özel okullardan ne farkı kaldıki o zaman...birde bazı toplanan paraları bağıs adı altında almıyorlarmı deliriyorum bende..bagıs dedıgın zorla olmaz ama bir kılıf bulacaklar ya birde dişlerini gecırebıldıklerınden koparıyolar
YANİ SONUÇ İTİBARI İLE
ARKADAŞLAR BİZ SUSTUKÇA DAHA ÇOOKKKKK PARALAR ÖDERİZ. SENE SONU YAKLAŞIYOR ÖĞRETMENLERİMİZE HEDİYE ALMAYI UNUTMAYALIM...
bakın dünden beri bir hediye konusudur gidiyorsunuz,size başlarda hak da verdim ama artık abartmıyor musunuz? bizleri öyle bir konuma soktunuz ki sürekli hediye bekleyen,gözü açık tipler! sizin konunuzu açış amacınız okulların sürekli para istemesi miydi yoksa öğretmenlerin hediye düşkünü olduğunu göstermek mi? almayın sayın veli,zordunda mısınız? silah mı dayıyorlar başınıza? eğer bu kadar rahatsızsanız gidin öğretmeninizle,sınıf annenizle konuşun.çok para ödemek istemiyorsanız sessiz kalmayın.ama artık şu hediye konusunda sürekli genellemeler yapmayın.bizim mesleğimizi bu kadar rencide etmeyin.
işinize geldiği gibi yorum yapmışsınız bütün eğitimciler para alınmalı demiş bütün velilerde vermekten şikayet etmiş evet ben enayimiyim dedim çünkü birteksınıfta benim oğlum eğitim almıyorki herkes devletin malı deniz mantğıyla ödemiycez diyor ilk dönem karne gününe kadar bekledim aidatı ödemek için kimse ödemedi kalktım ödedim üç beş velinin suyuyla değirmen dönmezki 39 kişilik sınıfın bütün ihtiyaçları bizden giderilecek keşke giderilebilse okadar parayla ozaman daha az aidat ödenirde belki herkes öder öyleyse idare yönetimine iş düşüyor teraziyi o dengede tutacak madem yukardakiler birşey yapmıyor....
o fındıklar kaç senesinde dağıtıldı ?
Mesele öğretmene hediye almak değil, ben onu yine bir şekilde para ödeyeceğiz anlamında yazdım. Hediye bahane gibi anlamında dedim. evet almak istemiyorum ama alınıyor bir şekilde:2: bence birazda öğretmenler çocukların doğum günlerinde hediye alsın nasıl olur acaba?? Yada anneler gününde herbir anneye 1 tek gül alsanız bu nasıl ?? Ben mesleğinizi genelleme yapmıyorum olanlar ve yaşananları ve yaşadıklarımızı yazdım. Saygılar öğretmenim
Mesele öğretmene hediye almak değil, ben onu yine bir şekilde para ödeyeceğiz anlamında yazdım. Hediye bahane gibi anlamında dedim. evet almak istemiyorum ama alınıyor bir şekilde:2: bence birazda öğretmenler çocukların doğum günlerinde hediye alsın nasıl olur acaba?? Yada anneler gününde herbir anneye 1 tek gül alsanız bu nasıl ?? Ben mesleğinizi genelleme yapmıyorum olanlar ve yaşananları ve yaşadıklarımızı yazdım. Saygılar öğretmenim
ben hazırlık okurken yüzmilyonlar tutan ingilizce kitaplarını almak için gece uykularımızın kaçtığını, evde bir hüznün hakim olduğunu hatırlarım.. ne günlerdi
bir eğitimci olarak tutamadım kendimi.
okuyacak eğitim alacak olanlar sizin çocuklarınız..ve toplanan paralar okulun temizlik malzemesine.temizlikçilere.fotokopilere tonere..bir yığın masrafa harcanıyor..hatta yetmiyor...öğretmenlerdende aidat bile toplanabiliyor(belli miktar bazı okullarda)
çok cebimden para harcadığımı biliyorum ben..en basitinden haftaya üniv.den bir ekip getirteceğim ama cebimden harcayacağım burda yazmayayyım miktarını hatta..ödediğiniz dönemlik miktarı hayli aşıyor..
kızgınlığınız burda kime onu da anlayamadım..öğretmene mi okula mı idareye mi..yönetenlere mi..
lütfen sağduyulu olun biraz..en az biz kadar olsanız..böyle bir konu açmazdınız burda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?