- 20 Aralık 2013
- 3.104
- 1.638
- 133
- Konu Sahibi Sadecesen2
-
Siz ilk atamamısınız ?Yalnız takıldın mında sorunlu damgası vuruyorlar ıletısımsız asosyal dıyorlar.Bılıyorum sımdı arkamdan cekıngen bı yanımıza ugramıyor dıyorlardır sankı tenefusum var kendılerı de ben casper mısım gıbı yanım dan gecıyor yada öyle bakıp kafalarını cevırıyor mudurun yanına cıktım ılk gun hemen benı anasınıfına yolladı bır tanıstırayım demedı dıger ogretmenlerle .o mantıkla ben her tenefüs sudan çıkmış balığım :)) toplantı dediğin şey zaten kimse konuşmuyo sadece dinliyo. seminerde de bi sınıfa gider takılırsın. ve evet bi hoşgeldin demek çok zordur bu insanlara bilirim. off damarıma bastın resmen bu konuda :)
Yıl boyu böyle yalnız selamsız devam etse bıdurumu uzaktan bırı olarak nasıl yorumlarsın çok mu anormal gelırım herkesın gözune ?o mantıkla ben her tenefüs sudan çıkmış balığım :)) toplantı dediğin şey zaten kimse konuşmuyo sadece dinliyo. seminerde de bi sınıfa gider takılırsın. ve evet bi hoşgeldin demek çok zordur bu insanlara bilirim. off damarıma bastın resmen bu konuda :)
ilk atama değilim. benimki tecrube. asosyal diyenlerde benden uzak dursun ki dedikoducu insandan tiksinirim. ve dedim ya bıranşcıyım anasınıfcılar da bizle hiç konuşmadı denk gelmedi ya da bilmiyorum. hiçkimse onlara iletişimsiz demedi. benim aklıma gelen ilk şey sınıfları var niye muhattap olsunlar ki diyeSiz ilk atamamısınız ?Yalnız takıldın mında sorunlu damgası vuruyorlar ıletısımsız asosyal dıyorlar.Bılıyorum sımdı arkamdan cekıngen bı yanımıza ugramıyor dıyorlardır sankı tenefusum var kendılerı de ben casper mısım gıbı yanım dan gecıyor yada öyle bakıp kafalarını cevırıyor mudurun yanına cıktım ılk gun hemen benı anasınıfına yolladı bır tanıstırayım demedı dıger ogretmenlerle .
hayır kesinlikle anormal gelmez. dedim ya sınıfı var niye muhatap olsun derimYıl boyu böyle yalnız selamsız devam etse bıdurumu uzaktan bırı olarak nasıl yorumlarsın çok mu anormal gelırım herkesın gözune ?
Ikı anasınıfcıyız sabahcı öğlecı yanı konusacagım ınsan da yok öyle gelıp gıdecegım okula yıl boyu ve kahretsın kı 3 yıl burdayım nasıl gececek böyle zaman. Eskı arkadaslarım soruyor nasıl tanıstın mı dıye ben cok utanıyorum yalan soyledım onlara da .Hıc kımse hosgeldın bıle demedı dıyemedım işkence gıbı gıtmek .ilk atama değilim. benimki tecrube. asosyal diyenlerde benden uzak dursun ki dedikoducu insandan tiksinirim. ve dedim ya bıranşcıyım anasınıfcılar da bizle hiç konuşmadı denk gelmedi ya da bilmiyorum. hiçkimse onlara iletişimsiz demedi. benim aklıma gelen ilk şey sınıfları var niye muhattap olsunlar ki diye
Öyle mi iyi ozaman hep tekım yalnızlıga hosgeldın dıyeyım barı kendıme .Biliyormusun evlenemıyorum da yas 30 olacak burada belkı bırı cıkar karsıma demıstım o da kaldı evde yalnız okulda yalnız cok zor .hayır kesinlikle anormal gelmez. dedim ya sınıfı var niye muhatap olsun derim
O zaman sosyal biri olmayı denemenin tam vakti. Kendiniz için yapın bunu.Ben sosyal bır ınsan olmadıgım için karsıdan bırsey göremeyınce hemen pes edıyorum.Zaten sansım da yok benım yalnız kalacagım bunu da bılıyorum cunku brans öğretmenlerının bana ıhtıyacı da yok benım tenefusum de yok hıc kaynasamam benı bır tek özel gın kutlamaların da törenler de görurler.Öyle kösede yalnız kalmak hıc ıstemıyorum .
öğretmenden arkadaş olmaz malesef. bence kurslara yazıl. yemek müzik spor dans. daha güzel çevren olur :)Öyle mi iyi ozaman hep tekım yalnızlıga hosgeldın dıyeyım barı kendıme .Biliyormusun evlenemıyorum da yas 30 olacak burada belkı bırı cıkar karsıma demıstım o da kaldı evde yalnız okulda yalnız cok zor .
Gorsen cocuk gıbıyımdır ,konussan tanımak ıcın fırsat versen insana hasret oldugumu anlarsın .Öğretmenler ön yargılı bakmamalı bız degılmıyız selamlasmayı yaymaya calısan bızlet degılmıyız cocuklara nezaket kurallarını öğretmeye calısan ya kıcucuk anasınıfı cocukları velıler bıle hosgeldın dedı bı öğretmenler dıyemedı.O zaman sosyal biri olmayı denemenin tam vakti. Kendiniz için yapın bunu.
Gülümseyip merhaba,kolay gelsin demek size birşey kaybettirmez. Belkide siz soguk geldiniz insanlara,cesaret edemiyorlar
Okul merkeze uzak küçük biyerde kalıyorum öğretmenlerın cogu merkezde .Kurs için gıdıs geliş yapmam mumkun degıl .Her yonden kafeste gıbıyım .Merkezde kalmadım cunku sorumlu oldugum ınsanlar var parasal yöndenöğretmenden arkadaş olmaz malesef. bence kurslara yazıl. yemek müzik spor dans. daha güzel çevren olur :)
çok sıkılırsın ama öyle. bi süre ailen yanına gelse güzel olurOkul merkeze uzak küçük biyerde kalıyorum öğretmenlerın cogu merkezde .Kurs için gıdıs geliş yapmam mumkun degıl .Her yonden kafeste gıbıyım .Merkezde kalmadım cunku sorumlu oldugum ınsanlar var parasal yönden
Gelıyorlar faydası yok benım istedıgım mutlu bir iş ortamı yalnızlıgın dıbıne vurmak degıl en azından az da olsa bı merhaba desınler o gun agzımı acıpta bır gulumseye bıleyım .Gıtmek ıstıyorum hemde cok .çok sıkılırsın ama öyle. bi süre ailen yanına gelse güzel olur
Ilk gun dedım ya mudurun odasına cıktım belkı tanıstırır dıye hemen anasınıfıms ınmemı soyledı kurul toplantısına benı cagırmazlar herhalde sonradan ımza attırırlar .Cagırsa da tanıstıracagını da sanmıyorum toplantıda sus pus durup gerı gıderım .Kımsenın de konusacagı yok .Karamsarım cunku insanlar karsısın dakını hıc dusunmuyor herkesın bır gurubu varya bana ıhtıyac yok .İdareciler yeni gelen öğretmeni tanıtırlar genelde ya ilk gün ya kurul toplantısında.
Kurul toplantısını bekleyin hele.
Bir de siz de ilk olarak günaydın, iyi dersler diyebilirsiniz.
Fazla karamsar gördüm sizi.
Daha iki gün oldu :)
ama dedim ya okullar genelde böyle. keşke böyle olmasa ama inan bende de aynı dert varGelıyorlar faydası yok benım istedıgım mutlu bir iş ortamı yalnızlıgın dıbıne vurmak degıl en azından az da olsa bı merhaba desınler o gun agzımı acıpta bır gulumseye bıleyım .Gıtmek ıstıyorum hemde cok .
Ilk gun dedım ya mudurun odasına cıktım belkı tanıstırır dıye hemen anasınıfıms ınmemı soyledı kurul toplantısına benı cagırmazlar herhalde sonradan ımza attırırlar .Cagırsa da tanıstıracagını da sanmıyorum toplantıda sus pus durup gerı gıderım .Kımsenın de konusacagı yok .Karamsarım cunku insanlar karsısın dakını hıc dusunmuyor herkesın bır gurubu varya bana ıhtıyac yok .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?