Bu Neydi Şimdi ?

Amacım,kalp kırmak vallahi değildi.Çok yanlış anlaşıldım,mesaj mı atsam arasam mı kararsız kaldım.
ara bencee, Hem kendinizii daha iyi ifade edersiniz, hem onun tepkisini anlamak kolay olur.

Çok hoşsunnuz valla. Sen az kazanıyorsun, paran biter yetmemiş, bir de ben daha çok kazanıyorum diye eklemişsiniz. Sanki adam farkında değil...

Arayın gönlünü al acilinden...ya inanki tek sebep bu sefer de benin sana ısmarlamak istemdi. Amaca odaklanırken araçlarda çuvalladım, sadece düşüncesizlik, çok büyük düşüncesizlik falan diyin.

Küfretseniz bu kadar ağır olmazdı. Erkekler maaş konusunda ezilmekten hiç hoşlanmıyorlar. Bence kendisiyle konuşun. Şaka yapmaya çalışırken yanlış kelimeler seçtiğinizi, patavatsızlık yaptığınızı söyleyin.

Ya benim annem de böyle mesela çok iyi niyetli ama bazen öyle şeyler söylüyor ki sanki nispet yapar gibi :) Tanımasam gömmek için söyledi derim konu sahibi de öyle ama bu özellik hayatta hiç iyi şeyler getirmiyor insana acilen politik konuşmayı öğrenmesi lazım:)

Konu sahibi zaten gerekli girişimleri yaptı bu saatten sonra aramak bence çok gereksiz. Bir de şahsın müdürü yani..

"Ya inanki tek sebep bu sefer de benin sana ısmarlamak istemdi. Amaca odaklanırken araçlarda çuvalladım, sadece düşüncesizlik, çok büyük düşüncesizlik falan diyin" bu cümle çok güzel.Eğer cevap atarsa söylerim.Teşekkür ederim herkes çok yardımcı oldu. Bekliyorum hala bugün hiç bir iş yapmadım.Elimde telefon bekliyorum.

Bu kadar mı vazgeçilmez birisi ya:)

Konu sahibi zaten gerekli girişimleri yaptı bu saatten sonra aramak bence çok gereksiz. Bir de şahsın müdürü yani..
Gelişmeleri kaçırmışım.

İnşallah döner yaa. Sizi daha iyi tanımaya fırsat verir. Öyle bir hatada silinir mi insan? Herşey gönlünüzce olsun

çok kötü olmuş ama maalesef adam bozulmakta haklı. karşınıza alıp konuşmayı denemelisiniz sizin samimiyetinize inanırsa affedecektir diye düşünüyorum.

Evet biraz acemiyim sanırım. Çok iyi anlaşıyorduk.Çok pişman oldum. Şimdi çalıştığı departmanı değiştirip daha rahat yere mi alsam en azından jest olur.Özür gibi bilemedim de be yapsam?
Bunu yapmayın. Adam "gücünü gözüme gözüme sokuyor" diye düşünebilir.

Bilmiyorum, inan bana ciddi ciddi konuşmak istiyorum.Akşam dışarıda birlikte oturmak istiyorum. Vazgeçilmez mi deniyor buna bilmiyorum.

Tatlım sen müdürsün ama??? İşyerinizi merak ettim şu an cidden, işle aşkı karıştırıyorsun çünkü. Seni kırmak istemiyorum belli ki iyi niyetlisin ama niye anlamak istemiyorsun bilmiyorum

Ben bu lafı duysam daha başta kafama Kafama vurdu. İlerde beni ne yerin dibine sokar beee der kaçardım. Aramazdım hatta ararsa cevap bile yazmaZdım. Kadınlar belki daha yumuşak kalpli ama erkeğe az kazanıyorsun dedin mi bitti gitti

Gömmüşsünüz resmen.. )evet kotu niyetiniz yokmuş ama olmamış

Tatlım sen müdürsün ama??? İşyerinizi merak ettim şu an cidden, işle aşkı karıştırıyorsun çünkü. Seni kırmak istemiyorum belli ki iyi niyetlisin ama niye anlamak istemiyorsun bilmiyorum
G greengirll cnm ya du bakalım ne olacak, the boy akşama bişey yazarsa kurtarmaya çalışalım.
Konu sahibi istiyor the boy unu.
Eğer adam oralı olmazsa konu sahibide oralı olmaz :)

Bazen şöyle olur, flört aşamasında biriyle görüşürken öyle bir halt yer ki, buzzzzz gibi soğursunuz.
Ne gelecek hayali kalır, ne de o kişinin adam olacağı vardır.
Yaşadığınız bu.
Bence bittiğini kabul edip önünüze bakın.
Zaten birbirinize göre değilsiniz.
Adamın kırıldığı şeye bulduğunuz çözüm yine adamın kırıldığı şeyi gözüne sokmak...
departman değiştirmek vs...
yapmasanız bile aklınıza gelen bu.
Ya hatanızı anlamadınız ya gerçekten çok düŞüncesiz birisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…