Bu Neydi Şimdi ?

Nasıl sileceğim bilmyiorum ki. Yine de sağ olun var olun
On dakka olmadıysa yazdığınız mesaja gelin ekran goruntusunu silin başka bişey yazın.
Düzenle cikiyor on dakka olmadiysa.
Ya ben sizin iyi kalpli bı insan olduğunuza kaanat ettim bu mesajı paylaştıktan sonra.
Önce bı kızdım ama.

Hala bölümünü değiştireyim falan diyorsunuz ya pes. Kusura bakmayın da bence siz ne kadar saklamaya çalışsanız da karakteriniz maalesef ki böyle. Küçük görecekseniz insanlara hiç bulaşmayın. Adamcağız işini yapsın bırakın.

Ama iyi kalp her zaman iyi sonuç getirmiyor insan ilişkilerinde maalesef. İyi niyetle söylediğimiz her şey çok sıkıntı olabiliyor, biraz da nerde ne konuşulor ne söylenir bilmek lazım ama anlayacak konu sahibi.

Ben de çok çektim bu hususta onu anlıyorum aslında ama şu an bir hata yaptı ve geri çekilmesi lazım, inatla üstüne gittikçe adam kaçar.

Bende üstelemiyorum artık. Hata yaptım farkındayım, ama sonucu da bu kadar ağır olmamalı.

Evet haklısın konu sahibi 27 yaşında, ben 36 yaşındayım.
Hani o mesajı içtenlikle paylaştıktan sonra içim bı tuhaf oldu.
Hata yaptıysa bı daha yapmasın, bizlerde yenile yenile yenmesini öğrendik.
Sizde haklısınız.
Ya o mesajı paylaştıktan sonra belki ilişkisi kurtulsun die hep birlikte el atalım:)

Evet biraz acemiyim sanırım. Çok iyi anlaşıyorduk.Çok pişman oldum. Şimdi çalıştığı departmanı değiştirip daha rahat yere mi alsam en azından jest olur.Özür gibi bilemedim de be yapsam?
Valla siz aşkta da iş hayatında da çok profesyonel değilsiniz, kusura bakmayın ama şu yazdığınızdan o anlaşılıyor.
Durduk yere departmanını değiştirip, iyi bir yere almak, torpil oluyor. Yine daha üst seviyede olan o title'ınıza bağlanıyor mevzu. Bu onu daha çok gücendirebilir. Kaş yapayım derken, göz çıkarmayın.

Ya sen çok iyi birisin.Allah karşına hep iyileri çıkarsın,her şeyin en iyisi senin olsun. :)

Yok yapmayacağım öyle bir şey.İlk aklıma gelen oydu,sonra arkadaşların dediği gibi olmaz. Bekliyorum akışına bıraktım bakalım.

Bende üstelemiyorum artık. Hata yaptım farkındayım, ama sonucu da bu kadar ağır olmamalı.
Attığınız mesajı görmemiş az önce paylaştığınız ekran görüntüsünde....
Bende iyi niyetli olduğunuzu düşündüm ama üst ast meselesi biraz olayları karıştırmış...
Biraz bekleyin bakalım dönüş yapacak mı...
Yoksada son kez konuşursunuz görüşmek istemiyorsan sadece iş arkadaşı kalalım dersin kesin kararliysa...
Ama niyetini iyice anlatman taraftarıyım elinden geleni yap vicdanen rahat olursun gelirse de kendi bilir gelmezse de canim.

Yok yapmayacağım öyle bir şey.İlk aklıma gelen oydu,sonra arkadaşların dediği gibi olmaz. Bekliyorum akışına bıraktım bakalım.
Hakkınızda hayırlısı olsun o zaman. Sizden çok etkilendiyse, konuşmaya çalışmanızı görmezden gelmez, kendisi de bir adım atar bence.

Yok öğlen attım o mesajı ben,görmüştür.

Dünyada başka erkek mi yok be kuzum:) Ki aynı işyerinde senin astın biriyle pek de olmazdı zaten:) Erkekler bizim gibi değil gururları her şeyden önemlidir. İlerde sorun çıkarabilirdi.

Dünyada başka erkek mi yok be kuzum:) Ki aynı işyerinde senin astın biriyle pek de olmazdı zaten:) Erkekler bizim gibi değil gururları her şeyden önemlidir. İlerde sorun çıkarabilirdi.
Doğru söylüyorsun,fakat uzun süre yalnızlıktan sonra çok iyi gelmişti.Hoşuma da gitmişti,garip bir histi.Kaybetmek istemezdim.Teşekkür ederim.

@Papatyasever34 canım bak benim konum bile var, benden sırf yok millet bana bakıyormuş yok çok çalışkanmışım bilmem ne diye ayrılan sevgilim şimdi benim hayatımı izliyor habire. Ama o kadar gurur yapmış ki benden ayrılmış yani benden vazgeçebilmiş. Şimdi de eşini falan bana anlatma peşinde. Erkekler böyledir, sen ne kadar iyi niyetli alçak gönüllü olursan ol, o yanında ezik hissediyorsa bitmiştir. Dünyadaki tek erkek o değil. Bu da sana tecrübe olsun.

Yuh yani adama senin paran az hemencecik biter mi dedin?

Ya sen çok iyi birisin.Allah karşına hep iyileri çıkarsın,her şeyin en iyisi senin olsun. :)
Özelden size birşeyler yazdım.
Amin cnm amin sana da herşeyin en iyisi olsun.
Belli iyi kalplisin iyi insan çıkacak karşına.
Hele du bakalım the boy ne yazacak ona göre bı kurtarma operasyonu düşünelim.

Mavi tik özelliği kapalı olabilir benimki öyle mesela.
Whatsup'a girmeden, telefonun ana ekranından da okunabiliyor ya mesajlar, görüp görmediği de anlaşılmıyor. Yani bence de görmüştür. Neyse...

Konu sahibi, ekran görüntünüzü az önce gördüm de, iyi niyetli&kalpli bir insansınız bence de ama kesinlikle iletişim konusunda çok pratik yapmanız gerekiyor. Yani söylediğiniz lafların ne anlama geleceğini çok kestiremiyor gibisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…