Bu Neydi Şimdi ?

Vallahi yorumlar beni kopartıyor üzülme her insanın istemeden ağzından istemediği şeyler çıkabilir ne var bunda. Ara mesaj at sen bilirsin ama üzüldüğünü belirt ona.

Kavgada soylenmez birde pozisyon degistirip jest yapilacakmis! Sakin oturup derin bir nefes alin ama lutfen bir adim atmayin atacaksaniz da maasinizi ve pozisyonunuzu insanlarin gozune sokmayi birakin.

Ağzınıza sağlık ya, kızımız anlamak istemiyor bunu ama

"Ya çok para kazanmıyorsun ki paran bu şekilde biter hemen,ay sonunu getiremezsin,ben ödeyim hem ben daha iyi kazanıyorum"dedim.Biraz bozuldu bende toparlayamadım.
.

Şimdi çalıştığı departmanı değiştirip daha rahat yere mi alsam en azından jest olur.Özür gibi bilemedim de be yapsam?

Peki mesela şöyle desem. Bu bölümde çok yoruluyorsundur. İstersen daha güzel rahat bir yere alayım seni gibi bir şey desem. Özür gibi

Evet cilayı da atın bence.
Sonuçta çocuk gercekten istemeden kırdığını düşünüp bir sans daha vermemeli alksqjdgh

Bu saatten sonra olmaz artik
Ben kadinim bana bir erkek boyle konussa kirarim kalemini orda bir daha olmaz
Ama ben sizin pismanliginizi da hissedemedim
Yani şöyle ki mesajınızda asla pişmanlık yok
Yerinizde olsam seviyorsam aşırı hoşlanıyorsam gönlünü almak için baya ugrasirdim,ay o dönsün diye oturup bekleyemezdim.

İşte bende ondan dönüş olsun sen bir şey yapma diyorum, bizim kız aksiyon peşinde ama hala:)
Yok yok değil inan.
Bekliyor the boy ne yapacak ona göre şekil alacak.
Ya konu sahibi hakikaten benim düşüncelerimi değiştirdi.
Bı hata yaptı bı daha yapmaz.
Çabalıyor.
Ama the boy yumuşak gelirse kaleyi içten Feth ettiricez konu sahibine tamam mı:)

Ama ortada ast üst ilişkisi var orası işyeri.

Ben artık yorum yapmıcam :)

Ama özür mesajınız da olmamış ki.
Para kelimesini yasaklayın kendinize uzun müddet.

Böyle bir potun ardından kurulan "paranın ne önemi var" cümlesi aradaki farkı belirgin kılar bana göre.

Son düzenleme:
Kaldı 1 saat akşama.@Chickennova sen harikasın. :)
Sen de harikasın canım da nazara geldin galiba:) @Papatyasever34
İnşallah yumuşak gelir.
Yumuşak gelmese bile sen tavrını bozma ona karşı.
Bende eşimle evlenmeden önce aynı iş yerinde 10 ay ayrı çalıştık. Ölüm gibiydi
10 ay boyunca krizlere girdim ama eşime hiç tavrımı bozmadim.
Sonra baristigimiz gibi evlendik.
Olmaz olmaz yok bu hayatta cnm.

Çok teşekkür ederim.Cevap için Ne yapıyorsun diye mesaj attım.Bakalım daha cevap vermedi.

Kirdiginiz pot karsisinda bu gonderdiginiz mesaj bana cok yavan geldi. Yanlis anlasildiginizi anlattiginiz, amacinizin asla gururunu kirmak olmadigini anlattiginiz bir mesaj atmaliydiniz. Soylediginiz o sozler sonrasi ben olsam ne yapiyorsun sorusuna ben de cevap vermezdim.

Bence bundan sonra insanlarin bes para etmedigini soyleyin :)

Acele ettim tam cümleleri kafamda oturtmadan yazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…