bu patron sarkıyor mu sarkmıyor mu??

Off bu ne ya?
Ne patronun niyetini anlar
ne senin iyi niyetini bide esini araya sokmalar...yok kiskaniyorsunlar...amaci ne yani???

Boyle bos islerle ugrasma tatlim sana da yazik konu sahibi

birak kendi haline

Reactions: KV_
madem rahatsizligini belirtiyo sana oneri sununca kiskaniyn demesi sinir etti beni.bide razi sanirim bu arkadas yoksa bu sarkintiligi gormemek icin kor olmak degil ölu olmak gerekir.bi iki aya yatagi teklif eder eger sabrede bilirse iki aya namussuz herif

Tamam kızlar geldim ben, anlatayım neler olduğunu en baştan.
Şimdi bu kız bana misafirliğe geldi.. Kız kıza kahve içiyorduk. Sonra anlattı.
Kadın bana dedi ki '' ben rahatsız oluyorum aslında davranışlarından ama bu kadar iyi imkanı başka yerde bulamam. o yüzden mesafe koysam yeter''
Ben de buna dedim ki bence etik değil davranışı. Sana sarktığını düşünüyorum. Ben olsam ayrılırım işten.
Sonra bu da bana onun tarzı böyle, samimi herkesle. Aramızda 10 yaş var benle ne yapsın dedi. Aklımı karıştırıyorsun benim dedi.
Ben de öyle düşünmüyorum, neden gece çağırıyor senin onun dışında bir yaşantın olduğunu düşünemiyor mu dedim. O da bana beni kıskanıyor olabilir misin acaba, hemen ayrıl diyorsun dedi.

Sonra ben de buna benim bildiğim bir site var orada kadınlar yazıyor gel yazalım istersen yorumlara bakalım dedim. Kabul etti. Buradaki yorumlara baktık biraz. Sonra beni ne duruma düşürdüğünün farkında mısın. Çık şu siteden dedi. Çıkmayı kabul ettim. Tamam sorun değil dedim ama bu defa da bağırmaya başladı.

'' Kadın 4000 lira çok yüksek diyor, ne demek bu patronla yatıyor muyum da ondan bu kadar yüksektir demeye mi getiriyor sen ne demek istiyorsun senin arkadaşların ne diyor'' dedi. Eşime seslendi. Durumu anlattı. Beni çekemiyor dedi.

Eşime durumu anlattım. Yorumlara baktı. Sonra tamam bundan sonra görüşmezsiniz olur biter dedi.
Bana da gerek yoktu yazmana dedi. Kız gitti konu da böylece kapadı ama ben çok sinir oldum.

Muhtemelen okumaya devam eder buradan...

Biz onu ya da seni tanimiyoruz rahat olsun... cani nasil istiyorsa oyle davransin. 10 yas genc kiz bulmus adam...

Herkesin razi oldugu birseyden sende rahatsiz olma bence

eşinize anlatırsanız ne olacağını kendiniz söylediniz. demek ki ortada cidden yanlış bi durum var.
biri gerçekten bu durumdan rahatsız olsa ya belli eder ya da o işten ayrılır. net 4000 tl maaş tamam cidden iyi hoş ama normal mi bu? akşam evde otururken patron çağırıyor ve 'müsait değilim'i kabul etmiyor. ne hakla? demek ki eşinizin yeğeni bunlara izin veriyor.
sevgilim çağırsa, müsait değilim desem dicek bişeyi kalmaz. e bu adam ne ayak?

Muhtemelen okumaya devam eder buradan...

Biz onu ya da seni tanimiyoruz rahat olsun... cani nasil istiyorsa oyle davransin. 10 yas genc kiz bulmus adam...

Herkesin razi oldugu birseyden sende rahatsiz olma bence
evet devam edeceğini düşünüyorum. Ama bana ilişkim var deseydi bana ne derdim yahu, iki taraf da mutlu.
Bana hem rahatsız oluyorum diyor fikir verince de kıskanıyorsun diyor. Sonra da beni eşime şikayet ediyor. Gereksiz yere gerildim boş yere

Cehenneme giden yol iyi niyet taslariyla oruludur.

Siz iyi niyet gosterirsiniz, koruyucu olursunuz adiniz kiskanc olur...

Bosverin, ikiside bekar madem hic sorun yok :)

Biraz kendine özenmenizi istemiş küçük hanım ama siz yememişsiniz.

Yani muz yiyim ama çilek tadı gelsin istemiş

adam cinsel hayatını anlatacak kadar rahat. nasıl mesafe koyacakmış?
ayrıca patronlar genç sever. asıl yaşlıya bakmazlar.
yarın mesafe koysun, patronu onu en kısa zamanda şutlamazsa iyi.

Birazdaha o iş yerinde kalırsa burada arkadaşın başka konularını okumak zorunda kalacağız. Tevrubesiz genc bir yastasiniz sanirim ve para size cazip geliyor. Ama ileride pismanliklarida beraberinde getirecek bilin.
Dort bin degil ondort binde alsanız bu iğreç durumu ruhunuz ruhunuz ve vicdaniniz kaldirabiliyorsa ne ala. Adamın niyeti ciddi olsa tamam derim (bel altı muhabbet yapan bi adam ne denli ciddi olabilirse tabi) ama adamın niyet başka. Dört bin tl elbet harcanır gider. Ama milyonlarida verseler yeri doldurulamayacak degerler vardır. Hayırlı işler(patronunuza) Sizide Allah kurtarsın ne diyelim.

adam cinsel hayatını anlatacak kadar rahat. nasıl mesafe koyacakmış?
ayrıca patronlar genç sever. asıl yaşlıya bakmazlar.
yarın mesafe koysun, patronu onu en kısa zamanda şutlamazsa iyi.
Bakarsa yazar buraya nasıl koyacağını. Sorun o da değil diyorum ya. İkisi de bekar ilişkileri olabilir ben de bir nevi patronumla evlendim. Patronla ilişkim var, tamam hayırlı olsun.
Ama bu hem rahatsız olduğunu söylüyor. Ona fikir vereyim diye. Fikir söylüyorsun kıskanıyorsun diyor. E söylemesin bana o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…