Bu okulda olmak beni mutlu etmedi

Sadecesen2

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2013
3.104
1.638
133
Okula yenı tayınım cıktı ama hıc kımseyle tanısamadım sınıfımın kapısın da gören öğretmenler bır hosgeldın demeden yuzume baka baka sınıflarına gecıyorlar kımısı de gormezlıge gelıyor.Anasınıfı öğretmenıyım ve tenefus hakkımız olmadıgı ıcın öğretmenler odasına gıdemıyorum erken gıdeyım desem öğle yemegın de oluyorlar o saatte .Aksama kadar kımseyı goremıyorum çok mutsuzum gören öylece gecıp gıdıyor anlamıyorum ben hep yalnız kalmaya mahkummuyum.

Lütfen elestırmeyın şuan cok kötuyum hıc bır seyı kaldıracak durum da da degılım .Aranız da öğretmenler de vardır mutlaka neden böyle yapıyorlar neden görmezlıkten gelıyorlar eskı okulumda gulen konusan bır ınsandım hemen kaynasmıstım burdakıler nıye boyle yapıyor bu işin usulu nedır ki.

Nefret edıyorum herşey den kendım den yaşamaktan oysa ne umutlar la gelmiştim kalabalık okul olacak mutlu olacaktım keske ıkı öğretmenlı okulum da yalnız olarak kalsaymısım böylesi daha berbatmış öğretmen öğretmenın halın den de anlamıyormus meger gitmek istıyorum burdan ağlamaktan gözlerım de yas kalmadı

bende öğretmenim. ve bu hafta yeni okuluma başladım. emin ol bana da öyle muhabbet falan yapmadılar ki branş öğretmeniyim. anasınıfı öğretmeniymişsin. boşver alakan olmasın milletle ne gerek var. ne yalan söyliyim benim seninki gibi odam olsa imkanı yok dışarı dahi çıkmam :) ve asla unutma öğretmenin öğretmene yaptığı kötülüğü kimse kimseye yapmıyor

Öğretmenler arasında okullarda gruplaşma çok oluyor maalesef :/
hemen umutsuzluğa kapılmayın zamanla arkadaş edinirsiniz bence.

zümreeeeemmmm bosver sekerim ne canını sıkıyorsun onlar sana seslenmiyorsa sen iyi dersler de ortamı onlar baslatmiyorsa sen baslat evet ayıp etmisler ama cokta takılıp moralini bozma canim

Ağlıyorum cok kotuyum ya bır hos geldını hak etmedım mi yalnızlık cok zor aynı okuldasın ama senı gormezlıge gelıyorlar zoruma gıdıyor ıkı gun oldu ne hayallerım vardı .

Dunyanin sonu gelmis gibi konusuyorsunuz. Her seyden nefret ediyorum da nedir cocuk gibi Daha iki gun oldu okul acilali. Fazla beklenti içine girmissiniz. Ogretmenler odasina gidiyor olsaniz daha farkli olabilir. Siz biraz daha girisken olun.
Onlar benden daha ılerı yaslı 45 falan ben 29 ama yuzume bakıp gecılırmı ben nedıyebıkırım sınıfımın kapısın da duruyorum onlar gecıp gidıyor .Ben gırısken degılım pek öylece kala kaldım.

Ağlıyorum cok kotuyum ya bır hos geldını hak etmedım mi yalnızlık cok zor aynı okuldasın ama senı gormezlıge gelıyorlar zoruma gıdıyor ıkı gun oldu ne hayallerım vardı .
ilk atama mısın canım. hayal kurma öğretmenden öğretmene aynı okulda dostluk çok zor. bana da bugün mesela gördü bişey demedi karşıdan mal mal izledi durdu hanfendi. boşver odan olmasının kıymetini bil

zümreeeeemmmm bosver sekerim ne canını sıkıyorsun onlar sana seslenmiyorsa sen iyi dersler de ortamı onlar baslatmiyorsa sen baslat evet ayıp etmisler ama cokta takılıp moralini bozma canim
Nedıyecegımı bılemedım bakmıyorlar kımısıde hemen kafasını cevırıyor.Tecrubelı yılların öğretmenlerı nıye boyle .Ve hep boylede gıdecek galıba pek te umurların da degılım tenefus te yok sıkı bır ıdare var tuvalete bıle cıkamıyorum.

Ilk atama degılım eskı okulum boyle degıldı ondan canım cok sıkkın anasınıfı öğretmenlıgının kaderı mı bu neden yalnız kalıyoruz çocuklarla mutlu olmaya calısıyorum onu da beceremıyorum galıba. Keske gelmeseydım buraya keske.

Biraz zaman verseniz kendinize.
Neden hemen bu kadar karamsarlığa kapildınız?
Üzmeyin kendinizi. Öğretmen değilim ama aynı odanın içinde anlasamadığım,asla ortak paydada buluşamayacağım kafada çok insanla çalıştım,kimsede umurumda olmadı. İşimi yaptım çıktım gittim, merhaba ,iyi akşamlar dışında diyaloğum olmadı. Sonradan birbirimizi sevdik ,anlaştık ,sorun yoktu zaten aramızda. Sizde biraz zaman verin kendinize ve çalışma arkadaşlarınıza zamanla düzelir belki durumlar.

Hep bekledım tenefusler de ugrarlar bı hosgeldın derler dıye ama gelmedıler .En azından kapıdan gecerken deseler dunyalar benım olurdu.

anasınıfıyla alakası yok. bende kendimi bildim bileli gruplarda takıldım. ama öğretmenler birbirine acımasız. uzak duracağım

Ben sosyal bır ınsan olmadıgım için karsıdan bırsey göremeyınce hemen pes edıyorum.Zaten sansım da yok benım yalnız kalacagım bunu da bılıyorum cunku brans öğretmenlerının bana ıhtıyacı da yok benım tenefusum de yok hıc kaynasamam benı bır tek özel gın kutlamaların da törenler de görurler.Öyle kösede yalnız kalmak hıc ıstemıyorum .

anasınıfıyla alakası yok. bende kendimi bildim bileli gruplarda takıldım. ama öğretmenler birbirine acımasız. uzak duracağım
Ben sadece bı hos geldın ıstedım cok degıl kı .Semıner haftası geldıgın de nasıl o ortam da bulunacagım hos geldını bıle bana cok goren ınsanların yanın da .Arkadaslık ıstemıyorum ki zaten merhaba dıyebılecegım bırılerı olsun sudan cıkmıs balık gobı törenlerde sırama gecmek yada toplantılar da durmak ıstemıyorum.

İnsanlık kalmadı ki.
Belkı okulum dan bırılerı okuyordur lutfen okulunuza gelen yenı öğretmenlere bır hosgeldın dıyın bır selam verın suclamayın bızı ıletısımsızlıkle cekıngenlıkle. Sızın de gorevınız oldugunu bılın öylece gecmeyın yanımdan sızler öğretmensınız .

o mantıkla ben her tenefüs sudan çıkmış balığım :)) toplantı dediğin şey zaten kimse konuşmuyo sadece dinliyo. seminerde de bi sınıfa gider takılırsın. ve evet bi hoşgeldin demek çok zordur bu insanlara bilirim. off damarıma bastın resmen bu konuda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…