İsmimi yazmış ben 29 yşaındayım bu yaştan sonra liseli gibi sağda solda gezip tozacak insanların zamanını çalacak biri değilim.Dün hiç uyumadım düşündüm.Biz birbirimize göre değiliz.Ne sen benim günahıma gir ne de ben senin,birbirimizin vaktini çalmayalım.Sonuç olarak,hoş sohbetin için teşekkür ederim iyi günler xxx Hanım.
Bir şey yazmayacağım,söylemeyeceğim.Hata yaptık,sonuçlarına katlanacağız. Teşekkürler.Ay yazık ya adamcagiza xok üzüldüm. Bence arayin gidin konuşun bi şekilde öyle demek istemediğinizi aSLA öyle bi şey düşünmediğinizi söyleyin
title mis paraymis isim olmaz benim deyin
Tabii bi de Özür
Bir şey yazmayacağım,söylemeyeceğim.Hata yaptık,sonuçlarına katlanacağız. Teşekkürler.
Konuyu ve cevaplrı okudum sizin attığınız bu mesaj bana hiç samimi gelmedi açıkçası ben olsam çok kırılırdım ve merhabadan öte gitmezdimEkran görüntüsü
Sanırım o da öyle yapacak. Mesajı atmakta çok acele ettim daha doğru düzgün kafamda oturtamadan yolladım saçma sapan bir şey oldu işte.Konuyu ve cevaplrı okudum sizin attığınız bu mesaj bana hiç samimi gelmedi açıkçası ben olsam çok kırılırdım ve merhabadan öte gitmezdim
yani niye boyle bir saka yapmak istedinizki arayin bence konu icinde aciklama yapın bu sebebden dolayi dedim diyinMerhabalar,
Dışarıdan bu forumu takip ediyordum,hoşuma da gidiyor.Dün gece üye oldum bende,ama onay beklediğim için konuyu açamadım. Gelelim asıl mevzuya,akıl veren yardım eden herkese şimdiden çok teşekkür ederim.
Ben 27 yaşında biriyim.İyi bir işim var,bu zamana kadar hayatıma 2 veya 3 kişi girmiştir.3 yıl kadar bir ilişkim hoşlandığım biri yoktu.Ta ki geçen haftaya kadar.Yazarken bile heyecanlanıyorum.Tanışmayı falan geçiyorum.Ben iş yerinde müdürüm,bu beyde döküman kontrol ve arşivleme görevini yürüten biri.İkimizde üniversite mezunuyuz hemde aynı bölüm.Fakat şans veya kısmet ben müdürlüğe kadar gelirken.O biraz iş hayatına geç atılmasının sebebi olarak aramızda biraz title farkı var.
Sonuç bölümüne geçersek, dün akşam güzel bir yemek yedik,bir şeyler içmek için bir yere gittik.Gece sonunda hesabı istedik, bende dedim ki " Ne zaman dışarıya çıksak sen hesap ödüyorsun,bu durum beni rahatsız ediyor " dedim.O da "Ben sana hesap ödetmem,utanırım gibi bir şeyler söyledi. Bende şaka olsun diye "Ya çok para kazanmıyorsun ki paran bu şekilde biter hemen,ay sonunu getiremezsin,ben ödeyim hem ben daha iyi kazanıyorum"dedim.Biraz bozuldu bende toparlayamadım.Ya inanılmaz pişmanım.! İçim yaralı,uzun zaman olmuştu içimde kelebeklerin uçuştuğunu hissetmeyeli.
Beni eve bıraktıktan sonra mesaj,arama hiç bir şey yok.Okuyan herkese teşekkür ederim.
Aslında içimden geçen şuydu: bu adam kredi ödüyor,çok parası da kalmıyor.Zor durumda kalmasın,birazda ben ödeyeyim.O da ay sonunda sıkışmasın.Gerçekten içimden geçen buydu.yani niye boyle bir saka yapmak istedinizki arayin bence konu icinde aciklama yapın bu sebebden dolayi dedim diyin
Eğer gerçekten rütbe yada mevki diyim sizin için sorun değilse bence arayın tekrar yada kendinizi çok güzel bir şekilde ifade eden bir mesaj yazın uzun ne hissediyorsanız açık açık söyleyin, özrünüzü de dileyin bişey kaybetmezsiniz...Bir şey yazmayacağım,söylemeyeceğim.Hata yaptık,sonuçlarına katlanacağız. Teşekkürler.
Adama hakaret et ve ondan sonra hiç birşey olmamiş gibi naber diye sor. Bu adam işik hizi ile kaçmaz ise gurursuzdur demek.
Ve hala adamdan cevap beklemekKafamı taşlara vuracağım valla. A Arya_Stark01
tabi anladim.sizi siz gayet iyi niyetinizle demissinizde erkek gururu oncinmis biraz birde hesap odetmiyorsa bana gore net gururludur yanii benxe aynen bu sekilde aciklayin derimAslında içimden geçen şuydu: bu adam kredi ödüyor,çok parası da kalmıyor.Zor durumda kalmasın,birazda ben ödeyeyim.O da ay sonunda sıkışmasın.Gerçekten içimden geçen buydu.
Ben hesap ödemek için hamle yaptığımda ödetmiyordu.Sakın böyle bir şey yapma yanımda ayıp diyordu.Bende boş bulundum böyle bir şey söyledim işte.
Sanırım sizler hayatınızda hiç yanlış bir cümle kurmadınız veya hata yapmadınız. Bundan dolayı sizi tebrik ederim.Hayir bide "ben flört etmeye bilmiyorum" bahanesi ile üstünü kaptmaya calisiyor. Bu flört ile alakali degil ki, insan gibi davranma ile alakali. Bide saka gibi "para önemli degil" diye yazmis. Hii bellli.
Sanirim konu sahibide farkinda aslinda daha zengin birini istedigini. Ondan dolayi o adam icin fazla caba sarf etmiyor. Bencede isabet olur. Ha bakalim o daha zengin adam konu sahibine ayni cümleleri kurarsa müdüre hanim ne yapacakmis
Bende böyle düşünüyorum.Olay biraz soğusun bakalım.Iyi niyetlisiniz bundan suphem yok ama her aklimiza geleni dan dan soylememeliyiz iyilik yapmak istiyorsak da bunu belli etmeden yapmaliyiz ama bu size tecrube olmus her seyde vardir bir hayir. Tecrubelerinizi cebinize koyup yolunuza devam edin zaten su saatten sonra yapacak bir sey yok gibi gorunuyor. Cok icinizde kaldiysa da kafanizi toplayip son kez konusun birsey kaybetmezsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?