- 6 Eylül 2020
- 4.561
- 7.553
- 108
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
-
Bende merak ettim ceyceyoo bayağı detaylı bilgi gerektiren bir işmiş.bir 3 senemi alır sıfırdan başlasam.şimdi bu balık burcuna geçmesi jüpiterin balık burcu olan bana fayda sağlar mı?bir tek onu söyle yeter.
hepsinde sanslı evine göre3yada bes eve gelmedi demek ne demek.. balik burcu şanlı mi 2022 de .
sadece burcumu biliyorum ayol ne dereceden anlarım ne evinden 8 mart kadınlar gününde doğmuşumyani öyle benim amator ilgim olmada bu kadar cabuk ilerleyemezdim zaten 1 ci seneyi bitirmeden harita bakamazsın 2ci yılı basladıktan sonra bakabiliyorsun ama sureklı calısman lazım benim gunde 8 saatım haritalara bakmakla geciyo mesela ne zaman venus ask para sans gezegeni uranuste anılık ile ilgili bu acıyı ne zaman görsem kazı kazan oynarım dakıkası tutucak yeterki eh iste biseyler hep cıkar
yada mesela ameliyat olman gerek ki ben bunu gecen sene kullandım gununu ve ayın hangi burcta oldgu cok onemli
nasıl ay tutulmalarında sular cekilir gel git olur
ameliyattada öyle kan fazla akıskan olursa problem cıkar iste yaralar cabuk iyilesmez enfeksiyon kapmaması lazım bu arada ameliyat salı gunu dur dıp bilgi veriyim ameliyat yada burun dudak dolgusu icin salı gununu kullanın haritasını bilmeyenler icin benim
oooo senindemi jupiterin balık benimde balık jupiter zaten bi balıkta cok rahat eder denir astrolıjşde cunku onu yönetir bide yay burcunu hangi evde biliyormusun peki
balıkta cok iyidir zate derecesi ve evini söyle söyliyim sana
Ev derken anlamadım. Cnm yahepsinde sanslı evine göre
hımmm keske bilseydinsadece burcumu biliyorum ayol ne dereceden anlarım ne evinden 8 mart kadınlar gününde doğmuşum
Astroloji mi söylüyor bunları:))hatta sana diyim kac tl var yatırım icin asla bilezik alma kulpsuz ata lira al cünkü bilezik alım satımda 20 lira oynuyor hatta bu zamanda makası daha fazla acıyorlar ama ata lira kendini hemen amorti ediyor
Valla ben koyayım biz diyorum. Keşke herkes biz dese tam tersi kova olsa daha iyi olur. Bu hayatta birey olarak yaşasak da toplum içinde var oluyoruz. Toplumda yaşanan her şeyden bir şekilde az veya çok (!) Etkileniyoruz.ben zaten astrolog olmadan da önce 6 ayda bi danısmanlık alan biriydim herkes haritasına en azından 1 kere baktırmalı
baska bi gözle kendilerini görmeli hayatta nelerden kacması gerek yada nelerle karsılasıcak ne tepki verirse hayatı daha kolaylasıcak
retro dogmak mesela yaptıgın bi hatanın bedelidir bu isi yanlıs yaptın arkadasım bunu bu yasamda duzelt ikizlerlde retron varsa kimseyi parayla aldatma capkın olma dürüst ol
yada aslan retron varsa kimseyi ezme ama ezilmede aslan olarak geldin bunun hakkını ver demek
kova bu kadar hümanist olma be kardesim butun düyayı sen savunamazsın ya karsı aksa git biraz biz degil ben de
gibi gibi
hersey var ya hersey
o sene neler olabilir sabit yıldızlar cok onemli bu yuzden kisinin harirasında varsa o sene su konuya dikkat et diyorsun
neptun balık yengec te sabit yıldzılar gazlar zehirlenme iste deniz kazaları mesela kisinin idrakını acıyosun farkındalık yaratıyorsun
Mesela kimden alalım şekerim var mı önereceğin biri gram parasını haritaya gömelimben zaten astrolog olmadan da önce 6 ayda bi danısmanlık alan biriydim herkes haritasına en azından 1 kere baktırmalı
baska bi gözle kendilerini görmeli hayatta nelerden kacması gerek yada nelerle karsılasıcak ne tepki verirse hayatı daha kolaylasıcak
retro dogmak mesela yaptıgın bi hatanın bedelidir bu isi yanlıs yaptın arkadasım bunu bu yasamda duzelt ikizlerlde retron varsa kimseyi parayla aldatma capkın olma dürüst ol
yada aslan retron varsa kimseyi ezme ama ezilmede aslan olarak geldin bunun hakkını ver demek
kova bu kadar hümanist olma be kardesim butun düyayı sen savunamazsın ya karsı aksa git biraz biz degil ben de
gibi gibi
hersey var ya hersey
o sene neler olabilir sabit yıldızlar cok onemli bu yuzden kisinin harirasında varsa o sene su konuya dikkat et diyorsun
neptun balık yengec te sabit yıldzılar gazlar zehirlenme iste deniz kazaları mesela kisinin idrakını acıyosun farkındalık yaratıyorsun
ne alaka yaa nerenden okuyorsun nasıl anlıyorsun sürekli altın alıp bozan biri olarak yazıyorum ben o cumleyiAstroloji mi söylüyor bunları:))
kadın altın uzmanı.Astroloji mi söylüyor bunları:))
yani beni burda kadın düsmanın cok oldugu icin ben bakmam adımıda vermem o yuzden baktıracagın kisinin sayfasına bak aldıgı akademinin adını yazmısmı sertifikasını koymus mu kacınsı sınfıta bunlar cok onemliMesela kimden alalım şekerim var mı önereceğin biri gram parasını haritaya gömelim
Ama sana astroloji bilgine güvenerek sormuş bir şey. Zaten cevap verdiğin üye yatırım konusunda çok iyi biliyordur ne alacağını ama sorduğu alan çok farklı farkında isenne alaka yaa nerenden okuyorsun nasıl anlıyorsun sürekli altın alıp bozan biri olarak yazıyorum ben o cumleyi
Senden uzmanı mi var Ceycey ya:) Altın risksiz liman zaten 1 sene okur 3 sene olur fark etmez.kadın altın uzmanı.
üst üste 3 farklı konu var orda sen en altakını görmüssün yatırım tavsiyesi degildir diye paylastıgım yanıt tekAma sana astroloji bilgine güvenerek sormuş bir şey. Zaten cevap verdiğin üye yatırım konusunda çok iyi biliyordur ne alacağını ama sorduğu alan çok farklı farkında isen
astrolog nuray sayarı var ya ünlü hergün tv lerde.ama eşinden hep şiddet görüyormuş ağlayarak anlattı.kendine faydası yok daha diye düşünülmez mi?yani beni burda kadın düsmanın cok oldugu icin ben bakmam adımıda vermem o yuzden baktıracagın kisinin sayfasına bak aldıgı akademinin adını yazmısmı sertifikasını koymus mu kacınsı sınfıta bunlar cok onemli
cok goy goycu var kisiyi kacırmasın diye gördügünü degil kızın yada erkek danısanın duymak istedikerini söyleyen o yuzden tavsiye üzere cevrende baktıran varsa sor ama sayfasına bakınca dedikerimi unutma düzgün astrolog aldıgı egitimi hocayı sertifikasını saklamaz
düğün altınlarım dışında altınım yok ki.borsaya yatırdım ne akla hizmetseSenden uzmanı mi var Ceycey ya:) Altın risksiz liman zaten 1 sene okur 3 sene olur fark etmez.
Anladım. Altın alarak mı zengin oluruz hocam? Zengin olmasak da kendi yagimizda kavrulur muyuz? Ben zabaha altın alicam son ay maaşımdan kalanlar ileüst üste 3 farklı konu var orda sen en altakını görmüssün yatırım tavsiyesi degildir diye paylastıgım yanıt tek
altını boşver de benim balık burcu en şanslı burç mu 2022 de onu dese canımı yese limoncuAnladım. Altın alarak mı zengin oluruz hocam? Zengin olmasak da kendi yagimizda kavrulur muyuz? Ben zabaha altın alicam son ay maaşımdan kalanlar ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?