Şimdi öncelikle kızlık kadınlık mevzularına asla takılan biri değilim. Ama an itibari ile biriyle bir ilişki yaşadım, ilk oldu. Hatta ilişki denmez, aşırı acı çektiğim için direk bıraktım. Burada sorun yok da . Bu kişi benim daha yeni tanışıp ilk kez görüştüğüm biri, üstelik hoşlanmadığım biri

Neden yaptın o zaman derseniz eğer birincisi sarhoştum ve o an istemekle istememek arasında kaldım. Bir yanım istiyordu bir şeyler yaşamak, bir yanım emin değildi. Çocuk ısrar etti ( biraz sa sarhoş olduğum için tamam dedim) ve bir anda oldu.
şu an aşırı üzgünüm bunu çok sevdiğim ya da hoşlandığım biriyle yaşamak isterdim. En azımdam tip olarak beğendiğim, ve bir anda olduğu için hazır bile değildim ne olduğunu anlamadım. Zaten sonra direk bıraktım, beni sarsan ikinci olayda, benim çok hoşlandığım bir süredir flört ettiğim biri vardı. ( bir ay önce bitti)ilk kez onunla denemiştim ve aramızda sorunlar olmuştu ona karşı baya kızgındım vs. Ama onunla denediğimizde çok istemesine ve ben ısrar etmeme rağmen canım acıdığı için yapamamıştı, hatta bırakıp bana sarılmıştı. Şu an onun değerini o kadar iyi anladım ki. Keşke onunla olsaydı ya da sevdiğim biriyle. Ben bu olayı nasıl atıcam kafamdan.
Söylediğim gibi sorun artık bakire olmamam değil bu umrumda değil, ama bunu bu şekilde yaşamak aşırı üzdü beni.