süt dağıtımı hakkında ne düşünüyosunuz arkadaşlar.
Konu sahibi sanırım konun öğretmen-veli tartışmasından ileri gitmeyecek
bizim zamanımızda süt ve fındık dağıtılırdı çok sevinirdik sanki hiç yemedik içmedik gibi :))) Şuan dağıtılmakta olan sütleride zehirlenme olayından sonra, yazılı kağıtla istemediğimi belirttim. Sonuçta evimize zaten sürekli süt alınıyor. Eminim devlet bu sütlerinde karşılığını bizden çıkaracak...
o fındıklar kaç senesinde dağıtıldı ?
benim bir hocam da bahsetmişti fındık dağıtımından.. meğer radyasyonlu fındıklar elde kalınca dağıtmışlar bizde hergün yemiştik demişti belkide aynı dönemdensinizdir diye düşündüm...
kimse hediye falan beklemiyor. Az bir şey kıymetimiz bilinsin yeter..........
valla toplantıda kimsenin gıkı çıkmıyo ee tek kişide ne yapabilir ..kusura bakmasınlarda velileri bara basıyo sanıyolar heralde..öğretmenler düşüncesiz davranıyo.en basit örnek vereyim kızım ana sınıfına gidiyo gösteri için elbiseye 50 tl verdik .kaldıki ayakkabı çorab yok bunların içinde onlarıda ayrı aldık..
ikincisi okulun önlükleri forma oldu değişti yani .açık sarı renkte bildiğiniz limon sarısı ve kimse memnun değil temizlik açısınndan.neymiş efendim velilere sorulmuş asla öyle bişey sorulmadı kendi kafalarına göre yapıyolar çoğu şeyi.sesin çıkarsa sivri dilli oluyosun..
YANİ SONUÇ İTİBARI İLE
ARKADAŞLAR BİZ SUSTUKÇA DAHA ÇOOKKKKK PARALAR ÖDERİZ. SENE SONU YAKLAŞIYOR ÖĞRETMENLERİMİZE HEDİYE ALMAYI UNUTMAYALIM...
Okula destek olmakla, öğretmene hediye almayı aynı kefeye mi koyuyorsunuz?
Çok üzücü.
Ne olur mesela almasanız?
Ayrıca almayın da.
Hediye alınmadı diye sizinle ters düşecek öğretmenin işi bir dilekçeliktir.
Anında gelir müfettiş.
Burada da okudum, şikayet etsek ne olacak ki gibilerinden lafları.
Bunları söyleyenlerin yasal yoldan asla haklarını aramadıkları çok belli.
Dilekçe buraya yazmaya benzemez.
Önemli ve resmidir unutmayın.
Evet; hatta velinin gönderdiği dilekçe; öğretmenlerin yolladıklarından çok daha fazla dikkate alınır. Ama bazı veliler hala öğretmenlerin itiraz etmesini bekliyorlar. Ne diyeyim başka; bilemedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?