Bu pahalılıkta nasıl evlenecez?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sadece burcumu biliyorum ayol ne dereceden anlarım ne evinden 8 mart kadınlar gününde doğmuşum

ben zaten astrolog olmadan da önce 6 ayda bi danısmanlık alan biriydim herkes haritasına en azından 1 kere baktırmalı
baska bi gözle kendilerini görmeli hayatta nelerden kacması gerek yada nelerle karsılasıcak ne tepki verirse hayatı daha kolaylasıcak

retro dogmak mesela yaptıgın bi hatanın bedelidir bu isi yanlıs yaptın arkadasım bunu bu yasamda duzelt ikizlerlde retron varsa kimseyi parayla aldatma capkın olma dürüst ol

yada aslan retron varsa kimseyi ezme ama ezilmede aslan olarak geldin bunun hakkını ver demek

kova bu kadar hümanist olma be kardesim butun düyayı sen savunamazsın ya karsı aksa git biraz biz degil ben de

gibi gibi

hersey var ya hersey

o sene neler olabilir sabit yıldızlar cok onemli bu yuzden kisinin harirasında varsa o sene su konuya dikkat et diyorsun

neptun balık yengec te sabit yıldzılar gazlar zehirlenme iste deniz kazaları mesela kisinin idrakını acıyosun farkındalık yaratıyorsun

Valla ben koyayım biz diyorum. Keşke herkes biz dese tam tersi kova olsa daha iyi olur. Bu hayatta birey olarak yaşasak da toplum içinde var oluyoruz. Toplumda yaşanan her şeyden bir şekilde az veya çok (!) Etkileniyoruz.

Mesela kimden alalım şekerim var mı önereceğin biri gram parasını haritaya gömelim

Mesela kimden alalım şekerim var mı önereceğin biri gram parasını haritaya gömelim
yani beni burda kadın düsmanın cok oldugu icin ben bakmam adımıda vermem o yuzden baktıracagın kisinin sayfasına bak aldıgı akademinin adını yazmısmı sertifikasını koymus mu kacınsı sınfıta bunlar cok onemli

cok goy goycu var kisiyi kacırmasın diye gördügünü degil kızın yada erkek danısanın duymak istedikerini söyleyen o yuzden tavsiye üzere cevrende baktıran varsa sor ama sayfasına bakınca dedikerimi unutma düzgün astrolog aldıgı egitimi hocayı sertifikasını saklamaz

ne alaka yaa nerenden okuyorsun nasıl anlıyorsun sürekli altın alıp bozan biri olarak yazıyorum ben o cumleyi
Ama sana astroloji bilgine güvenerek sormuş bir şey. Zaten cevap verdiğin üye yatırım konusunda çok iyi biliyordur ne alacağını ama sorduğu alan çok farklı farkında isen

Ama sana astroloji bilgine güvenerek sormuş bir şey. Zaten cevap verdiğin üye yatırım konusunda çok iyi biliyordur ne alacağını ama sorduğu alan çok farklı farkında isen
üst üste 3 farklı konu var orda sen en altakını görmüssün yatırım tavsiyesi degildir diye paylastıgım yanıt tek

astrolog nuray sayarı var ya ünlü hergün tv lerde.ama eşinden hep şiddet görüyormuş ağlayarak anlattı.kendine faydası yok daha diye düşünülmez mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…