- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.234
- 598
hala cvp gelmedi mi?Acele ettim tam cümleleri kafamda oturtmadan yazdım.
Yok gelmedi.İş çıkışında yazacak galiba diye tahmin ediyorum. Kendisi mesaiye kalacakmış,adı mesai listesinde.Normal de kalmazdı.hala cvp gelmedi mi?
"Ya inanki tek sebep bu sefer de benin sana ısmarlamak istemdi. Amaca odaklanırken araçlarda çuvalladım, sadece düşüncesizlik, çok büyük düşüncesizlik falan diyin" bu cümle çok güzel.Eğer cevap atarsa söylerim.Teşekkür ederim herkes çok yardımcı oldu. Bekliyorum hala bugün hiç bir iş yapmadım.Elimde telefon bekliyorum.
Yok gelmedi.İş çıkışında yazacak galiba diye tahmin ediyorum. Kendisi mesaiye kalacakmış,adı mesai listesinde.Normal de kalmazdı.
bi iyiyim sen napıyosun cevabı bu kadar zor olmazdı diye düşünüyorum.. Sanırım potunuzun bedeli biraz ağır olacakYok gelmedi.İş çıkışında yazacak galiba diye tahmin ediyorum. Kendisi mesaiye kalacakmış,adı mesai listesinde.Normal de kalmazdı.
Çok teşekkür ederim.Cevap için Ne yapıyorsun diye mesaj attım.Bakalım daha cevap vermedi.
Merhabalar,
"Ya çok para kazanmıyorsun ki paran bu şekilde biter hemen,ay sonunu getiremezsin,ben ödeyim hem ben daha iyi kazanıyorum"dedim..
Ne dedi kiCevap geldi çoğunluğun dediği gibi,olmadı herkese teşekkür ederim.İyi günler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?