- 20 Mart 2008
- 141.908
- 213.807
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
-
Şunda hem fikiriz senşnle altın istenmez bana göre çok ayıp bende kız evlendirdim asla şunu bunu istiyoruz demedik.abla valla durum bu
yorumların bazılarında işine gelen adeti alıp gelmeyeni öteleyenlere istinaden yorumum anca bu kadar olurdu.
Altınla kendi kıymetini biçenler var malum.
Evet oglum olsa yatacagı kadın karısı degil mi ?
Herşey tepe taklak oldu kaç gündür altın döviz uçtu gtti.altın artıp iyice fakirleşince dilimizin de ayarı kaçtı.doğaldır şoktayız hala fiyatı sindiremedik
sen de başkasının oğluyla yattın o mantıkla o zaman.abla valla durum bu
yorumların bazılarında işine gelen adeti alıp gelmeyeni öteleyenlere istinaden yorumum anca bu kadar olurdu.
Altınla kendi kıymetini biçenler var malum.
Evet oglum olsa yatacagı kadın karısı degil mi ?
yattım evet yatıyorum da.sen de başkasının oğluyla yattın o mantıkla o zaman.
konu bu yatma yatmama konusu değil. olay görgüsüzlük ve halden anlamama. bu ekonomik krizde herkes ne yapacağını şaşırmış vaziyette. konuyu başka yerlere çekmek anlamsız.
yahu kadının, kadını koyduğu yere bakar mısınız? bir de kızı varmiş pes ya.. iğrençsiniz.yattım evet yatıyorum da.
Kendisine şu kadar altın takılmazsa evlenmem diyenlere de bence gayet dogru yazdım.
Altın dolar yürümüş gitmiş halden anlamak lazım
Ayrıca konu yatmak degil.
Oglumun yatacagı kadına ben niye altın takmak zorunda kalayım ki mevzusu.
Burda 300 400 500 gram yapıldığı icin dedimya bişey istememiş ki 200 gram! altın öyle kiloluk değil
sanırım 20lik çıtırın piyasası kilolarca ediyor. Ben yazıdan o manayı çıkardım. Baya gidip külçeyi koyuyorsun yani...
Altını kendine istemiyor ailem yalnız o altın bizim olacak. İlerde ev araba alabilelim diyeanneniz sizin tursunuzu kursun kimse enflasyon bu haldeyken altın yapmak zorunda değil pes resmen satıyor sizi kendince yuh yani, satmaktır bu aksi mi var??
Altını kendine istemiyor ailem yalnız o altın bizim olacak. İlerde ev araba alabilelim diye
Kayın aile adayınız o altınları bir ton borca girip yapıp evlendikten sonra da size ödetirse hiç bir anlamı kalmayacak biliyorsunuz değil mi? Üzerine bir de huzursuzluk çıkacak aileniz ailesini zor duruma soktuğu için.Altını kendine istemiyor ailem yalnız o altın bizim olacak. İlerde ev araba alabilelim diye
E madem o kadar altın takılması adet, kayın ailenin düğünden sonra altınları sizden alması da adet. Bu duruma itiraz etmezsiniz o zaman bu kadar gelenekçiyseniz.Altını kendine istemiyor ailem yalnız o altın bizim olacak. İlerde ev araba alabilelim diye
Annem geldi aklıma neler aldırmış babama dönen gerdanliklar mı? Burmalar, trabzonlar mi ammmmmaaaaaaaaaaa ne oldu hahaha düğün sonrası hepsi borca gitti anama kaldı hediye takılanlar.O altin borc harc ile yapilsa ilk borclariniza gidecek. Aileniz kendine istemiyor, ama karsi tarafi borca sokacak ellerinde yoksa. O borc da size kalacak. Al bakalim evliligin ilk seneleri borc icinde debelenip durun. Ailenizi bu konuda frenlemeniz sizin hayiriniza aslina (bizim orda bileziklerde sayi vermek gram saymak ayip karsilaniyor. Her yerde adetler farkli)
Annem geldi aklıma neler aldırmış babama dönen gerdanliklar mı? Burmalar, trabzonlar mi ammmmmaaaaaaaaaaa ne oldu hahaha düğün sonrası hepsi borca gitti anama kaldı hediye takılanlar.
Şey mi bu yasal satışAltını kendine istemiyor ailem yalnız o altın bizim olacak. İlerde ev araba alabilelim diye
Sonuç ne oldu? Ne taktılar size..Genelde anneniz gibi cevap verenler istemem yan cebime koy mesaji verir.Eşimin memleketinde de baya baya istiyorlar doğu falan da değil.
Benim kv de nişan zamanı anneme düğünde takı ne istersiniz diye sordu. Annem de o nasıl soru öyle bir şey takacaksan takarsın o senin bileceğin şey banane dedi. Kv illa ısrar kıyamet olmaz illa bir şey söyle. 10 kere falan söyledi heralde. Annem mutfak tezgahındaydı döndü kv ye 10 tane 3 lü kalın Adana burmasıyla Trabzon hasır seti istiyorum dedi kv şok
Abla naptın dedi kv. Cevabına katlanamayacağın soruları bu kadar ısrarla sorma o zaman kardeşim biz bir şey istemiyoruz kızım mutlu olsun yeter dedi kapattı konuyu annem de.
Sizin aileniz ne takacak????????Altını kendine istemiyor ailem yalnız o altın bizim olacak. İlerde ev araba alabilelim diye
Bir şey istemiyorum demek tabi ki siz ne takarsanız ona karışmam demek. Bu istemem yan cebime koy demek değil takacağınız altın benim kızımın değerini ölçebileceğim bir parametre değildir demek.Sonuç ne oldu? Ne taktılar size..Genelde anneniz gibi cevap verenler istemem yan cebime koy mesaji verir.
Ben bir şey istemiyorum ama ne takarsan senin şanındandır gibi..
çalışın kredi çekin alın evinizi arabanızı.300 500 gram mı isteniyor?ileri gelenleri yapabiliyor o altınları bölgenin.Altını kendine istemiyor ailem yalnız o altın bizim olacak. İlerde ev araba alabilelim diye
Bunu yapanlar orta halli aileler mi, 300-500 sayılarını görünce kendimi çok fakir hissettim yaBurda 300 400 500 gram yapıldığı icin dedimyoksa tabiki bana da fazla geliyor o altın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?