- 20 Ocak 2016
- 2.341
- 4.742
- 133
Sanırım sizler hayatınızda hiç yanlış bir cümle kurmadınız veya hata yapmadınız. Bundan dolayı sizi tebrik ederim.
O ilk aklıma gelen şeydi.Yanlış düşünce olduğunu anladım zaten.Ben olsam senin yüzüne bir daha bakmazdım net. Siz ne kadar o düşünceyle söylemedim deseniz de depatmanını değiştirivereyim muhabbetinde öyle düşündüğünüz belli.
Sanırım sizler hayatınızda hiç yanlış bir cümle kurmadınız veya hata yapmadınız. Bundan dolayı sizi tebrik ederim.
Evet işte sıkıntı da aklınıza bunu getiriyor olmakta demek ki aradaki maaş farkını önemsiyorsunuz bence ona göre bi adayla devam edinO ilk aklıma gelen şeydi.Yanlış düşünce olduğunu anladım zaten.
Gerçekten önemi yok.Yazdığım gibi, ay sonu sıkışmasını istemedim.Mutlu olduktan sonra paranın bir önemi yok.Evet işte sıkıntı da aklınıza bunu getiriyor olmakta demek ki aradaki maaş farkını önemsiyorsunuz bence ona göre bi adayla devam edin
Konu sahibi iyi niyetli emin olun bundan.Hayir bide "ben flört etmeye bilmiyorum" bahanesi ile üstünü kaptmaya calisiyor. Bu flört ile alakali degil ki, insan gibi davranma ile alakali. Bide saka gibi "para önemli degil" diye yazmis. Hii bellli.
Sanirim konu sahibide farkinda aslinda daha zengin birini istedigini. Ondan dolayi o adam icin fazla caba sarf etmiyor. Bencede isabet olur. Ha bakalim o daha zengin adam konu sahibine ayni cümleleri kurarsa müdüre hanim ne yapacakmis
Bende böyle düşünüyorum.Olay biraz soğusun bakalım.
Konu sahibi iyi niyetli emin olun bundan.
O cümle için çok üzüldü.
Hatasının farkında ve hatasını asla örtmüyor.
Strateji yapmadan da mesaj attı karşı tarafa yanlış konuştuğuna dair.
Kimse bu olsun istemez.
Çok sıkmak istemiyorum.Yarın duruma göre şekillenir.Teşekkür ederim.Olay sogusun sogumasina ama adam da iyice sogumasin bu arada. Zaten hatali taraf sizsiniz bence bir an once kendinizi anlatin ama para ve kariyer kelimelerini hayatinizdan cikarin cunku bu ozelliklerinizden once sizi siz yapan insanliginizdir ve baki kalacak tek ozelliginizdir.
Ya inanın öyle düşünmüyorum.Özür dilemek icin stratejimi gerekiyormus?? Sevdigin bir insan kirildiginda öyle bir mesajmi yollarsin? Hayir bide söyledigi icin özür dilemiyor, karsi taraf üzgün diye özür diliyor. Bu bile ego demektir. Lafin arkasinda durdugunu gösterir.
Bide o cümle o kadar ayip ki yani bilmeden söylenecek bir cümle degil. Ne demek zaten benim maasim daha yüksek?? Cidden karsidakini düsünse ard arda bunkadar rencide edici cümle kurmazdi.
Ne diyeceğimi bilemedim.@Papatyasever34 konundan şunu farkettim ne yazıkki
Arkadaşlar bir kendinize gelin ! Sizler ne ara bu hale geldiniz kız belli ki pişman ve buraya konu açıp bizlerden yardım istiyor ama çoğu üyenin yaptığı şey yargılamak ve yıkıcı olmak böyle olmak sizce doğru mu ?
Hiç empati yapiyormusunuz yorum yazarken ?
Bizler ne ara dertlere yapıcı cozum bulmaktan uzaklaştık?
Bizler ne ara kadın dayanışmasından uzaklaştık ?
Konu sahibi illahi bir çözüm bulacaktır ama bu yazdıklarım sacede bu konu için değil tüm konular için... Hepimiz derdimize bir çözüm bulmak için burdayiz değil mi ?
O zaman çözüm odaklı yorum yapalım! Bizler kadınız ya birbirimizin yanlışlarını düzeltmeliyiz kiminiz annesiniz kiminiz daha yeni anne oluyorsunuz kimimiz ilerde olucak! Nesilleri biz yetiştiriyoruz ama ondan önce kendimizi yetiştirelim lütfen!
Yazdıklarınıza katılıyorum.@Papatyasever34 konundan şunu farkettim ne yazıkki
Arkadaşlar bir kendinize gelin ! Sizler ne ara bu hale geldiniz kız belli ki pişman ve buraya konu açıp bizlerden yardım istiyor ama çoğu üyenin yaptığı şey yargılamak ve yıkıcı olmak böyle olmak sizce doğru mu ?
Hiç empati yapiyormusunuz yorum yazarken ?
Bizler ne ara dertlere yapıcı cozum bulmaktan uzaklaştık?
Bizler ne ara kadın dayanışmasından uzaklaştık ?
Konu sahibi illahi bir çözüm bulacaktır ama bu yazdıklarım sacede bu konu için değil tüm konular için... Hepimiz derdimize bir çözüm bulmak için burdayiz değil mi ?
O zaman çözüm odaklı yorum yapalım! Bizler kadınız ya birbirimizin yanlışlarını düzeltmeliyiz kiminiz annesiniz kiminiz daha yeni anne oluyorsunuz kimimiz ilerde olucak! Nesilleri biz yetiştiriyoruz ama ondan önce kendimizi yetiştirelim lütfen!
Çok teşekkür ederim iyi ki varsınız. Kağıda yazıyorum içimden geçenleri uygun zamanda karşına çıkıp konuşmayı düşünüyorum.Ama olay biraz soğusun kırgınlığı biraz dinsin o zaman konuşacağım.Chickennova bence kesinlikle affettirir :)
@Papatyasever34 ben seni çok iyi anlıyorum strateji konusunda istiyorsan yardım edebilirim :))) ama unutma sadece iyice düşün eğer gerçekten istiyorsan peşinden koş! 3 günlük dünya herşeye çözüm ve çare var ölüm hariç
Sen şimdi başlık açsan yardım edin bu konuda olan seni destekleyen tüm üyeler ben dahil koşa koşa seve seve sana yardım ederiz
En doğrusu iyice düşün yazdıklarını 1 2 gün üstünde dur sonra onla paylaşırsın seni anliycaktir :) bazen patavatsız olmamiz sıkıntıya neden oluyor ama olsun en azından bize ders oluyorÇok teşekkür ederim iyi ki varsınız. Kağıda yazıyorum içimden geçenleri uygun zamanda karşına çıkıp konuşmayı düşünüyorum.Ama olay biraz soğusun kırgınlığı biraz dinsin o zaman konuşacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?