- 9 Aralık 2009
- 17.181
- 54.759
- 1.123
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
-
Benim düğün altınlarım da yok bosver be hepsi çalındı yine iyisin:))düğün altınlarım dışında altınım yok ki.borsaya yatırdım ne akla hizmetse
kesinlikle en sanslı jupiter balık burcuna 12 senede bir gelir yılın ilk yarısı duble sans sonra koc a gecicek ama her burca acısı onemli dedigim gibi venuse yapar evlenirsin yengece yapar ya ev alırsın ve cocuk yaparsın açı ve harita önemlialtını boşver de benim balık burcu en şanslı burç mu 2022 de onu dese canımı yese limoncu
evliyim geçen aylarda da menopoza girdim geriye ev kaldı yuppiiiiiiiikesinlikle en sanslı jupiter balık burcuna 12 senede bir gelir yılın ilk yarısı duble sans sonra koc a gecicek ama her burca acısı onemli dedigim gibi venuse yapar evlenirsin yengece yapar ya ev alırsın ve cocuk yaparsın açı ve harita önemli
astrolog nuray sayarı var ya ünlü hergün tv lerde.ama eşinden hep şiddet görüyormuş ağlayarak anlattı.kendine faydası yok daha diye düşünülmez
ev olur tasınabilirsin iste balık burcun hangi evde bilmiyorum ki yorumlar eve göre yapılırevliyim geçen aylarda da menopoza girdim geriye ev kaldı yuppiiiiiiii
ev sahibi evden atmasın?taşınacaksam cebimde bol parayla iyi bir eve taşınayım bariiev olur tasınabilirsin iste balık burcun hangi evde bilmiyorum ki yorumlar eve göre yapılır
Merhaba arkadaşlar. Sanırım depresyondayım. Nerdeyse 30 oldum. Evlenmeyi düşündüğüm biri var. Doğuda yaşıyorum ve bilenler vardır doğuda evlenen kızlara biraz fazla altın yapılır. Bugün yükselen altını görünce iyice moralim bozuldu. Yani öyle çok yapılır derken kiloluk altından bahsetmiyorum. 150 200 gram altın kadar en fazla. Bu yüzden de aileler arasında sorun olursa diye de korkuyorum. Esyamızı kendimiz yaparız diye düşündük. O yüzden bir sene bekleriz diye düşünüyoruz. Moralim çok bozuk. Ne olacak böyle halimiz. Kredi cekmistim araba icin iyice zorlanacağız sanırım. Asgari ücretlilerin Allah yardımcısı olsun
Ben de burdan birine baktırmam zaten bilgilerimi vermem, isim olarak önerip verebileceğin biri varsa yaz özelden. Araştırırım en azındanyani beni burda kadın düsmanın cok oldugu icin ben bakmam adımıda vermem o yuzden baktıracagın kisinin sayfasına bak aldıgı akademinin adını yazmısmı sertifikasını koymus mu kacınsı sınfıta bunlar cok onemli
cok goy goycu var kisiyi kacırmasın diye gördügünü degil kızın yada erkek danısanın duymak istedikerini söyleyen o yuzden tavsiye üzere cevrende baktıran varsa sor ama sayfasına bakınca dedikerimi unutma düzgün astrolog aldıgı egitimi hocayı sertifikasını saklamaz
Limoncu hanım benim 12.evde sanırım balık burcum, hayrına bi söyleseniz acaba neyde yüzüm gülecek (ya da gülmeyecek)ev olur tasınabilirsin iste balık burcun hangi evde bilmiyorum ki yorumlar eve göre yapılır
Oranın sert adetlerine göre kızın ailesi ne yapıyor peki? Köşe yastığı mı kendileri?Ben ailemle konusurum. Dediğiniz gibi maalesef kaçarı yok. Sert buranın adetleri
O zaman turşunuzu kuracakAilemi ancak bu kadar altına razı edebilirim. Annem asla izin vermezbiraz katı bu konuda. Arkadaşlarına su kadar yapıldı sana da yapılsın kafasında
Ev adresini de yazsanafiziki de var ben de.100 gram burma mı olur çok ağır.bendekiler 28 er gram mesela
Altın maltın takılmayacak canım. Hayat zor, çalışıyor musun bilmiyorum, ben çalışıyorum, tek yaşıyorum. Öyle altın alınıp takılacak zaman değil. Evleceğin adam altın mı taksın, ev mi düzsün, çcouk için para mı biriktirsin. Bunları geç, evleneceksen minimuma razı ol bence.Merhaba arkadaşlar. Sanırım depresyondayım. Nerdeyse 30 oldum. Evlenmeyi düşündüğüm biri var. Doğuda yaşıyorum ve bilenler vardır doğuda evlenen kızlara biraz fazla altın yapılır. Bugün yükselen altını görünce iyice moralim bozuldu. Yani öyle çok yapılır derken kiloluk altından bahsetmiyorum. 150 200 gram altın kadar en fazla. Bu yüzden de aileler arasında sorun olursa diye de korkuyorum. Esyamızı kendimiz yaparız diye düşündük. O yüzden bir sene bekleriz diye düşünüyoruz. Moralim çok bozuk. Ne olacak böyle halimiz. Kredi cekmistim araba icin iyice zorlanacağız sanırım. Asgari ücretlilerin Allah yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?