Bu Neydi Şimdi ?

Arkadaşların dediği gibi özür diledim. Elimde telefon bekliyorum,mesaj atsa bir şey dese ikna etmeye çalışacağım bakalım.

zaten aynı işyerindesin, hatta müdürsün. bir şekilde bir görüşme yapılır. göz göze değmeden konuşulacak şeyler değil, sms dışında adım atmak gerekebilir belki. ne dersin? =)

Belli ki çok kırılmış, belki de kendi içinde bitirmiştir sizi.
Bence zamana bırakın..

Ayrıca mesajınız pekte pişmanlık mesajı değil gibi
Belli ki çok kırılmış, belki de kendi içinde bitirmiştir sizi.
Bence zamana bırakın..

Ayrıca mesajınız pekte pişmanlık mesajı değil gibi
Bu işler bana göre değil galiba. Çok pişmanın ama fayda etmiyor işte

KESİNLİKLE ÖZÜR MSJ ATIP SENİ KIRMAK İÇİN DEMEDİM O ANIN HEYCANIYLA TELAFUZUM YANLIŞ OLDU GİBİ BİRŞEY DEMLİSİNİZ. ÇOK AYIP OLMUŞ BENIM FIKRIMCE ERKEKLİK GURURU KIRILMIŞTIR (

Aşk olsun öyle demeyin. Ben fikir almak için açtım konuyu. Yaptığım hatanım farkındayım

Tamam da bakın hala adama jest yapayım diyorsunuz yani gene ezeceksiniz gene sizin altınızda ezilecek....Niye bunu anlamak istemiyorsunuz ki? Burda kimse sizin kötülüğünüz için söylemiyor.

Silin ekran görüntüsü silin nolur.
Bunu atmak zorunda değilsiniz.
İsteyen kişiye özelden atın.
Zaten mesajın içeriğini yazmıştınız.
.

Peki mesela şöyle desem. Bu bölümde çok yoruluyorsundur. İstersen daha güzel rahat bir yere alayım seni gibi bir şey desem. Özür gibi

Adamı maddiyatla, pozisyonunuzla ezmişssiniz yetmiyor bunu mu diyeceksiniz ? Sıvamak oluyor bu yalnız söyliyim.

Bu işler bana göre değil galiba. Çok pişmanın ama fayda etmiyor işte

Belli ki acemisin bu ilişkiler konusunda, ama attığın mesajda olmamış maalesef.
Hiçbir pişmanlık belirtisi yok mesajında, söylediğin sözler için üzgünlüğünü belirtmişsin yani ona söylediklerinin gerçekliğini kabul etmişsin resmen. Keşke o an heyecandan yanlış telaffuz ettim deseydin demek istediklerimi gibi birşey deseydin en basiti.
Ama yapacak birşeyin kalmadı zamana bırakmalısın.

Acele ettim sanırım. Tam hislerimi yazamadım. Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…