Bu Neydi Şimdi ?

telefonun ucunda çaresiz bekliyorum şarkısı size gelsin müdüre hanım neyin müdürüsünüz bilemiyorum ama genelde müdürlerin iletişimi kuvvetli olur

ben olsam asla bidaha sizinle biyere gitmezdim, mesafemi korurdum.

Şaka yapmışsınız evet ama erkekler maaş konusunda kadınlara göre daha hassas oluyor. Siz onun üst departmanında olduğunuz için ister istemez zoruna gitmiştir belki şaka olduğunu fark etmişttir ama yine de şakayla karışık laf mı çarpıyor diye düşünüp kırılmış olabilir

Merhabalar,

"Ya çok para kazanmıyorsun ki paran bu şekilde biter hemen,ay sonunu getiremezsin,ben ödeyim hem ben daha iyi kazanıyorum"dedim..

Şu cümle de çok absürt degil mi ya.
3 ezici söylem tek cümle de birleştirilmiş. Köpürtmek istesen bu kadar olmaz.

Ya çok para kazanmıyorsun ki paran bu şekilde biter hemen
ay sonunu getiremezsin
ben ödeyim hem ben daha iyi kazanıyorum

Adama hakaret et ve ondan sonra hiç birşey olmamiş gibi naber diye sor. Bu adam işik hizi ile kaçmaz ise gurursuzdur demek.

Ve hala adamdan cevap beklemek Kafamı taşlara vuracağım valla. A Arya_Stark01

Pat diye öyle söylemişsiniz ama zaten öyle düşünüyorsunuz siz aslında :) Aynı bölümden mezun olduğunuz aynı iş yerinde çalıştığınız biriyle aranızda seviye farkı olmaz erkekler o aradaki farkı ilerleyen zamanlarda kolayca kapatabiliyolar çünkü. Ki ben davul bile dengi dengine derim her zaman..

Bu ilişkiyi toparlamanız o anlamda imkansız. Bugün affetse yarın yine yanlışlıkla başka bişey söyleyeceksiniz aranızda seviye farkı olduğunu düşünüyorsunuz cünkü. Kendi seviyenizde birini bulun siz.

Ekran görüntüsü üzerine soruyorum; bu kişiye whatsapp üzerinden ilk kez mi mesaj attınız?

uzulmeyin yillardir flort islerinden uzak kalinca, karsidaki bir iki potansiyel iliski heba olabiliyor. bunlari deneyim olarak gorebilirsiniz

Ahahaah o ne ya. Acimissiniz resmen adama. Hem çok kazansa ne olcak, hep o mu ismarlicak. Ayip etmissiniz, ama neden yaptiginiz önemli.icten ice kendinizi buyuk goruyor olabilirsiniz. Benden soylemesi

Bence bu size bi tecrübe olsun, azıcık olayın unutulmasını bekleseydiniz keşke, sıcağı sıcağına çok olmuş.

Öyle ölmez füze atsaydın Çok çok çok ayıp etmişsin... Ben olsam bi daha aramazdım.. Çok geteksiz ve kırıco bi cümleler dizisi olmuş maalesef. Bi şekilde gönlünü alsanız ile bence bunu asla unutmaz. Ve işerde mutlaka “ben tabi az kazanıyorum ya” falan gibi şafını sokar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…