Bu olay beni üzdü

Asıl ben size teşekkür ederim yorumunuz için :)
En azından bir daha yaşayacak olursam bunu özel biriyle yaşarım, bir hataydı ve istemeden oldu diyerek kendimi affetmeye çalışıyorum. Atlatıyorum yavaş yavaş
Tabi ki atlatacaksınız ..Her şey biz insanlar için..
Siz kıymetlisiniz sizden daha değerlisi yok .
Sizi haketmeyen insanlarla yanyana bile durmayın..
Ve lütfen kendinizi affedin..

Siz birçok insanın yaptığına göre masum kalıyorsunuz..Herkes kapalı bir kutudur kimin ne yaptığını bilemeyiz.

Başka bir sorun var aslinda ortada sen hayir demişsin ve aklini kontrol edecek durumda değilsin bu adam sana tecavüz etmiş aslinda ve sen bu yuzden çok kötüsün.

Şimdi öncelikle kızlık kadınlık mevzularına asla takılan biri değilim. Ama an itibari ile biriyle bir ilişki yaşadım, ilk oldu. Hatta ilişki denmez, aşırı acı çektiğim için direk bıraktım. Burada sorun yok da . Bu kişi benim daha yeni tanışıp ilk kez görüştüğüm biri, üstelik hoşlanmadığım biri 😞
Neden yaptın o zaman derseniz eğer birincisi sarhoştum ve o an istemekle istememek arasında kaldım. Bir yanım istiyordu bir şeyler yaşamak, bir yanım emin değildi. Çocuk ısrar etti ( biraz sa sarhoş olduğum için tamam dedim) ve bir anda oldu.
şu an aşırı üzgünüm bunu çok sevdiğim ya da hoşlandığım biriyle yaşamak isterdim. En azımdam tip olarak beğendiğim, ve bir anda olduğu için hazır bile değildim ne olduğunu anlamadım. Zaten sonra direk bıraktım, beni sarsan ikinci olayda, benim çok hoşlandığım bir süredir flört ettiğim biri vardı. ( bir ay önce bitti)ilk kez onunla denemiştim ve aramızda sorunlar olmuştu ona karşı baya kızgındım vs. Ama onunla denediğimizde çok istemesine ve ben ısrar etmeme rağmen canım acıdığı için yapamamıştı, hatta bırakıp bana sarılmıştı. Şu an onun değerini o kadar iyi anladım ki. Keşke onunla olsaydı ya da sevdiğim biriyle. Ben bu olayı nasıl atıcam kafamdan.
Söylediğim gibi sorun artık bakire olmamam değil bu umrumda değil, ama bunu bu şekilde yaşamak aşırı üzdü beni.

İlki o hoşlandığın kişiyle olmuş sayılır zaten
Boşver olan olmuş da ilk kez görüştüğün biriyle yakınlaşman biraz riskli bence. Üzülme dediğim gibi ilki o flörtle oldu sayılır bence

Bunu kabul etmek istemiyorum bu daha üzücü
Hayır tecavüz farklı bişey olayı daha dramatize etmeyin lütfen, tamamen kendini kaybetmiş değil tepki verebiliyor ve en önemlisi tamam dedim diyor. Lütfen beraber yapılan bir hatanın sonucunu bir tarafa yüklemeyin... Erkeklere çok çok ofkeliyim ama bence göz göre de olmaz yani...

Bu kadar anlam yüklemeyin. ilki özel olmalıydı şöyle olmalıydı böyle olmalıydı falan diye.. benim de ilk'im katıksız bir ........ idi, çok aşıktım, evet aşık olduğun adamla olması harika bir duygu ama hayatımın en büyük kazığını attı bana, hayatımın 5 senesini hatırlamak istemiyorum, ne yapayım şimdi, şu an sevdiğim adamla birlikteyim, ilki sonu yok bunun, bi anlık hatayla gidip sevmediğiniz bi adamla nikah kıymadınız sonuçta. bi daha görmezsiniz olur biter.

Hayır tecavüz farklı bişey olayı daha dramatize etmeyin lütfen, tamamen kendini kaybetmiş değil tepki verebiliyor ve en önemlisi tamam dedim diyor. Lütfen beraber yapılan bir hatanın sonucunu bir tarafa yüklemeyin... Erkeklere çok çok ofkeliyim ama bence göz göre de olmaz yani...
Ona yüklemedim zaten hatta hem kendini iyi hissetsin hemde peşimi bıraksın diye takmıyorum olan oldu kendini suçlama dedim

Bu kadar anlam yüklemeyin. ilki özel olmalıydı şöyle olmalıydı böyle olmalıydı falan diye.. benim de ilk'im katıksız bir ........ idi, çok aşıktım, evet aşık olduğun adamla olması harika bir duygu ama hayatımın en büyük kazığını attı bana, hayatımın 5 senesini hatırlamak istemiyorum, ne yapayım şimdi, şu an sevdiğim adamla birlikteyim, ilki sonu yok bunun, bi anlık hatayla gidip sevmediğiniz bi adamla nikah kıymadınız sonuçta. bi daha görmezsiniz olur biter.
Manıken bakınca çok doğru söyledikleriniz. Şu an daha duygusal bakıyorum. Sanırım biraz zaman geçince bende bu şekilde bakıcam

böyle büyük konuşmayın başınıza daha beteri gelir o zaman bu yaptığınız yorum bile aklınıza gelir ben ne demiştim ne yaşadım dersiniz.Allah kimseyi bu şekilde sınamasın.kınadığınız şeyi yaşamadan ölmezsiniz.
Kınamıyorum ki kendim de yasadım benzer seyler gecmedi gecmiyor .

Bende yaşadım ve geçiyor.kaldı ki insanı umutsuzluğa süreklemeye gerek yok değil mi?herşey geçiyor ölüm acısı bile hafifliyor zamanla bu da hafifler.

böyle büyük konuşmayın başınıza daha beteri gelir o zaman bu yaptığınız yorum bile aklınıza gelir ben ne demiştim ne yaşadım dersiniz.Allah kimseyi bu şekilde sınamasın.kınadığınız şeyi yaşamadan ölmezsiniz.
Bende yaşadım ve geçiyor.kaldı ki insanı umutsuzluğa süreklemeye gerek yok değil mi?herşey geçiyor ölüm acısı bile hafifliyor zamanla bu da hafifler.
Peki nasıl gecti ankatın bizim için de gecsin ? 5 senedir gecmiyor da

Peki nasıl gecti ankatın bizim için de gecsin ? 5 senedir gecmiyor da
Ne yaşadığınızı bilmiyorum tam olarak ama bu arkadaşa benzer birşeyse ve 5 senedir geçmiyorsa kendinizi sorgulayın derim.hayat çok kısa böyle birşeye 5 sene takılıp kalmanız üzücü.özel birşey yapmadım hayatıma devam ettim normal olarak.İlk zamanlar hergün aklıma gelen şeyler zamanla arada bir aklıma gelmeye başladı.bir süre kendimi meşgul etmem gerekti sürekli yoksa sürekli düşünüp üzülüyordum.üstünden 3 yıl geçti şuan düşünsemde detayları hatırlayamıyorum bile.olmuş bitmiş çaresi yok en iyisi unutmak.zaten beyin köyü şeyleri unutmak istiyor.

Canım benim ben de ilkimi sevmediğim bi adamla yapmıştım.. Pişmanlık tabiki oluyo ama inan geçiyo sakın geçmicek diye düşünme neler geçmiyo ki diye klişe bi lafta ediyim şurda..
Doğruluğu tartışılır belki ama yeni biriyle olunca eskiden eser kalmıyo tecrübeyle sabit:halay:

Bekar etin bozuldumu emin misin? İçki yi bir daha asla içme.. Herşey bir tecrübe sıkma canını. Hayat güzel hemde çok yaşamaya eğlenmeye bak..

Canım onuda unutursun merak etme.
Neleri unutuyoruz biz insanlar.
Napalım yani olan olmuş.
Çok aşık oldugun biri ile oldaydı,sonra o seni aldatsaydı,yine aynı acıları yaşardın.
Yani gençlik zaten hep pişman olcağın şeyleri yapmaktır zaten.
İlerde sevdiğin kişiylede beyin olarak ilk gün gibi sevişirsin olur biter.
Nolur anlam yükleme fazla bu duruma.
Her yaptığın yanlış , sana tecrübe olarak dönecek.

Daha iyisini yaşayana kadar takılıcak aklına ama bu şekilde saçma bir şekilde ilkini yaşadığını unutmucaksin. Hakketten ha o nasıl ilk ilişki yahu. Tamam bende sarhoş sarhoş birileriyle yattım ama yunan heykeli gibiydiler 😍

İlk kez görüştüğün ve üstelik hoşlanmadığın adamın yanında içecek cesareti nasıl buldun kendinde ya ?
Dua et iki böbreğini şişe takıp götürmemiş.

Şimdi öncelikle kızlık kadınlık mevzularına asla takılan biri değilim. Ama an itibari ile biriyle bir ilişki yaşadım, ilk oldu. Hatta ilişki denmez, aşırı acı çektiğim için direk bıraktım. Burada sorun yok da . Bu kişi benim daha yeni tanışıp ilk kez görüştüğüm biri, üstelik hoşlanmadığım biri 😞
Neden yaptın o zaman derseniz eğer birincisi sarhoştum ve o an istemekle istememek arasında kaldım. Bir yanım istiyordu bir şeyler yaşamak, bir yanım emin değildi. Çocuk ısrar etti ( biraz sa sarhoş olduğum için tamam dedim) ve bir anda oldu.
şu an aşırı üzgünüm bunu çok sevdiğim ya da hoşlandığım biriyle yaşamak isterdim. En azımdam tip olarak beğendiğim, ve bir anda olduğu için hazır bile değildim ne olduğunu anlamadım. Zaten sonra direk bıraktım, beni sarsan ikinci olayda, benim çok hoşlandığım bir süredir flört ettiğim biri vardı. ( bir ay önce bitti)ilk kez onunla denemiştim ve aramızda sorunlar olmuştu ona karşı baya kızgındım vs. Ama onunla denediğimizde çok istemesine ve ben ısrar etmeme rağmen canım acıdığı için yapamamıştı, hatta bırakıp bana sarılmıştı. Şu an onun değerini o kadar iyi anladım ki. Keşke onunla olsaydı ya da sevdiğim biriyle. Ben bu olayı nasıl atıcam kafamdan.
Söylediğim gibi sorun artık bakire olmamam değil bu umrumda değil, ama bunu bu şekilde yaşamak aşırı üzdü beni.
Canım benim ya kıyamam ben ilk seferinde kendimi b.k gibi hissetmiştim.. karşımdaki asla böyle bir şeyi hak etmeyen hıyarın öküzün odunun önde gideniydi keşke hak eden sevgi aşk duyan birisi olsaydı ..!! Ama geçecek bir süre sonra ..bunu tatsız bir deneyim gibi düşün ve o kişi de salla gitsin..!! önümüzdeki maçlara bakacağız ..!! Anladın..

Back
X