Bu pahalılıkta nasıl evlenecez?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
düğün altınlarım dışında altınım yok ki.borsaya yatırdım ne akla hizmetse
Benim düğün altınlarım da yok bosver be hepsi çalındı yine iyisin:))
Hatta salak gibi kayinvalidem tanışmaya geldiğinde bana tam altın verdi ben onu bile harcamadim isteme, Nisan şu bu zamanlarında sonradan altınların arasınakoydum o bile gitti. En çok ona üzülüyorum. Harcasana salak

altını boşver de benim balık burcu en şanslı burç mu 2022 de onu dese canımı yese limoncu
kesinlikle en sanslı jupiter balık burcuna 12 senede bir gelir yılın ilk yarısı duble sans sonra koc a gecicek ama her burca acısı onemli dedigim gibi venuse yapar evlenirsin yengece yapar ya ev alırsın ve cocuk yaparsın açı ve harita önemli

evliyim geçen aylarda da menopoza girdim geriye ev kaldı yuppiiiiiiii

Bizde doguluyuz ve bızım memleketımızde de bahsettıgınız gramlarda altın yapılıyor. Karsı taraf ne ıstıyorsunuz dıye sordu babam evladınıza yapıyorsunuz ne yapıyorsanız dedi. Nisanlım 3 kardes aılenın her ferdı 10 gramdan bılezık taksa Tzaten 35 40 bin. Yaşadıgımız dönemi düşününce verirken çok para tlyi dusunursek pul oldu zaten. Gerçekten şartlar çok acımasız oldu. Allah yardımcınız olsun

Bende nişanlıyım ikimizin de geliri olmasına rağmen hatta daha bugün durumlar kötü gidiyor sadece nikah mı yapsak diye konuştuk , ailenin anlayışlı olması lazım yoksa çok zor bu devirde evlenmek , takı bir kenara fiyatlar her gün böyle değişirken ev kurmak çok zor iş sadece takıyla bitmiyor ki.

Allah kolaylık versin.
Allahtan çok altın istemiyormuşsunuz. Bir de kiloluğu mu var bunun. Maşallah.

Ben de burdan birine baktırmam zaten bilgilerimi vermem, isim olarak önerip verebileceğin biri varsa yaz özelden. Araştırırım en azından

Bır sey şstemıyorum dedim. Durumları musaıt degil diye. Kıymete de bınmedık. Aldırınca kıymetlı oluyor kızlar, kım bir sey ugruna ugrasır fedakarlıkta bulunursa kıymet verıyor sonrasında. nezaket naiflik hoşgörü bu dünyada pek bi işe yaramıyor adınız enayi oluyor saf oluyor

C ceycey0406 yaş farkını sorun etmezseniz 5 yaşında oğlumu kızınıza verebilirim Bak kız almıyorum oğlumu veriyorum. Bir de güzel çocuktur tütü maaşallah

MissCherryBlossom zatı aliniz kabul ederse size de erkek kardeşimi vermek istiyorum 30 yaşında sarışın mavi gözlü. Hali hazırda 100 gramı geçkin altını da var anamın gelinine ayırdığı

Biz de o kadar altın yok ama ben eşyaları çok sorun ediyorum altın belki düşer ama gelen zamlar geri çekilmeyecek. Seneye yandık yani. Ben çok isteksizim evlilik konusunda.

Altın maltın takılmayacak canım. Hayat zor, çalışıyor musun bilmiyorum, ben çalışıyorum, tek yaşıyorum. Öyle altın alınıp takılacak zaman değil. Evleceğin adam altın mı taksın, ev mi düzsün, çcouk için para mı biriktirsin. Bunları geç, evleneceksen minimuma razı ol bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…