Bu Neydi Şimdi ?

Sanırım sizler hayatınızda hiç yanlış bir cümle kurmadınız veya hata yapmadınız. Bundan dolayı sizi tebrik ederim.

Yanlis cümlede kurduk, hatada yaptim fakat senin kurdugun cümleler gibi rencide edici degildi. Üstüne özrü kabahatindan kötü tarzi mesaj yolladin. Yetmiyor, adami farkli bir bölüme yollamak istiyorsun. Torpil yani.

Niye? Cünkü koskoca müdüre hanimisin. Istedigin gibi insanlari ezebiliyorsun ve bunun farkinda bile degilsin.

O cümleler bir hata degildi. Icinde zaten var olan düsünceler cünkü. Sorun cümlede degil yani, senin egonda.

Sanırım sizler hayatınızda hiç yanlış bir cümle kurmadınız veya hata yapmadınız. Bundan dolayı sizi tebrik ederim.

bundan sonra flört eder misiniz etmez misiniz bilmiyorum ama niyetinizi açıklamanız hoş olur. Hem aynı yerde çalışıyorsunuz illa ki iletişiminiz olacak hem de beyefendinin gelecek ilişkilerinde özgüven kaybetmemesi ve sizin de ah almamanız için konuşun derim.
ara mesajları okumadım, bi ilk bir de son sayfadan bu kadar anladım

Konu sahibi iyi niyetli emin olun bundan.
O cümle için çok üzüldü.
Hatasının farkında ve hatasını asla örtmüyor.
Strateji yapmadan da mesaj attı karşı tarafa yanlış konuştuğuna dair.
Kimse bu olsun istemez.

Bende böyle düşünüyorum.Olay biraz soğusun bakalım.

Olay sogusun sogumasina ama adam da iyice sogumasin bu arada. Zaten hatali taraf sizsiniz bence bir an once kendinizi anlatin ama para ve kariyer kelimelerini hayatinizdan cikarin cunku bu ozelliklerinizden once sizi siz yapan insanliginizdir ve baki kalacak tek ozelliginizdir.

Özür dilemek icin stratejimi gerekiyormus?? Sevdigin bir insan kirildiginda öyle bir mesajmi yollarsin? Hayir bide söyledigi icin özür dilemiyor, karsi taraf üzgün diye özür diliyor. Bu bile ego demektir. Lafin arkasinda durdugunu gösterir.

Bide o cümle o kadar ayip ki yani bilmeden söylenecek bir cümle degil. Ne demek zaten benim maasim daha yüksek?? Cidden karsidakini düsünse ard arda bunkadar rencide edici cümle kurmazdi.

Çok sıkmak istemiyorum.Yarın duruma göre şekillenir.Teşekkür ederim.

Ya inanın öyle düşünmüyorum.
Yanlış bir cümle nelere mal oldu.

Bence bir daha aramayın o iş bitmiş. Daha sevgili değilsiniz maaşını yüzüne vuruyorsunuz. Evli halinizi görmek istemem

@Papatyasever34 konundan şunu farkettim ne yazıkki

Arkadaşlar bir kendinize gelin ! Sizler ne ara bu hale geldiniz kız belli ki pişman ve buraya konu açıp bizlerden yardım istiyor ama çoğu üyenin yaptığı şey yargılamak ve yıkıcı olmak böyle olmak sizce doğru mu ?

Hiç empati yapiyormusunuz yorum yazarken ?

Bizler ne ara dertlere yapıcı cozum bulmaktan uzaklaştık?

Bizler ne ara kadın dayanışmasından uzaklaştık ?

Konu sahibi illahi bir çözüm bulacaktır ama bu yazdıklarım sacede bu konu için değil tüm konular için... Hepimiz derdimize bir çözüm bulmak için burdayiz değil mi ?

O zaman çözüm odaklı yorum yapalım! Bizler kadınız ya birbirimizin yanlışlarını düzeltmeliyiz kiminiz annesiniz kiminiz daha yeni anne oluyorsunuz kimimiz ilerde olucak! Nesilleri biz yetiştiriyoruz ama ondan önce kendimizi yetiştirelim lütfen!

Ne diyeceğimi bilemedim.

Yazdıklarınıza katılıyorum.
Ve konu sahibi inanın çok alçak gönüllü, konu asla para değil tamamen yanlış bir cumlenin kurulması.
O kadar yorum yazdık hiç birine seviye bozmadı.
Hala olaya körükle gitmeye gerek yok.
Adamın başına silah dayamadı ayrıca neden kendini affettiremesin ki konu sahibi.

Chickennova bence kesinlikle affettirir :)
@Papatyasever34 ben seni çok iyi anlıyorum strateji konusunda istiyorsan yardım edebilirim :))) ama unutma sadece iyice düşün eğer gerçekten istiyorsan peşinden koş! 3 günlük dünya herşeye çözüm ve çare var ölüm hariç

Sen şimdi başlık açsan yardım edin bu konuda olan seni destekleyen tüm üyeler ben dahil koşa koşa seve seve sana yardım ederiz

Çok teşekkür ederim iyi ki varsınız. Kağıda yazıyorum içimden geçenleri uygun zamanda karşına çıkıp konuşmayı düşünüyorum.Ama olay biraz soğusun kırgınlığı biraz dinsin o zaman konuşacağım.

@Papatyasever34 bak 1-2saat kadar önce bende seninkine benzer bisey yaptim.
Kuzenimle msjlasirken sevgilimden icin su x'le konus yazmisim. bi de sazan gibi bu cumlenin gectigi ekran goruntusunu alip sevgilime attim
Simdi o da bana cesitli sekillerde iskence yapio benden nasil su diye bahsedersin diyip.
En iyisi biz iki ayarsiz bu aksam beraber icmeye gidelim
Ama hesaplar alman usulu

En doğrusu iyice düşün yazdıklarını 1 2 gün üstünde dur sonra onla paylaşırsın seni anliycaktir :) bazen patavatsız olmamiz sıkıntıya neden oluyor ama olsun en azından bize ders oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…