- 15 Temmuz 2016
- 8.629
- 14.525
- 248
On dakka olmadıysa yazdığınız mesaja gelin ekran goruntusunu silin başka bişey yazın.Nasıl sileceğim bilmyiorum ki. Yine de sağ olun var olun
On dakka olmadıysa yazdığınız mesaja gelin ekran goruntusunu silin başka bişey yazın.
Düzenle cikiyor on dakka olmadiysa.
Ya ben sizin iyi kalpli bı insan olduğunuza kaanat ettim bu mesajı paylaştıktan sonra.
Önce bı kızdım ama.
Bende üstelemiyorum artık. Hata yaptım farkındayım, ama sonucu da bu kadar ağır olmamalı.Ama iyi kalp her zaman iyi sonuç getirmiyor insan ilişkilerinde maalesef. İyi niyetle söylediğimiz her şey çok sıkıntı olabiliyor, biraz da nerde ne konuşulor ne söylenir bilmek lazım ama anlayacak konu sahibi.
Ben de çok çektim bu hususta onu anlıyorum aslında ama şu an bir hata yaptı ve geri çekilmesi lazım, inatla üstüne gittikçe adam kaçar.
Evet haklısın konu sahibi 27 yaşında, ben 36 yaşındayım.Ama iyi kalp her zaman iyi sonuç getirmiyor insan ilişkilerinde maalesef. İyi niyetle söylediğimiz her şey çok sıkıntı olabiliyor, biraz da nerde ne konuşulor ne söylenir bilmek lazım ama anlayacak konu sahibi.
Ben de çok çektim bu hususta onu anlıyorum aslında ama şu an bir hata yaptı ve geri çekilmesi lazım, inatla üstüne gittikçe adam kaçar.
Valla siz aşkta da iş hayatında da çok profesyonel değilsiniz, kusura bakmayın ama şu yazdığınızdan o anlaşılıyor.Evet biraz acemiyim sanırım. Çok iyi anlaşıyorduk.Çok pişman oldum. Şimdi çalıştığı departmanı değiştirip daha rahat yere mi alsam en azından jest olur.Özür gibi bilemedim de be yapsam?
Ya sen çok iyi birisin.Allah karşına hep iyileri çıkarsın,her şeyin en iyisi senin olsun. :)Evet haklısın konu sahibi 27 yaşında, ben 36 yaşındayım.
Hani o mesajı içtenlikle paylaştıktan sonra içim bı tuhaf oldu.
Hata yaptıysa bı daha yapmasın, bizlerde yenile yenile yenmesini öğrendik.
Sizde haklısınız.
Ya o mesajı paylaştıktan sonra belki ilişkisi kurtulsun die hep birlikte el atalım:)
Yok yapmayacağım öyle bir şey.İlk aklıma gelen oydu,sonra arkadaşların dediği gibi olmaz. Bekliyorum akışına bıraktım bakalım.Valla siz aşkta da iş hayatında da çok profesyonel değilsiniz, kusura bakmayın ama şu yazdığınızdan o anlaşılıyor.
Durduk yere departmanını değiştirip, iyi bir yere almak, torpil oluyor. Yine daha üst seviyede olan o title'ınıza bağlanıyor mevzu. Bu onu daha çok gücendirebilir. Kaş yapayım derken, göz çıkarmayın.
Attığınız mesajı görmemiş az önce paylaştığınız ekran görüntüsünde....Bende üstelemiyorum artık. Hata yaptım farkındayım, ama sonucu da bu kadar ağır olmamalı.
Hakkınızda hayırlısı olsun o zaman. Sizden çok etkilendiyse, konuşmaya çalışmanızı görmezden gelmez, kendisi de bir adım atar bence.Yok yapmayacağım öyle bir şey.İlk aklıma gelen oydu,sonra arkadaşların dediği gibi olmaz. Bekliyorum akışına bıraktım bakalım.
Yok öğlen attım o mesajı ben,görmüştür.Attığınız mesajı görmemiş az önce paylaştığınız ekran görüntüsünde....
Bende iyi niyetli olduğunuzu düşündüm ama üst ast meselesi biraz olayları karıştırmış...
Biraz bekleyin bakalım dönüş yapacak mı...
Yoksada son kez konuşursunuz görüşmek istemiyorsan sadece iş arkadaşı kalalım dersin kesin kararliysa...
Ama niyetini iyice anlatman taraftarıyım elinden geleni yap vicdanen rahat olursun gelirse de kendi bilir gelmezse de canim.
Bende üstelemiyorum artık. Hata yaptım farkındayım, ama sonucu da bu kadar ağır olmamalı.
Doğru söylüyorsun,fakat uzun süre yalnızlıktan sonra çok iyi gelmişti.Hoşuma da gitmişti,garip bir histi.Kaybetmek istemezdim.Teşekkür ederim.Dünyada başka erkek mi yok be kuzum:) Ki aynı işyerinde senin astın biriyle pek de olmazdı zaten:) Erkekler bizim gibi değil gururları her şeyden önemlidir. İlerde sorun çıkarabilirdi.
Mavi tik olmusmuydu o zaman görmüş oluyor ya oyuzden söylemiştim.Yok öğlen attım o mesajı ben,görmüştür.
Yuh yaniMerhabalar,
Dışarıdan bu forumu takip ediyordum,hoşuma da gidiyor.Dün gece üye oldum bende,ama onay beklediğim için konuyu açamadım. Gelelim asıl mevzuya,akıl veren yardım eden herkese şimdiden çok teşekkür ederim.
Ben 27 yaşında biriyim.İyi bir işim var,bu zamana kadar hayatıma 2 veya 3 kişi girmiştir.3 yıl kadar bir ilişkim hoşlandığım biri yoktu.Ta ki geçen haftaya kadar.Yazarken bile heyecanlanıyorum.Tanışmayı falan geçiyorum.Ben iş yerinde müdürüm,bu beyde döküman kontrol ve arşivleme görevini yürüten biri.İkimizde üniversite mezunuyuz hemde aynı bölüm.Fakat şans veya kısmet ben müdürlüğe kadar gelirken.O biraz iş hayatına geç atılmasının sebebi olarak aramızda biraz title farkı var.
Sonuç bölümüne geçersek, dün akşam güzel bir yemek yedik,bir şeyler içmek için bir yere gittik.Gece sonunda hesabı istedik, bende dedim ki " Ne zaman dışarıya çıksak sen hesap ödüyorsun,bu durum beni rahatsız ediyor " dedim.O da "Ben sana hesap ödetmem,utanırım gibi bir şeyler söyledi. Bende şaka olsun diye "Ya çok para kazanmıyorsun ki paran bu şekilde biter hemen,ay sonunu getiremezsin,ben ödeyim hem ben daha iyi kazanıyorum"dedim.Biraz bozuldu bende toparlayamadım.Ya inanılmaz pişmanım.! İçim yaralı,uzun zaman olmuştu içimde kelebeklerin uçuştuğunu hissetmeyeli.
Beni eve bıraktıktan sonra mesaj,arama hiç bir şey yok.Okuyan herkese teşekkür ederim.
Mavi tik olmusmuydu o zaman görmüş oluyor ya oyuzden söylemiştim.
Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.
Özelden size birşeyler yazdım.Ya sen çok iyi birisin.Allah karşına hep iyileri çıkarsın,her şeyin en iyisi senin olsun. :)
Whatsup'a girmeden, telefonun ana ekranından da okunabiliyor ya mesajlar, görüp görmediği de anlaşılmıyor. Yani bence de görmüştür. Neyse...Mavi tik özelliği kapalı olabilir benimki öyle mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?