Bu normal mi ?

Ben hâlâ onu iyi birisi olarak görüyorum maalesef canımı da en çok bu yakıyor

Normal diyen kim yaaa

Biraz da ben verdim bu cesareti sıradan gündem konuşmuyorduk ya o sıra

Ben fikir almıyorum ki bunu kabul edemem böyle birisi değilim ki kaldıki ben adama aşık değildim sadık temiz diye diye kendimi ikna ediyordum

Sanırım annesine kadar sülaleyi elden geçirip, size fantazilerini anlatana kadar bekleyeceksiniz.
Beklediğimi nerden çıkardın arkadaşım en basiti ben bu adamla evlensem ailemin içine nasıl getircem unutmam aklıma gelir

Normal mi diye sormuşsunuz. Sizce sormaya gerek var mı? Zaten ayrılmak için bahane arayıp anlam verememişsiniz, bir şeylerden şüphelenmiş ama anlam verememişsiniz. Alın size sebep, adam sapık.
Haklısın sapık neyini savunayım

Her seyi gectim...

Bu sapigi damat diye ailenin icine sokmak gibi bi hakkin yok bunu sakin unutma.
Dusunsene ablan onu da bi kardesi gibi görüyor. Adamin akli fikri kadinin orasinda burasinda.
Bu iliskiye devam edersen ablani bu fantazilere kurban edeceksin ve bu heriften cok bi farkin olmayacak.

Bu soruyu neden sordun sence ne düşünebiliriz? Bunun normal olduğunu söyleyen midesizdir.
Ay nasıl sinirlendim yarabbim. Derhal engelle sil onu. Bir daha görüşme. Yahu bir de diyorsun ki kendinden geçip de söylemesi normal mi. Ya kendinden geçse bile bunun elle tutulur bi yanı var mı. Şaka mısınız. Ben yaşasam bun asla konu olarak açmam o hayvanı da silerim bu nedir

Ben hâlâ onu iyi birisi olarak görüyorum maalesef canımı da en çok bu yakıyor
Biraz da ben verdim bu cesareti sıradan gündem konuşmuyorduk ya o sıra
Bu yorumlar ne allasen, telefonda her seks konusan birbirinin abisinin kaslarında ablalarının meme ve popolarından bahsediyor muhabbet hep oraya gidiyor falan mı sanıyorsun. Boyle sapıkları cok ıyı bırı dıye mesrulastırırsan sadece kendine degıl topluma da kotuluk edersin kendine gel.
Nasılsa anlamayacaksın aslında neden yazıyorum ki sana ısrarla.
Ailen ınsallah senın durumu fark eder de telı elinden falan alır. Ki boyle cezaları normalde onaylamam ama sana şart. Sen oturup patates soy oyle biriyle telde konusacagına.

Ya nasil bı kafa yapınız var, ne yiyip ne içiyorsunuz. Adam resmen ablanıza sulanmış. Üstelik evli ve tesettürlü diyorsunuz, size bahsediyor ablanizin memesinden poposundan.
Adamda ki sapıklık ne boyutaa. Ablanız uyarın da adamdan uzak dursun. Maşallah birşey yapar kadincazgiza.
8 senelik evliyim bence kocam kızkardeşimin göz rengini bile bilmez.

Umarım konu gerçek değildir. Ona bu yolu ben açtım demişsiniz ama siz ona bu yolu açmamışsınız. Siz normal düzeyde olması gereken bir cinsellikten bahsederken o sapıklık yapmış... Allah korusun ya evlenip farketseydiniz? Ya ablanıza bir terbiyesizlik yapsaydı... Hiç düşünmeyin ya bir kurban kesin ya da bir fakiri sevindirin ki böyle bir sapık kendini erkenden belli etmiş. Allah korusun böyle tipler kendi anasına bacısına da o gözle bakıyordur. Allah uzak etsin.

Başlığınız sanki adamı affetmeye bahane arıyormuşsunuz izlenimi uyandırıyor.
Yanlış bi başlık seçimidir o zaman sonuçta hayat benim hayatım neden sizleri istemediğime ikna etmeye çalışayım ki ben böyle bi diyalogu öldürseler unutmam kaldıki evlencem bide sadece yaşadığım hayal kırıklığı şaşkınlık çünkü gerçekten her anlamda beğendiğim birisiydi farklı bi bağ vardı aramızda

Bence adam sapık sizin ablaniz olduğunu unutsak bile evli bi kadın için böyle iğrenç seyler düşünüp hayal ediyorsa uçkur meraklısı bi sapiktan başka bisey degil insan bile denmez ona

İşte bu yüzden tepki gösteriyoruz size. Ağzınız başka kalbiniz başka söylüyor. Hala ama beğeniyordum deyip duruyorsunuz. Geçin artık bunları. O sapık için konu açmanız bile vakit kaybı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…