Bu Neydi Şimdi ?

Bende olsam bozulurum ondan beklemeyin kendiniz adım atıp yaptiğiniz seyi duzeltin.Niyetiniz temizdir hoslanmissiniz ama kirmissiniz

İsmimi yazmış ben 29 yşaındayım bu yaştan sonra liseli gibi sağda solda gezip tozacak insanların zamanını çalacak biri değilim.Dün hiç uyumadım düşündüm.Biz birbirimize göre değiliz.Ne sen benim günahıma gir ne de ben senin,birbirimizin vaktini çalmayalım.Sonuç olarak,hoş sohbetin için teşekkür ederim iyi günler xxx Hanım.

Ay yazık ya adamcagiza xok üzüldüm. Bence arayin gidin konuşun bi şekilde öyle demek istemediğinizi aSLA öyle bi şey düşünmediğinizi söyleyin

title mis paraymis isim olmaz benim deyin

Tabii bi de Özür

Bir şey yazmayacağım,söylemeyeceğim.Hata yaptık,sonuçlarına katlanacağız. Teşekkürler.

Konuyu ve cevaplrı okudum sizin attığınız bu mesaj bana hiç samimi gelmedi açıkçası ben olsam çok kırılırdım ve merhabadan öte gitmezdim
Sanırım o da öyle yapacak. Mesajı atmakta çok acele ettim daha doğru düzgün kafamda oturtamadan yolladım saçma sapan bir şey oldu işte.

yani niye boyle bir saka yapmak istedinizki arayin bence konu icinde aciklama yapın bu sebebden dolayi dedim diyin

yani niye boyle bir saka yapmak istedinizki arayin bence konu icinde aciklama yapın bu sebebden dolayi dedim diyin
Aslında içimden geçen şuydu: bu adam kredi ödüyor,çok parası da kalmıyor.Zor durumda kalmasın,birazda ben ödeyeyim.O da ay sonunda sıkışmasın.Gerçekten içimden geçen buydu.
Ben hesap ödemek için hamle yaptığımda ödetmiyordu.Sakın böyle bir şey yapma yanımda ayıp diyordu.Bende boş bulundum böyle bir şey söyledim işte.

Bir şey yazmayacağım,söylemeyeceğim.Hata yaptık,sonuçlarına katlanacağız. Teşekkürler.
Eğer gerçekten rütbe yada mevki diyim sizin için sorun değilse bence arayın tekrar yada kendinizi çok güzel bir şekilde ifade eden bir mesaj yazın uzun ne hissediyorsanız açık açık söyleyin, özrünüzü de dileyin bişey kaybetmezsiniz...
Eğer ki gerçekten iyi bir insan olduğunu düşünüyorsanız pesinden gidin bırakmayın zira bu zamanda doğru düzgün insan bulmak gerçekten çok zor.
Başkası kaparsa sonra üzülebilirsiniz keşke dememek için elinizden gelenini yapın bence
Durum hala gündemdeyken herşey telafi edilebilecekken deneyin derim :)
Herşey gönlünüzce olsun

Erkeklik gururunun üzerinden silindir ile geçmişsiniz :) bozulmakta haklı.. bazen insan farkında olmadan konusuyor öyle bir zamanıniza geldi herhalde..
Güzel bir özür dileyin , kendinizi affettirin

Adama hakaret et ve ondan sonra hiç birşey olmamiş gibi naber diye sor. Bu adam işik hizi ile kaçmaz ise gurursuzdur demek.

Ve hala adamdan cevap beklemek Kafamı taşlara vuracağım valla. A Arya_Stark01

Hayir bide "ben flört etmeye bilmiyorum" bahanesi ile üstünü kaptmaya calisiyor. Bu flört ile alakali degil ki, insan gibi davranma ile alakali. Bide saka gibi "para önemli degil" diye yazmis. Hii bellli.

Sanirim konu sahibide farkinda aslinda daha zengin birini istedigini. Ondan dolayi o adam icin fazla caba sarf etmiyor. Bencede isabet olur. Ha bakalim o daha zengin adam konu sahibine ayni cümleleri kurarsa müdüre hanim ne yapacakmis

tabi anladim.sizi siz gayet iyi niyetinizle demissinizde erkek gururu oncinmis biraz birde hesap odetmiyorsa bana gore net gururludur yanii benxe aynen bu sekilde aciklayin derim

Sanırım sizler hayatınızda hiç yanlış bir cümle kurmadınız veya hata yapmadınız. Bundan dolayı sizi tebrik ederim.

Iyi niyetlisiniz bundan suphem yok ama her aklimiza geleni dan dan soylememeliyiz iyilik yapmak istiyorsak da bunu belli etmeden yapmaliyiz ama bu size tecrube olmus her seyde vardir bir hayir. Tecrubelerinizi cebinize koyup yolunuza devam edin zaten su saatten sonra yapacak bir sey yok gibi gorunuyor. Cok icinizde kaldiysa da kafanizi toplayip son kez konusun birsey kaybetmezsiniz.

Bende böyle düşünüyorum.Olay biraz soğusun bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…