de olup beş parasız ortada kalıyorlar. İlla iş kurmak istiyorsa KOSGEB’e başvursun kursunu alsın işe yarayacak bir işi devlet desteği ile kursun. Ayrıca hiçbir esnaf da 1-2 senede zengin olmuyor genelde 5 senede tam olarak kar yapmaya geçersin ilk 1-2 sene zaten masraflarla, düzen oturtmayla geçiyor.Kızlar merhaba
Sorunum nişanlımla. Gerçekten nişanı atma aşamasına geldim az kaldı. Nişanlımla tel de konuşuyoduk. Planlar kuruyormuş kendisi. Ne planı dedim. İş planı dedi. neymiş ben onay vermişim gibi plan yapmış. Planda şu: düğünde takılan altınları bozdurcakmışız , arabayı satacakmışız bide üstüne kredi çekecekmişi iş kurcakmışız market açacakmış. Yaşadığı yerde yerel market çokmuş iyi tutuyormuş filan filan. Zengin olacakmışız. Artık başkasının yanında çalışmak istemiyorum dedi. Biz daha önce zaten bunu konuşmuştuk. Düğünde takılacak altınlardan 1 2 sene sonra ev alacaz dedik.ortak plan bu idi. Ben de onay vermiyorum dedim o altınlar ile ev alcaz dedim. Ev zaten iş tutarsa alırmışız bilezikleri de alırmış yine. Kabul etmiyorum dedim direttim tamam tamam deyip geçiştirdi. Yani resmen geçiştirdi. Anladım.
bi de şunu dedi. Bizimkilerin taktığı altınları satarız dedi.yani onunkiler. Kendimi çok kötü hissettim yani benim ailemin parası demeye getirdi. Arabada onların annesinin üzerine. Evlenince bu konu gündeme gelecek benim midem bulandı gerçekten sinir oldum kapadım teli. Daha fazla konuşmak istemedim. Kendimi iş kurması için araç gibi hissettim.sanki bu yüzden evleniyormuş gibi.gerçekten nişanı atmayı düşünüyorum.ben mi abartıyorum sizce??
Kendi kendine böyle bir şeye karar vermemeli. Tavrınız çok net olsun. Nasıl başlarsanız öyle devam eder. Asla taviz vermeyin.Kızlar merhaba
Sorunum nişanlımla. Gerçekten nişanı atma aşamasına geldim az kaldı. Nişanlımla tel de konuşuyoduk. Planlar kuruyormuş kendisi. Ne planı dedim. İş planı dedi. neymiş ben onay vermişim gibi plan yapmış. Planda şu: düğünde takılan altınları bozdurcakmışız , arabayı satacakmışız bide üstüne kredi çekecekmişi iş kurcakmışız market açacakmış. Yaşadığı yerde yerel market çokmuş iyi tutuyormuş filan filan. Zengin olacakmışız. Artık başkasının yanında çalışmak istemiyorum dedi. Biz daha önce zaten bunu konuşmuştuk. Düğünde takılacak altınlardan 1 2 sene sonra ev alacaz dedik.ortak plan bu idi. Ben de onay vermiyorum dedim o altınlar ile ev alcaz dedim. Ev zaten iş tutarsa alırmışız bilezikleri de alırmış yine. Kabul etmiyorum dedim direttim tamam tamam deyip geçiştirdi. Yani resmen geçiştirdi. Anladım.
bi de şunu dedi. Bizimkilerin taktığı altınları satarız dedi.yani onunkiler. Kendimi çok kötü hissettim yani benim ailemin parası demeye getirdi. Arabada onların annesinin üzerine. Evlenince bu konu gündeme gelecek benim midem bulandı gerçekten sinir oldum kapadım teli. Daha fazla konuşmak istemedim. Kendimi iş kurması için araç gibi hissettim.sanki bu yüzden evleniyormuş gibi.gerçekten nişanı atmayı düşünüyorum.ben mi abartıyorum sizce??
Ben küçük bazı miktarları hiç ettiğine eminim ama ispatlayamamTam bitcoinde 600 bin lirayı hiç edecek erkek modeli
Evet resmen geçiştirdi ben kabul etmeyince bizimkilerin taktığı altınlar 140 bin eder. Arabayı satarız üstüne kredi çekeriz diyo. Benim ailemde takacak. Durum şu hani sanki biz değil ben. Benim ailem benim ailemin taktıkları. Sinir oldumNisan atma konusunda bir sey diyemem. Ama ikinizi ilgilendiren bir konuda plani tek basina yapmasi ve 'nasilsa sen kabul etmesen de ben oyle yapicam' der gibi geçiştirmesi cok sinir bozucu ve hos degil.
Valla geçen bi üye yazmıştı borç ödüyorum evlendiğimden beri diye o aklıma geldi. Aynı duruma düşmek istemem Allah korusunElde avuctaa ne varsa satıp savuracak kişi izlenimi verdi bana.
Güvenilmez tıp.
Olay iş kurma değil aslında bana sormadan kendi kendine karar vermesi daha benim fikrimi almadan ben onay vermişim gibi diyor. Onay vermiyorum diyorum sonra geçiştiriyor hem öyoe diyor hem böylemadem bu kadar meraklıymış işini kurduktan sonra evlenin siz de. nişanı atmayın ama düğünü erteleyin. olmaz mı?o
Bence bu söylentileri kulak ardı etmeyin.Valla geçen bi üye yazmıştı borç ödüyorum evlendiğimden beri diye o aklıma geldi. Aynı duruma düşmek istemem Allah korusun
Aklına koymus galiba. Sizin fikir ve kararlariniza saygı gostermiyor doldurmak gibi olmasindaEvet resmen geçiştirdi ben kabul etmeyince bizimkilerin taktığı altınlar 140 bin eder. Arabayı satarız üstüne kredi çekeriz diyo. Benim ailemde takacak. Durum şu hani sanki biz değil ben. Benim ailem benim ailemin taktıkları. Sinir oldum
Üni mezunu markette yönetici pozisyonunda çalışıyor. Çalıştığı market çok iyi ciro yapıyormuş ondan kaç yıllık yerel bi marketle karşılaştırıyor kendini hey allahım. Çok saçma dedim zaten bi sürü rakip var market açmak akıl karı değil dedim. Yaşadığı şehirde yerel market çokmuş bilmem kaçıncı şubelerini açıyormuş sürekliBence bu söylentileri kulak ardı etmeyin.
Normalde mezuniyeti nedir
Neden markete takmıs kafayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?