- 15 Temmuz 2016
- 8.629
- 14.523
- 248
Düzelicek bende canı gönülden istiyorum ve inanıyorum.Chickennova bence kesinlikle affettirir :)
@Papatyasever34 ben seni çok iyi anlıyorum strateji konusunda istiyorsan yardım edebilirim :))) ama unutma sadece iyice düşün eğer gerçekten istiyorsan peşinden koş! 3 günlük dünya herşeye çözüm ve çare var ölüm hariç
Sen şimdi başlık açsan yardım edin bu konuda olan seni destekleyen tüm üyeler ben dahil koşa koşa seve seve sana yardım ederiz
Böyle birşey yaparsanız iyice ezersiniz, bence hiçbir şey yapmayınEvet biraz acemiyim sanırım. Çok iyi anlaşıyorduk.Çok pişman oldum. Şimdi çalıştığı departmanı değiştirip daha rahat yere mi alsam en azından jest olur.Özür gibi bilemedim de be yapsam?
Yani insan boş bulunur da iki üç kelime, olmadı bir cümle söyler. Siz paragraf dizip aşağılamışsınız resmenAslında içimden geçen şuydu: bu adam kredi ödüyor,çok parası da kalmıyor.Zor durumda kalmasın,birazda ben ödeyeyim.O da ay sonunda sıkışmasın.Gerçekten içimden geçen buydu.
Ben hesap ödemek için hamle yaptığımda ödetmiyordu.Sakın böyle bir şey yapma yanımda ayıp diyordu.Bende boş bulundum böyle bir şey söyledim işte.
Aynısını düşündüm.Patavatsızlık veya pot kırmak dediğimiz bir çok şey aslında insanların gerçek düşünceleri bence.Kusura bakma da sanki bilinç altın ortaya çıkmış gibi
Alkol aldınız mı
Yani sen bunu bu şekilde söylemeyecek olsan da maaşı az tilti yok sıkıntı olur mu diye hep içinde kurmuşsun
Alkol kullanmıyorum.O da kullanmıyor. Koç burcu değilim Oğlak burcuyum. Olay biraz soğusun doğru düzgün bir konuşmayla içimdekileri söyleyeceğim.Konu sahibi kesinlikle koç burcu kadını ya da yükseleni filan koç :) iyi niyetli olduğuna inanıyorum ama bence ilişkiyi başlamadan bitirmiş. Ben çocuğun yerinde olsam mesafeyi koyar bu iliskiyi kafamdan silerdim. Lutfeder gibi bölümünü de değiştirip iyice sivamaz inşallah
Çok teşekkür ederim.Mesajla kendimi ifade edemedim yüzyüze konuşacağım en azından beni yanlış tanımasın.Konu sahibinin yaptığı bence de kötü olmuş.Hoş olmamış ama yok sıvamışsın , yok paralarını tek başına ye filan yazanlar biraz abartmış.Kıza yüklenmeyin bence bu kadar.
Bir de şunu söylemek istiyorum , tamam söylediğiniz şey çok kötü bunda hemfikiriz ama üzgün olduğunuzu yazmışsınız.Bir araya geldiğinizde de güzelce açıklardınız.Karşı tarafı da ben biraz iletişime kapalı gördüm açıkçası.Yani tamam bir pot kırdı ama görüşeyim , en azından üzgün olduğuyla ilgili mesaj yazmış beni önemsiyor diye de düşünebilirdi.
Egosuz adamlarla beraber olmak lazım.Bence siz güzelce açıklayın böyle bir imajınız olmaması için ama artık ilişki umudunuzu da bitirin.
Bir şey yazmayacağım,söylemeyeceğim.Hata yaptık,sonuçlarına katlanacağız. Teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?