Hanımefendi o ödeme sizin fotokopi parasını ödeyelim diye verilmiyor bize,öğretmenin tutması gereken dosya çıkarması gereken planlar hazırlaması geren sınavlar vs var bunları yıl bazında düşündüğünüzde devletin verdigi 575 tl kırtasiye ucreti bizim harcadığımızın yanında ne kalıyor..ben evimde yazıcı kullanmak zorundayım ki cocuklara sınav çıkarayım derse hazırlık materyal hazırlayım toneri kagidi yıl boyunca ne kadar kullanıyoruz biliormusunuz siz? Okulda fotokopi icin kendi cebimizden veriyoruz parayı..neden ? Devlet benden evrak istiyor ama fotokopisini çekecek parayı sen ode diyor..
Ödemeyin arkadaşım,yapmayın..bırakın mağdur olunsun bir olur iki olur ses çıkar ve siz de bu eziyetten kurtulursunuz.
çalıştığım okulda okulun demirlerini öğrenciler kırmışlar ve istisnasız her tenefüs sigara içmeye kaçıyorlar..
oradaki demirlerin kırık olduğunu ve çocukların kaçtığını okulcak biliyorlar ben çömez olduğum için sanıyorum ki idarenin haberi yok olsa kesin hemen tamir ettirirler..
müdür yardımcısıyla konuşurken diyorum ki bahçe demirleri sökük çocuklar kaçıyor.
yüzüme bön bön baktı adam anlam veremedi, beni garipsedi, bende onu garipsedim, hemde kendimi resmen salak durumuna düşürdüm..adam dedi ki biliyoruz!
e yaptırsana o zaman basit bir kaynak neden yaptırılmaz diye düşünüyorum
adam dediki ödenek yok ben dumur
ondan sonra da nöbetçiysen bahçede öğrenci peşinde dolaş kaçmasınlar da sigara içmesinler araba çarpmasın diye..
okullarda güvenlik sıfır ayrıca bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ?
elini kolunu sallayanın girdiği yerler okullar ben çok korkuyorum bir öğretmen olarak..
çocuk içeri silah getirse ya da psikopat biri okulu bassa savunmasızız bi çare çocuklarla bakakalırız...
çalıştığım okulda okulun demirlerini öğrenciler kırmışlar ve istisnasız her tenefüs sigara içmeye kaçıyorlar..
oradaki demirlerin kırık olduğunu ve çocukların kaçtığını okulcak biliyorlar ben çömez olduğum için sanıyorum ki idarenin haberi yok olsa kesin hemen tamir ettirirler..
müdür yardımcısıyla konuşurken diyorum ki bahçe demirleri sökük çocuklar kaçıyor.
yüzüme bön bön baktı adam anlam veremedi, beni garipsedi, bende onu garipsedim, hemde kendimi resmen salak durumuna düşürdüm..adam dedi ki biliyoruz!
e yaptırsana o zaman basit bir kaynak neden yaptırılmaz diye düşünüyorum
adam dediki ödenek yok ben dumur
ondan sonra da nöbetçiysen bahçede öğrenci peşinde dolaş kaçmasınlar da sigara içmesinler araba çarpmasın diye..
okullarda güvenlik sıfır ayrıca bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ?
elini kolunu sallayanın girdiği yerler okullar ben çok korkuyorum bir öğretmen olarak..
çocuk içeri silah getirse ya da psikopat biri okulu bassa savunmasızız bi çare çocuklarla bakakalırız...
5-6 sayfa okudum yorumları.
Öğretmen arkadaşlar velilere yetkili mercilere şikayet edin demişler.
Kendi durumlarının zorluklarından bahsetmişler.
Madem durum bu kadar zor,okullara ödenek yeterli gönderilmiyor.
Gün geliyor cebinden para vermek zorunda kalıyorlar.
Peki güzel kardeşim siz hiç şikayet ettiniz mi bu durumu.
Yetkili mercilere bildirdiniz mi,bu şikayet etme işi tek taraflı olmasa daha güzel olmaz mı?
Madem bu işten karşılıklı şikayetçi olunuyor niye veli şikayet ediyor,okul yönetimi de bu
konuya el atabilir.
Ayrıca şu öğretmene altın alma olayı birgün benim başıma gelir mi acaba?
Hayır bunu istiyorum galiba.O kadar sinir oldum ki böyle bir şartlanmaya.
Zorunluluk yok zaten hadi alındı illa pahalı mı olması gerekiyor hediyenin ya..
sizler öğretmenlerin hiç birşeye tepki göstermediğini filan mı sanıyorsunuz? Demekki bizler boşa yiyoruz Ankara meydanlarında dayak.Bozuk sütleri bile velilerden çok öğretmenler protesto etti. Keza öğretmen protesto ederse işten kovulma vs vs riskleri varken buna rağmen ediyorlar. Ama Veliler etse sizi bir yerden kovamazlar. Hayır anlamıyorum hem cebimizden para vereceğiz ihtiyaçlar için hem de anası babası kıçını kaldırıp itiraz etmeyecekte biz öğretmenler meydanlarda cop yicez valla iyi ha.
hocam bozuk süt olayından hiç bahsetmeyin !!! Toplantı yaptım . Üstüne basa basa haberleri izlemişsinizdir sanırım dedim . Ben çocuğuma içirmezdim dememe rağmen veliler 'içmesini istiyorum'kısmını işaretlediler dilekçenin
5-6 sayfa okudum yorumları.
Öğretmen arkadaşlar velilere yetkili mercilere şikayet edin demişler.
Kendi durumlarının zorluklarından bahsetmişler.
Madem durum bu kadar zor,okullara ödenek yeterli gönderilmiyor.
Gün geliyor cebinden para vermek zorunda kalıyorlar.
Peki güzel kardeşim siz hiç şikayet ettiniz mi bu durumu.
Yetkili mercilere bildirdiniz mi,bu şikayet etme işi tek taraflı olmasa daha güzel olmaz mı?
Madem bu işten karşılıklı şikayetçi olunuyor niye veli şikayet ediyor,okul yönetimi de bu
konuya el atabilir.
Ayrıca şu öğretmene altın alma olayı birgün benim başıma gelir mi acaba?
Hayır bunu istiyorum galiba.O kadar sinir oldum ki böyle bir şartlanmaya.
Zorunluluk yok zaten hadi alındı illa pahalı mı olması gerekiyor hediyenin ya..
geçen haberlere çıktı öğretmen 4 4 4 eylemine katılmış polis copla öğretmenin gözünü kör etmiş .emekli öğretmenler çocuğu yaşındaki polisten dayak yediler ne oldu?
hani veliler neredeler diye sorarlar adama ..
Velilerin çoğu sistemden memnun canım. çünkü oy verdiler.
Velilerin çoğunun sorunu öğretmenle. Çünkü 3 ay yatıp, hiç bir iş yapmıyor diye pompalanan bir öğretmen anlayışı var.
Para istendiğinde ulan biz buna oy verdik ama para istiyorlar okul için demiyorlarda öğretmen para istemiş oluyor. Tabi öğretmen o paralarla konken partisine gidecek ya. 1,5- 2 milyar maaşla jet sosyetede salınıyoruz malum. Konken paramızda öğrencilerden. Ohhh sefamız olsun :)
Velilerde öğretmene yaranabilmek için yapıyor tabi altın maltın olayını. Yapmacıklık akıyor resmen.Tamam öğretmenler günüdür bir çiçek alır verirsin, hoş olur, güzel olur, ama altın neymiş yav. Düğündemiyiz, sünnetlik çocukmu öğretmen. Beşi biyerde yaptırın bari
Daha 1.sınıfta veli toplantısında okullarda açılan hafta sonu kursu için veliler anlaşmış gibi hep bir ağızdan "öğretmenim sizde kurs açın çocuklar hafta sonu öğlene kadar yatacağına kursa gelsin" diyorlar yavDaha 1.sınıf bebesine hemde. Kaç senedir kurs açılıyor okulda kızımı daha yeni gönderdim ki kızım 4.sınıfta. Sadece ingilizce kursuna gidiyor. Sırf öğretmene yaranmak için çocuğunu kursa gönderen veliler var ki hayretle karşılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?