- 1 Ocak 2016
- 506
- 394
- 53
- Konu Sahibi Sadecesen2
-
Stajer yok yardımcı yok.Yukarıya cıktıgım da cocukların basına bır sey gelse sorumluluk buyuk fotokopi malesef sınıfta . Karsıdan beklerım cunku okula yenı gıden benım sınıfta benı görup kafalarını cevıren onlar buns ragmen onlara merhaba dıyerek peslerınden kosamam yızume bakmıyorlar.Kurul toplantısına elbette çağırırlar okul öncesini ilgilendiren pek çok konu da var sonuçta.
En basitinden zümre toplantıları için tarih verecekler zümre başkanı belirleyecekler.
23 Nisan için görevler konuşulacak vs..
Ben yerinde olsam müdüre kurul toplantımız ne zaman hocam diye sorarım mesela.
Tenefüse çıkmıyorsunuz evet ama sizde yardımcı stajer arkadaşlar oluyor.
Çay almak için ya da fotokopi için odaya geliyorsunuz.
Her şeyi karşıdan beklemek olmaz ki..
Yenı gelenlerle tanısmadınız mı dizin gibi yenı oldukları için kaynasa bılırsınız.Ben de geçen dönem yeni okuluna atanmıs bir ögretmenim.hala ne ben onlara ne onlar bana alisamadilar ben ne yaptim ki,nasil biriyim ben,neden bunlari yasiyorim,yalnizliktan ölecegim derken bu dönem okula yeni gelenler oldu ve ayni seyleri yasadilar.aralarina yeni birini almak istemiyorlar.hepsi gölgesinden korkuyor ayrica.ben de kendimi iyi ifade edemedim galiba.okul açilacak diye her gün mutsuz uyandim.kahrettim kendime.sen yine şanslisin bence de,senin gibi ayri bir odam olsa da otursam asagi orda,suratlarini görmeye hic bayilmiyorum.bizde sigara içenler kazan dairesinden dısari cikmiyorlar ben de bununla ilgili yeni bir konu açmak icin forumu açmistim.benim tam 2 yasinda bir bebegim var.evlenince cok gecmeden cocuk sahibi olduk,esimle evliligimizi düzene koyamadik daha.ikinci cocugu biraz aralikli yapacaktim.ama simdi bu okul ortami yüzünden kafayi yiyecek gibi oluyorum.cok kafaya takiyorum.2.cocuga hamile kalip,dogum sonrasi bir dönem en azindan izine ayrilir biraz kafami dinlerim diye düsünmeye basladim.su an icin biraz daha idare edip seneye düsünmelimiyim iyi yaparmiyim bilmiyorum.deger mi buna bilmiyorum.yoksa ben hic ama hic iyi degilim..bana da yol gösterin ne olur..
Neden hep ben atacagım adımı yenı geldım beklerım tabı ve ıyıkıdr cıkmamısım öğretmenler odasına yoksa rezıl olacakmısım merhaba dıyıp havamı alıp ortada kalacakmısım suratlarını cevırıyorlar görduklerın de onların demesı cokmu zor hosgeldın dıye.Çocuk değilsiniz. Kendiniz adım adıp "Günaydın, ben yeniyim bu okulda..." diye bir tanışma başlatmamanız için bir engel de yok.
Ne o öyle hoş geldin dememişler de ağlıyormuşsunuz... Çocuk gibisiniz.
Bunu yapamıyorum işte nıye erken geldın derlerse cok tuhaf olacak böyle patavatsızlar var bırde konusmayıp benımle öyle kalırsam orda suratları bır tuhaf daha ılk gunden kafa cevırdıler görmezlıkten geldıler hıc cesaretım yok erken gıtmeye .Canım ben de anasınıfı öğretmeniyim , olay sende bitiyor, ben zaten sosyal değilim diye kendini bırakırsan olmaz ki o iş, git birilerine selam ver , ben yeniyim de bişeyler sormak istiyorum de, muhabbetlerine katıl, evet teneffüsümüz yok ama ders git bi saat önce öğrt odasında otur mutlaka birileri vardır konuşkan, benim okuldakiler ben teneffüse çıkamıyom diye onlar teneffüste benim yanıma geliyorlar , sen aazcık girişken ol
Su an karsimda onlar olsaydi onlara da "bir hos geldin deseydiniz de gonlu olaydi" derdim. Inanin laflariniz cocuk gibi ya, baska bir sey diyemiyorum. Bari insanlara afra yapmayin yarin okulda, ne diyim. Ona cok mu zor, bana cok mu zor diye diye bir adim ilerleyemezsiniz. Siz de oldukca asosyal davranmissiniz. Selam verseydiniz de almasaydilar, onlarin ayibi derdim. Ama siz sadece onlardan bekleyip, olmayinca da sikayetleniyorsunuz burada. Asin bunlari. Ufak seyler bunlar.Neden hep ben atacagım adımı yenı geldım beklerım tabı ve ıyıkıdr cıkmamısım öğretmenler odasına yoksa rezıl olacakmısım merhaba dıyıp havamı alıp ortada kalacakmısım suratlarını cevırıyorlar görduklerın de onların demesı cokmu zor hosgeldın dıye.
Neye yanayım sasırdım evlenemedıgıme mı yalnızlıgıma mı .Bazen alıp basımı gıdesım gelıyor hıc kımselerın olmadıgı bır yere gıdıp cok yasadın sen dıyıp bıtırmek bu hayatı bıktım boyle yasamaktan .Herseye gec kaldım hıc ıstedıgım gıbı gıtmedı hayat hayallerım yıkıldı hep hep yalnızdım .[/QUOT belli ki baska seylerin acisini bu bahaneyle ortaya koymaya calisiyorsun. Okuldaki Hosgeldin muhabbetini nasil oluyor da hayatini bitirmeye kadar getiriyorsun belli ki baska derdin var senin. Eminim ordaki insanlarla tanistiginda yanlis dusundugunu anlayacaksin.
Aynen ya bana cok sacma geldi. Herkes herkesle konusmak zorunda degil. Onlar konusmuyorsa sen baslat iliskiyi. Bu durumu hayatini bitirme noktasina getirmis.Çocuk değilsiniz. Kendiniz adım adıp "Günaydın, ben yeniyim bu okulda..." diye bir tanışma başlatmamanız için bir engel de yok.
Ne o öyle hoş geldin dememişler de ağlıyormuşsunuz... Çocuk gibisiniz.
.[/QUOT belli ki baska seylerin acisini bu bahaneyle ortaya koymaya calisiyorsun. Okuldaki Hosgeldin muhabbetini nasil oluyor da hayatini bitirmeye kadar getiriyorsun belli ki baska derdin var senin. Eminim ordaki insanlarla tanistiginda yanlis dusundugunu anlayacaksin.Neye yanayım sasırdım evlenemedıgıme mı yalnızlıgıma mı .Bazen alıp basımı gıdesım gelıyor hıc kımselerın olmadıgı bır yere gıdıp cok yasadın sen dıyıp bıtırmek bu hayatı bıktım boyle yasamaktan .Herseye gec kaldım hıc ıstedıgım gıbı gıtmedı hayat hayallerım yıkıldı hep hep yalnızdım .
Yenı gelenlerle tanısmadınız mı dizin gibi yenı oldukları için kaynasa bılırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?