Bu pahalılıkta nasıl evlenecez?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
fiziki de var ben de.100 gram burma mı olur çok ağır.bendekiler 28 er gram mesela

cheryy sen hangi ülkede yasıyordun
ev kiralayarak hatta 1 senelik pesin vererek orda kalmak mumnun olurmu yoksa illle kısa dönem mi

Almanya

Olmaz kız o zaman herkes ben bir takılıp dırayım diye herkes gelir Çok istiyorsan dil okuluna yazıl, sonra bir bahane bul, iznini uzat, sonra iş bul uzat, sonra okula yazıl uzat ... Bu şekilde dil okuluna gelip kalan Çinlicikler biliyorum

b
bizim akademide yani astrolojide 4 sınıftan sonra cogu kisi gitti hatta 3 tan sonra bile sanıırm yurt dısında astroloji okulu ünide bölüm vs varmıs bizim akademmimizde sertifikalı bi egitim alıyoruz yani euro pass onaylı diye geciyor yani böyle gidenler var o yuzden sana sormak istedim ben nisanda 2 sınıfımı bitiricem ve mayısta euro pass kartlarımız gelicek seneye deniycem ben bu isi bagdat caddesinde ev tutucamıma o parayı almanya yada fransaya yatırırım bakalım bakalım yazarım gene buraya

gayet olur, eğitim vizesiyle vınla sonra kapağı at daha ne olsun

gayet olur, eğitim vizesiyle vınla sonra kapağı at daha ne olsun
aynen öyle bi gelsem zaten diyorum tatile bile gelmicem buraya oranın isleyisini görünce ulan burası niye böyle diysun peynir hala 3.5 euro mu goudalar hadi 5 olsun ahh ahhh ne güzeldi hollanda belcika pariss allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm meslegimde güzel ilerliyimde karma yaratmadan kıyıdan kıyıdan yoluma bakıyım

bağdat caddesinde ev mi?astrolojiden iyi para kazanılıyor galiba.hemen yazılayım bir kursa

bağdat caddesinde ev mi?astrolojiden iyi para kazanılıyor galiba.hemen yazılayım bir kursa
yani söyle ben 2018 den beri amotor olarak ilgilendigim icin tüm acıları gezegenleri vs vs biliyordum bu bana 1 sene kar yaptırdı gecen sene basladım iste kursa bu sene 2 ci senem yani aldıgın akademi iyi olucak sertifikalı olucak sayfanda aldıgın egitimi hocanı paylasıcam ınsagramda astrolog dolu ama sorsan nerden egitim aldın seni engeller yada hani sertifikan de engeller

yani su ana kadar baktıgım kisiler cok memnun kaldı karma astroloji bakıyorum zaten sadece burcumuz gunesimimz yukselenimiz degil tüm acılar cok onemli mesela güzell bi haber veriyim ki bu geneldir eger derecenin üstüne acı yapmazsa bu fırsatta yararlanamazsın

mesela jupiterin balık burcuna gecisi cok onemli 2022 de olucak bu
12 sene bir gelir bu kavusum ve cok bereketi ve sanslıdır kisinin haritasında 7 yada 5 evine gelirse ya karmadan güzel bi es gelir yada evlildiir cocuk yapar yada borsa gibi konulardan cok para gelir eline

yada 4 evine gelir ya tasınır ya ailesiyel sorunu varsa düzelir evine düzen gelir gibi

yada 1 evine gelir kisi o sene estetik yaptırırsa cok memnun kalır ameliyatı basarılı gecer yaptıgı islerlde basarılı olur fikirleri degisir biz degil ben der evlilgini bitirebilir

ki bu sadece jupiter haritda bi suru acı var bi danısmanlık 2 saat suruyo

benim hazırlanmam 6 8 saat

yani astroloji hangi hastalıklara yatkınlıgın var bu hayatta neden geldin kuzey ay dugumu hangi ev ve ne yapmak gerek sabıt yıldızın varmı

yada kralıyet yıldızı cok detay var astroloji o yuzden hep iyi arastırıcak bi kisi astrologa giderken sayfasına bakıcak cok yalan dolan var cunku

oo bayağı detaylı bilgi gerektiren bir işmiş.bir 3 senemi alır sıfırdan başlasam.şimdi bu balık burcuna geçmesi jüpiterin balık burcu olan bana fayda sağlar mı?bir tek onu söyle yeter.

3yada bes eve gelmedi demek ne demek.. balik burcu şanlı mi 2022 de .

oo bayağı detaylı bilgi gerektiren bir işmiş.bir 3 senemi alır sıfırdan başlasam.şimdi bu balık burcuna geçmesi jüpiterin balık burcu olan bana fayda sağlar mı?bir tek onu söyle yeter.
yani öyle benim amator ilgim olmada bu kadar cabuk ilerleyemezdim zaten 1 ci seneyi bitirmeden harita bakamazsın 2ci yılı basladıktan sonra bakabiliyorsun ama sureklı calısman lazım benim gunde 8 saatım haritalara bakmakla geciyo mesela ne zaman venus ask para sans gezegeni uranuste anılık ile ilgili bu acıyı ne zaman görsem kazı kazan oynarım dakıkası tutucak yeterki eh iste biseyler hep cıkar

yada mesela ameliyat olman gerek ki ben bunu gecen sene kullandım gununu ve ayın hangi burcta oldgu cok onemli
nasıl ay tutulmalarında sular cekilir gel git olur
ameliyattada öyle kan fazla akıskan olursa problem cıkar iste yaralar cabuk iyilesmez enfeksiyon kapmaması lazım bu arada ameliyat salı gunu dur dıp bilgi veriyim ameliyat yada burun dudak dolgusu icin salı gununu kullanın haritasını bilmeyenler icin benim

oooo senindemi jupiterin balık benimde balık jupiter zaten bi balıkta cok rahat eder denir astrolıjşde cunku onu yönetir bide yay burcunu hangi evde biliyormusun peki

balıkta cok iyidir zate derecesi ve evini söyle söyliyim sana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…