Bu okulda olmak beni mutlu etmedi

Ben de bugun bı merhaba ben yenı gelen öğretmen dıyerek bır adım atayım dedım adam bana evet dedı ya al işte hosgeldın der ınsan nasıl sınır oldum.Bır de yetmıyormus gıbı zumremle aynı sınıfı kullanıyoruz 5 dk erken geldım dıye benı sınıfa almadı cocuk gıbı oysa ben yenı oldugum ıcın sorularım vardı o yuzden gıtmıstım.

Kımse kımseye ıhtıyac duymuyor yenı gelenlere de tuhaf bakıyorlar erkek öğretmene ıyı aksamlar dıyecegım benı gördu kafasını egdı genede dedım o utanmadı bana hosgeldın dememeye .Bır de alıstın mı dıye soruyorrlar neyıne alısayım buranın ya kendılerını bir sey sanan sözde tecrubelı 48 yasın da öğretmenler var .Genci yaslısı hepsı bır tuhaf eskı okulumu arar oldum nasılda sensakraktık gezmelere gıderdık evlı oldukları halde.

Ne güzel atanmasın. .ne istiyorsun daha...gelmezlerse gelmesinler. .senin ki dert mi arkadaşım. ..

Umursama canim ya Ben de ogretmenim.Inan her okulda var öyle uyuz tipler. Bosver sen aldirma.

Umursama canim ya Ben de ogretmenim.Inan her okulda var öyle uyuz tipler. Bosver sen aldirma.
Okulun tüm öğretmenleri selamı öğrenmemiş bugun daha ıyı anladım bende toplantıda hıc merhaba bıle demeden oturacagım yerıme ne ıgrenc ınsanlar ya utanma yok .

En iyisini yaparsin. Yoksa bazıları kendilerini bir halt sanıyor;-)
Peşlerın de kosacagımı dusunuyorlarsa yanılırlar bundan sonra anladıkları dılden ben de hıc utanmadan onların yaptığı gıbı onlar yokmus gıbı davranacagım öylece gececegım yanlarından .

Ben de anasınıfı öğretmeniyim çok ayıp etmiş. Sana öle davranana sen de davranışlarınla gereken cevabı ver.Ama işi düşer mutlakaa

Ben de anasınıfı öğretmeniyim çok ayıp etmiş. Sana öle davranana sen de davranışlarınla gereken cevabı ver.Ama işi düşer mutlakaa
Basladım zaten gerekenı yapmaya aklı sıra kadın benim üzerım de otorıte kurmaya kurmaya calısıyor .öğretmen öğretmenı sınıfa slmıyor şok oldum zaten o durum karsısın da da.

Arkadas olsun diye alttan alma Böyle yaparsan iyice havalanır.
Ondan arkadas olmaz zaten baska yanlısları da var.Bana sınıfla ılgılı sunu yapma bunu yapma gıbı emırler verıyor bende gıcıklıgına yapıyorum .Sankı sınıf sadece ona aıt .Hıc bır malzemeyı de bulamıyorum ve zorluk cekıyorum .

Öğretmenim.

Sosyal yaşantımda öğretmenlerle görüşmüyorum çok istisnai durumlar dışında zira meslek grubu olarak beğenmiyorum bizi.

İstisnaları tenzih ederek söylüyorum; kendini geliştirmeyen, sendikacılık gibi bir temel hakkı bile siyasi bölünmeye kurban ederek bir etiket haline getirmiş, sürekli üç kuruşun hesabını yaparak her konuyu (okulda içtiği çay için verdiği para için bile pazarlık eden var) komik duruma düşerek maddiyata bağlayan değişik bir güruhuz.

O yüzden fazla takmayın. Abartmışsınız. Hele ki büyük bir okulsa kimse sizin varlığınızı fark bile etmez bence.
Ayrıca siz branşınızdan da kaybediyorsunuz biraz bana kalırsa. Kendi okulumdaki okul öncesi öğretmenini düşündüm. 1,5 yıldır aynı kurumdayım, kendisi benden önce de oradaydı, şimdiye kadar toplam sohbetimiz 10dk tutmaz. Ki aynı araçla okula gidip geliyoruz, sabah günaydın, akşam iyi akşamlar, ortak noktamız sıfır. Benim öğrencimi o tanımaz, onun öğrencilerini ben tanımam, zaten birbirimizi görmüyoruz vaktimiz de yok sohbet edecek. Diğer branşlarla sohbet muhabbet geyik son derece iyiyiz öğretmenler odasında ancak okul öncesi öğretmeniyle bahsettiğim şekilde.

Bir de kimsenin sizi kabul etmesi için bir şey yapmayın naçizane tavsiyem. Benim tarzımı da yadırgamışlardı en başta ama zamanla alıştılar, yuvarlanıp gidiyoruz.

Kolay gelsin, bundan sonraki görev süreniz daha keyifli olsun inşallah sizin için.

Arkadasim, cidden ne geregi var? Hic tanimadiginiz insanlari bu kadar abartmayin ya.

İşte benım demek istedıgım arkadaslıkları degıl yenı geldıgım için görduklerın de allahın selamını vermelerı yada bır hosgeldın demelerı dır .Bunu yapamıyorlarsa onlar egıtımcıyım diye dolasmasınlar .Sohbet ıstedıgım yok kı benım.

İçim karardı yav. Hep böyle değildir tabi ama genel olarak böyle ise üzücü.Ben cıvık(bayan erkek) öğrtmler odası muhabetllerine gıcığım ama bayanların düşman gibi olması da çok üzücü.
Dinimiz ne kadar güzel selamı yayınız diyor.
Dua et.Allah isterse herşey düzelir kalplere ferahlık verecek olan o'dur.

üst sayfalarda yorumum vardı yine yazayım

farklı bir yönünüz mü var sizden önce okula ulaşan

sendika, mezhep, ırk, daha önce yaşanan bir olay, soruşturma, idare ile sürtüşme, zenginlik, kimsesizlik, açıklık, kapalılık gibi gibi benim şu an aklıma gelmeyen bir çok şey

görümcem ilk atandığında terörist demişler mesela ona da 2000 li yılların başı idi

cephe almışlar hatta o zaman öğretmen ile atanıp il içinde öğretmen dağıtılırken bir şu sendikadan bir bu sendikadan diye dağıtılıyormuş vs

hani muhabbete girmemek vs normla de selamdan da bu anlattığınız kadar kaçınmalarının sizin aklınıza gelmeyen ama onların kulağına fısıldanan bir gerekçesi olmalı

Yoo hiç birsey yok allaha cok sukur .:)olsa zaten bukadar şok yasayıp buraya konu acmazdım .Tenefusum yok öğretmenler odasına gıdıp hello ben geldım dıyemıyorum sadece sınıfım da yada orda burda gorenler de öyle gecı verıyor hıc yokmusum gıbı ben yenı öğretmenım dedıgım ınsanda evet dıyor bı acayıp bunlar. Neyse ya ben alıscam buna buda gecer yalnız takılırım ben.

Öğretmenler arasında ne entrikalar dönüyor ah yavrum ah gözün yeni açılıyor geçmişolsun ya hayatta her şey bi ders burdan çıkaracağın sonuç kediler gibi kendi kendine yetebilmek sen böyle olup kimseden bişey beklemediğin sürece onlar sana doğru gelirler merak etme eskiler gidip yeniler eski olunca şu günlerine güler geçersin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…